UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvorfor svarer du ikke på kritikken du får?

– Jeg svarer på den kritikken jeg mener det er nødvendig å svare på. Jeg får kritikk for nesten alt jeg gjør, så jeg kan ikke alltid svare på alt. Det sier seg selv.

Hvorfor mener du det er greit å bruke barn i reklame?

– Jeg har ikke sagt at det er greit eller at det ikke er greit å bruke barn i reklame. Jeg har bare sagt at Ulrik og jeg har kommet frem til en løsning som vi føler oss komfortable med i vår rolle som foreldre til Severin kombinert med vårt liv som influencere, og den løsningen går ut på at Severin aldri er avbildet i reklame. Det at jeg promoterer produkter jeg liker som mamma og det at jeg bruker navnet til sønnen min når jeg markedsfører barneting eller utstyr ser jeg virkelig ikke som noe problem.

Kan du lage et innlegg hvor du bekrefter og avkrefter rykter om deg selv?

– Jeg har gjort det tildligere her og her. Kanskje det er på tide med en ny runde?

Hva er det beste og det verste med å være blogger/influencer i disse corona-tider?

– Det beste må være at folk flest handler mer på nett og da er det naturligvis enda gøyere for meg som kan tipse om gode dealer og rabattkoder. Det verste må være at mange samarbeid og kampanjer er avlyst på grunn av varemangel og usikkerhet.

Hvorfor legger du ut så mye reklame?

– Jeg lever av reklame.

Kan du bytte header snart?

– Ja, det må jeg faktisk snart gjøre. Grunnen til at jeg har ventet så lenge er fordi jeg ønsker å være blondine på headeren min siden det er det jeg ser meg selv som. Nå har jeg jo hatt en lang periode med brunt hår, men jeg er på vei tilbake til det blonde.

Skal du klippe deg kort igjen?

– Ikke i nærmeste fremtid, men jeg trives godt med lang bob sålenge den er blond og kommer definitivt til å gå tilbake til en kortere look igjen en gang. Kanskje til høsten?

Er du på Jodel?

– Nei, jeg vil ikke meg selv så vondt og har derfor slettet appen for lengst.

Har du gått ned i vekt i det siste?

– Nei, jeg har gått litt opp i vekt faktisk. Bare noen få kilo og det er rett og slett “corona-kilo” som kommer av litt vel mye kos litt vel lite trening.. Hehe! Null stress.

Har du et godt forhold til kroppen din?

– Ja, det vil jeg si at jeg har. Det hender selvfølgelig at jeg føler på komplekser som de fleste andre jenter, men jeg har ingen komplekser som tar mye av min oppmerksomhet og det mener jeg er et sunnhetstegn.

Savner du å gå gravid?

– Faktisk ikke. Det føles rart å skrive dette, men jeg hadde så vondt overalt på slutten av graviditeten på grunn av alt vannet i kroppen min og det er naturligvis de siste ukene som er klarest i minnet. I tillegg fikk jeg jo svangerskapsforgiftning og det var ganske skremmende.

Hvilken kjendis/superstjerne ville du helst sett ut som?

– Selina Gomez! Ansiktet hennes er så nydelig!

Hvilken båt har dere?

– Vi har en Bavaria 49 ft som vi kjøpte ny i fjor.

Hva er dine beste tips for å lykkes med å finne den store kjærligheten?

– Det må være å være ærlig mot deg selv om hva du ser etter i en partner og å være positiv til ulikheter.

Hvorfor sletter du negative kommentarer på Instagram?

– Jeg sletter ikke kommentarer på Instagram.

Når kommer det ny podkast episode?

– Det kommer som sagt ingen nye episoder før hverdagen vår er tilbake som normalt. Ulrik er fortsatt permittert = hvedagen er ikke normal for oss ennå.

Hva er dine must haves når det kommer til sminke?

– Flytende foundation, et lyst pudder som matter ned foundationen, solpudder, rosa eller peach rouge, tørr higligter, øyenbrynssmike (her varierer jeg i produkter) og en lys rosa lipgloss.

Har du en plan B dersom bloggingen tar slutt?

– Nei, det har jeg ikke. Som sagt er Instagram blitt min største inntektskilde og jeg tror ikke at Instagram dør ut med det første. Følg meg gjerne på –> @pilotfrue

Har du tenkt noe mer på om du eller hvordan du skal feire 30-årsdagen din?

– Nei, det har virkelig ikke vært i tankene mine de siste ukene. Tidene er fortsatt rare og motivasjonen til å stelle i stand en stor fest er ikke helt tilstede.

Har dere et matbudsjett?

– Ingen matbudsjett, men vi har blitt mer økonomiske også i matinnkjøpene etter at corona tok oss. Minus noen få utskeielser med takeaway og restaurantbesøk. Men de er mye sjeldnere enn før.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg