INSPIRASJON TIL SNEAKERS DENNE HØSTEN

Annonse

Hei, igjen. Jeg har fått en del spørsmål på Snapchat (pilotfrue) etter at jeg la ut en positiv test på mystory i går. Siden jeg har fortalt dere at jeg holder på med eggløsningstester om dagem så regnet jeg med at ingen ville misforstå denne testen, men det var det altså mange som gjorde. Jeg er ikke gravid, jeg er bare fruktbar om dagen. Hehe! Jeg tok en ny test i dag og den var like smilende som i går. Det er godt å se at kroppen fungerer.

Over til noe helt annet.. Jeg har satt sammen noen fine inspirasjonsbilder av de sneakersene jeg vurderer å klikke meg hjem denne helgen. Nå sliter jeg bare med å velge ut hvilke det blir. Luksusproblem, jeg vet. For selv om jeg liker å pynte meg med fine kjoler og høye heler så ofte jeg kan, er jeg veldig takknemlig for at sneakers-trenden har kommet inn for fullt. Jeg er jo ofte på farten eller ute på tur med hundene, og da er det deilig slenge på seg noen behagelige sko. En stor bonus er at det finnes så mange kule modeller i år. Jeg kjenner at jeg sliter med å begrense meg rett og slett. Det jo såååå mye fint!

Du finner favorittene mine fra Puma i sorte og hvite HER, og i rosa HER. De sorte fra Billie Bi finner du HER og de grå fra Bronx HER. Freshe, ikke sant? Jeg tror det blir de rosa eller de grå på meg, men det jeg trenger er egentlig et par sneakers i sorte, så vi får se.

Du finner favorittene mine fra Adidas i grå, rosa og hvite HER

Du finner flere fine sneakers jeg vurderer å bestille fra adidas HER

SPONTANTUR TIL MÅLØY

God lørdag fra Måløy! Ja, du leste riktig. Ulrik og jeg bråbestemte oss for å reise til svigers på overraskelsestur i går og vips så er vi her. Hehe! Dere kan tro de ble overrasket da vi suste inn døren på kvelden helt uvarslet. Hehe! Vi brukte sirka åtte timer fra Oslo med noe trafikk på grunn av høstferie, et par matstopp og et bildestopp. Vanligvis pleier vi å kjøre forbi Hemsedal og oppover, men denne gangen så valgte vi den veien som foreldrene til Ulrik alltid kjører, via Gubrandsdalen. Jeg har lenge stusset på hvorfor de velger å kjøre den lengste veien, da det er langt nok fra Oslo til Måløy fra før. Men herregud, nå skjønner jeg. For en deilig vei å kjøre og så mye flott natur vi fikk se!

Stella og Ramp er selvfølgelig med på tur og vi har festet de så godt vi kan. Nå er det lunsj og kaffetid her, så tror jeg vi skal en liten tur ned i byen senere. Jeg får forresten en følelse høstferie nå selv. Kombinasjonen av familietid, alle de flotte fargene i naturen og ikke minst den herlige utsikten over Måløy. Sjekk utsikten vi har på Snapchat –> pilotfrue. Det er noe annet enn hjemme i Oslo det..

Vi blogges mer senere i dag ♥

MINE FAVORITTER FRA HAUST SHOOTEN

Reklame

Hei, dere! Her kommer de bildene og antrekkene jeg likte best fra shooten vi hadde på onsdag. Det var utrolig gøy å få prøve seg litt som “modell” igjen. Når det er sagt så føler jeg meg skikkelig nybegynner foran kameraet, selv om jeg tar bilder av meg selv hver eneste dag. Er ikke det litt rart? Det blir noe annet når bildene faktisk skal brukes av en seriøs merkevare, ikke kun her på bloggen eller i intervjusituasjoner som jeg er vant til fra før. Bare spør meg i kommentarfeltet under innlegget her om du har noen spørsmål.

Forresten.. Tusen takk for all forståelse jeg fikk etter beslutningen om å sette krav til haterne. Følg “Pilotfrue” på Facebook for å se alle de hyggelige tilbakemeldingene. Der vil jeg også oppdatere med livesendiger og annet fremover som ikke kommer her på bloggen ♥

bilder, bærum, familie, Fashion, fashionphotography, fashionshoot, foto, fotograf, fotograf bærum, fotograf oslo, fotografering, highfashion, huk, minner, mote, moteshoot, oslo, photography, pilotfrue, studiobilder, bærum, familie, Fashion, fashionphotography, fashionshoot, foto, fotograf, fotograf bærum, fotograf oslo, fotografering, highfashion, huk, minner, mote, moteshoot, oslo, photography, pilotfrue, studiobilder, bærum, familie, Fashion, fashionphotography, fashionshoot, foto, fotograf, fotograf bærum, fotograf oslo, fotografering, highfashion, huk, minner, mote, moteshoot, oslo, photography, pilotfrue, studiobilder, bærum, familie, Fashion, fashionphotography, fashionshoot, foto, fotograf, fotograf bærum, fotograf oslo, fotografering, highfashion, huk, minner, mote, moteshoot, oslo, photography, pilotfrue, studiobilder, bærum, familie, Fashion, fashionphotography, fashionshoot, foto, fotograf, fotograf bærum, fotograf oslo, fotografering, highfashion, huk, minner, mote, moteshoot, oslo, photography, pilotfrue, studio

Fotograf: Marian Jade

Stylist: @mariadimitrov

Klær: @haust_collection

JEG TAR UTFORDRINGEN

Jeg har alltid ønsket å ha god kommunikasjon med dere som leser denne bloggen, og helt siden jeg startet å blogge har kommentarfeltet mitt vært åpent. Det tok likevel ikke mange ukene før jeg måtte sette på godkjenning av kommentarene. Eller “barnesikring” som jeg liker å kalle det. Men det var bare fordi jeg ville skjerme menneskene rundt meg. Skjerme venner og familie som ikke har valgt å være i rampelyset, slik som jeg.

Jeg har lært mye om meg selv og blitt enormt sterk etter alt sammen. Det er lite og kanskje ingenting som sårer meg av kommentarer etter noen år i bloggbransjen. Og det ironiske med det er at den store troen jeg har på meg selv i dag er et resultat av all drittslengingen. Jeg har aldri hatt så god selvtilit som jeg har nå og jeg har aldri vært så trygg på meg selv som jeg er nå. Jeg er altså ikke bitter. Tvert i mot.

Dere som følger meg fast vet at jeg har hatt en lav terskel for hva som har blitt publisert i kommentarfeltet disse tre årene. Det meste har sluppet gjennom og mye av det negative har vært drøyt. Drøyt og irrelevant. Jeg har klart å venne meg til hatet og drittslengingen for lengst, men jeg føler at tiden er inne for å sette krav til haterne.

Nylig var det en leser som ga meg en utfordring. En utfordring jeg aldri trodde jeg skulle ta. Leseren ba meg om å stenge kommentarfeltet mitt på ubestemt tid. Først sa jeg nei. Nei fordi jeg synes det er feigt å lukke ørene for tilbakemeldinger og nei fordi jeg ønsker at kommunikasjonen skal gå begge veier.  Etter noen dager i tenkeboksen har jeg bestemt meg for å gi det et forsøk. Jeg tar utfordringen.

Alle spørsmål og tilbakemeldinger på blogginnleggene mine fremover kan stilles på facebooksiden min under innleggene jeg legger ut! Der vil jeg også plukke ut spørsmål fra kommentarfeltet til “ukens spørsmål” spalte, og besvare alt dere lurer på gjennom bloggen som vanlig hver søndag eller mandag.

P.s. Jeg tåler fortsatt kritikk og negative tilbakemeldinger. Det stilles bare mer krav til personene bak kritikken siden kommentarfeltet mitt stenges og man ikke har mulighet til å være anonym på Facebook 🙂 

bilder, bærum, familie, Fashion, fashionphotography, fashionshoot, foto, fotograf, fotograf bærum, fotograf oslo, fotografering, highfashion, huk, minner, mote, moteshoot, oslo, photography, pilotfrue, studio

Foto: Marian Jade

PELS, REKLAME OG SPARKLING I HVERDAGEN

Reklame

Hei, dere! Jeg så det var flere som reagerte på pelsen fra gårsdagens shoot. Jeg som dyreelsker selv er veldig glad for å fortelle at pelsen som blir brukt i Haust sine produkter kommer fra kontrollerte gårder hvor dyrene ikke er utsatt for inhuman behandling. De bruker kun pels fra dyr som også blir brukt i matproduksjon, og dunen de bruker er garantert behandlet i henhold til internasjonale lover om dun og fjær. Haust tar nemlig sterk avstand fra leverandører som plukker fjær fra levende gjess og/eller driver tvangsföring. For å kvalitetsikre produksjonen besøker de leverandørene sine flere ganger i året. Alt dette ble jeg fortalt før jeg inngikk et samarbeid med de som sponsorer og all informasjon om valg av materialer står på hjemmesiden deres, haust.no.

Over til noe annet.. Til de av dere som synes jeg har mye reklame på bloggen vil jeg bare forklare at det handler om at jeg er nøye og flink med merking av reklamen. Jeg merker annonser, sponsede tjenester og sponsede produkter heller en gang for mye enn en gang for lite.. Hehe! Dette innlegget inneholder blant annet annonselenker nederst i innlegget og etter de nye reglene skal ikke bare lenkene merkes med “annonselenker”, men også selve blogginnlegget på toppen til venstre slik som jeg har gjort øverst i dette innlegget. Jeg ser at det er mange bloggere som er sløve med merkingen for tiden, spesielt når det gjelder merking av blogginnlegg med annonselenker. Det er synd å se for oss andre som bryr oss om bransjen og tar reglene seriøst, men nok om det.

Her kommer ukens antrekk, som jeg kaller det. Denne uken er looken litt rocka som den også var i forrige uke, men samtidig kanskje en stil som er mer “meg” da jeg elsker glitter og lange skjørt. Dessuten føler jeg meg veldig komfortabel når jeg er pyntet på en casual måte som dette, og jeg trives vel aller best med håret ned. Men jeg synes det er gøy å prøve ut litt forskjellige stiler og ikke minst gøy å bli utfordret i nye retninger av Maria (stylisten min).

Skjørtet jeg har på meg kan styles til hverdag med en t-skjorte slik jeg har gjort denne uken eller til fest med (annonselenke) overdelen som hører til..

(annonselenker) Jakke: lignende her/ T-skjorte: her/ Skjørt: her/ Boots: her/ Veske: her

Hva synes du om antrekket? Jeg digger looken og har forelsket meg helt i det lilla skjørtet!

BEHIND THE SCENES

Reklame

I dag har jeg vært på Bygdøy sammen med to herlige jenter fra merket “Haust” som er min nye sponsor. Flinkeste @marianjade stilte heldigvis opp som fotograf og min høyre hånd, @mariadimitrov som makeupartist/hårstylist. Bildene skal brukes i flere sammenhenger, både av Haust og av meg privat til bloggen. Jeg planlegger nemlig en ny header og har på følelsen at den satt i dag..

Jeg elsker å jobbe med både Marian og Maria, da jeg føler at de to kjenner meg såpass godt at de vet hva jeg liker og ikke minst så har de øyne for hva som er pent på foto. Det lille jeg fikk se av bildene vi tok ble skikkelig bra og det så ut som om jentene fra Haust var fornøyde også, derfor gleder jeg med veldig til å se alle bildene ferdige og selvfølgelig til å vise de frem.

Jeg føler meg heldig som får jobbe med så mange dyktige, morsomme og søte mennesker i hverdagen min. Ekstra heldig føler jeg meg også som får lov til å prøve meg som “modell” for et så flott og anerkjent merke med så eksklusive stoffer. Dessuten digger jeg at det er en norsk merkevare! Heia nordmenn som slår til i hele Skandinavia! Her er en smakebit på det som kommer og forhåpentlgvis behind the scenes bilder til min nye header:

It‘s a wrap!

SOM EN SLAGS FRUKTBARHETSDAGBOK

Jeg glemte å si at eggløsningstesten jeg tok på morgenen i dag var negativ. Jeg kommer ikke til å oppdatere dere hver dag på dette slik jeg gjorde i starten av prøveperioden, da smilemunner på denne type test ikke betyr så mye for meg nå som vi holder på med prøverør. Men jeg kan si ifra når den er positiv og hvor mange fruktbare dager den viser, siden det er flere prøvere som har spurt meg om akkurat det.

Jeg vet at jeg kan bli gravid på egenhånd og jeg skjønner at det er lurt å ha sex på de dagene hvor jeg er aller mest fruktbar. Men jeg har ikke stor nok tro på at Ulrik og jeg skal bli gravide uten hjelp at jeg tørr å satse forholdet vårt. Forrige gang jeg holdt på med dette eggløsningsstyret ble det veldig dårlig stemning her hjemme. Vi gjorde vårt beste begge to, men alt var så påtatt og annerledes. Jeg er helt sikker på at jeg ikke er alene om å mene at alt er annerledes når man må noe enn om man bare har lyst. Enten det er snakk om å stå opp om morgenen, jobbe, lage middag, trene eller om det er snakk om sex. Det siste handler det ene og alene om når man begynner med eggløsningstester. Nemlig å måtte ha sex, ikke å ha lyst på sex. Det føles kanskje ikke slik for alle, men jeg personlig mener at eggløsningstester kun fører til stress og at hele opplegget er mer til bry enn til hjelp.

Jeg lovet derfor både meg selv og Ulrik at vi aldri skulle kjøpe slike tester igjen, men nå er det greit siden testingen kun er for notater til legen min. Som en slags fruktbarhetsdagbok..

ALT PÅ STELL

Reklame

Da var alt på stell igjen, og med det så mener jeg alt det overfladiske som hår, vipper og negler. Hehe! Jeg var hos @nailsbyhanneelisabeth på Sørenga i går og la denne fine burgunderfargen på neglene mine som jeg alltid velger minst to ganger om høsten og vinteren. Og i dag var jeg hos @mariadimitrov på Head i Hegdehaugsveien for klipp av hår og påfyll av vipper. Endelig føler jeg meg derfor fresh og og fin, noe som passer meg bra siden jeg skal på en fotoshooot med et spennende klesmerke på Bygdøy i morgen. Jeg gleder meg skikkelig og ikke minst til å få litt nytt i høst-og vintergarderoben. Luksus!

I går var forresten Ulrik og jeg på en tomtebefaring. Eller, vi var å så på en tomt sammen og jeg kalte det for en “befaring”. Hehe! Tomten lå på Billingstad, bare 15 minutter fra Oslo og var i utgangspunktet helt perfekt for våre ønsker og behov. Dessverre var støyet av motorveien så voldsom at vi måtte legge den fra oss. Jeg føler ikke at vi er kresne egentlig, men litt ro må vi ha når vi først flytter ut av byen.

Vi har sett på et par andre tomter i det siste også, men som dere skjønner ikke funnet den rette ennå. Det er vanskeligere enn jeg trodde å lete etter tomt, men vi er i hverfall godt i gang med jakten og planlegging av selve huset som skal bygges. Vi har også en plan på hvor vi skal bo mens vi bygger, så jeg føler at mye er gjort på få uker.

Ellers har jeg fått beskjed om å ta eggløsningstester av legen min fra og med i dag, som er dag 10 i syklus. Hun ønsket visst å følge med på når den slår ut positivt for planleggingen av innsettet. Det er jo ikke lenge igjen til neste forsøk nå. Herregud, som jeg gleder meg! Det er godt å kjenne at håpet og gleden rundt prosessen er tilbake. Nei, nå skal jeg hente Ulrik på flytoget.. Vi blogges mer senere.

(annonselenker) Du finner blusen jeg har på meg her og buksen her

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan har du og Ulrik det om dagen?

– Vi har det bra nå og er begge veldig motiverte til alt som skal skje fremover. Med alt som skal skje fremover så mener jeg både i forhold til prøverørsprosessen videre, tomtejakt, husprosessen og andre små og større prosjekter vi driver med sammen. 

Hvor gammel er du og hvor gammel er Ulrik?

– Jeg er 27 og Ulrik er 37.

Hva tenker du om tv2 hjelper deg avsløringen rundt Freska rengjøring, som du har anbefalt her på bloggen?

– Jeg tenker at det er leit at en enkelt ansatt skal ødelegge ryktet til en hel bedrift. Både Ulrik og jeg er kjempefornøyde med den vaskejobben som gjøres hos oss og kjenner ikke igjen noe av det negative i reportasjen til tv2.

Har du og Ulrik diskutert kommunal vs. privat barnehage, og offentlig vs. privat skole for fremtidige barn?

– Nei. Alt avhenger vel av bosted? Vi velger helt sikkert den barnehagen og den skolen som ligger nærmest, med mindre det er en grunn til å velge annerledes.

Jeg vet at du har svart før at dere ikke har landet på hva dere gjør dersom det viser seg at dere ikke kan få biologiske barn. Alternativene jeg har sett bli nevnt er adopsjon og surrogati. Har dere også fosterhjem på listen over alternativer dere vil vurdere?

– Nei, det har vi ikke. Jeg tror ikke rollen som forsterforeldre hadde vært noe for Ulrik og meg. Jeg ser virkelig opp til andre forsterforeldre for den jobben de gjør og jeg vet hva det å være fosterforeldre går ut på, da jeg er oppvokst med situasjonen nært i familie. Problemet mitt er at jeg hadde vært alt for redd for å måtte “gi tilbake” barnet til de biologiske foreldrene igjen dersom situasjonen endret seg, noe som kan skje.

Om Ulrik ikke hadde vært pilot, hva kunne du sett han som?

– Jeg klarer ikke å se for meg Ulrik i et annet yrke og det gjør han ikke selv heller. Han er flink til mye da, skikkelig handy, sosial, utadvendt og utrolig teknisk. Så det er ikke kvalitetene hans det står på.

Går dere i kirken?

– Veldig sjelden. Sist Ulrik og jeg var i kirken var på julaften i fjor og neste gang blir forhåpentligvis julaften i år, hvis vi får det til.

Vil du oppdra barna dine kristent? Eventuelt i hvilken grad?

– Jeg ønsker å døpe barna mine i kirken og tror jeg kommer til å oppfordre til kristielig konfirmasjon når den tid kommer. Men jeg skal ikke “presse” kristendommen på barna mine. De får velge selv hva de vil tro på.

Kan vi få se noen bilder av deg som barn?

– Klart det! Du finner noen bilder av meg som barn her.

Hvor mye penger bruker du på deg selv i måneden?

– Jeg tar ut 60 000 kroner (sirka 40 000 kroner etter skatt) i lønn hver måned og disse bruker jeg på regninger, mat, meg selv og Ulrik.

Kan du lage et “time for time” innlegg en dag?

– Kanskje det. Jeg synes egentlig slike innlegg er skikkelig kjedelige, men om det er flere som ønsker seg det så skal jeg vurdere det. Er det flere som ønsker det?

Jeg ser dere leker med hundene på kunstgressbane? Har selv barn som spiller fotball og der står det forbud mot lufting av hund på baneanlegget. Er det ikke bedre å leke i en park?

– Vi går ikke tur med Stella og Ramp på kunstgress, hvis det er det du mener? Men det hender at jeg lar de løpe litt på idrettsbanen her hvor vi bor etter at vi har gått tur (altså ETTER at de har gjort fra seg) dersom det ikke er barn som leker eller spiller der. Det står faktisk ikke noe skilt om at hund er forbudt på denne banen.

Hvilken telefon har du? Er du fornøyd med den du har?

– Jeg har iphone 7 pluss og er utrolig fornøyd med den. Jeg trodde først at den ville bli for stor, men nå er jeg helt frelst.

Hva pleier du å trene?

– Jeg er glad i å løpe intervaller på tredemølle, gå power walks ute med hundene og trene styrke for meg selv i studio.

Hvor mange egg/embryo har dere igjen på frys?

– Vi har tre egg igjen på frys som ligger og venter på oss i Trondheim. Alle tre er blastocyster <3 <3 <3

Vet du hvor mye forsøkene deres har kostet?

– Ja, det vet jeg. Men det er ikke et tall jeg ønsker å skrive noe sted da jeg synes det blir feil for det barnet som forhåpentligvis kommer. Når det er sagt så er ikke kostnadene rundt assistert befruktning hemmelige for noen. Du finner prislister på alt på internett.

Tar du noen vitaminer i prøverørsprosessen? Noen anbefalinger?

– Ja, jeg tar Vitamineral (med folsyre) og Omega 3.

Du sier selv at du klarer å glede deg når andre rundt deg blir gravid; hvordan tenker du for å klare det?

– Noe av det vakreste jeg ser er gravide kvinner. Babymager fascinerer meg! Det føles selvfølgelig urettferdig at andre lykkes og ikke jeg. Men jeg føler likevel ikke på sjalusien som noe negativt, mer som en beundring. Jeg heier på alle kvinner som ønsker å bli gravide og synes det er spesielt motiverende når jeg hører om andre prøvere som lykkes.

Du sa at du ble glad da mensen kom. Blir du ikke egentlig trist når mensen kommer? For det betyr jo at dere ikka kan få barn på egenhånd. Eller har du mistet troen på at dere skal klare dette på egenhånd?

– Jeg har ikke gitt opp noe som helst. Men jeg føler dessverre det er lite sannsynlig at Ulrik og jeg skal bli gravide helt på egenhånd og derfor er fokuset på prøverørsprosessen, ikke eggløsning og sex på riktig tidspunkt. Så nei, jeg ble ikke lei meg av at mensen kom nå som jeg venter på å komme i gang med neste forsøk.

Kunne du og Maria laget en video hvordan hun/du krøller håret ditt?

– Jeg skal høre med henne! Er det flere styling- eller sminkevideoer du ønsker deg?

Hvorfor er du så skeptisk til å få en annen mening fra en annen lege? Jeg vet med meg selv at jeg ville vært desperat etter et svar. Og når så “mange” forsøk har vært mislykket. Er det ikke greit å få inn noen nye øyne i tillegg?

– Jeg er da ikke skeptisk til andre leger? Jeg har gått til flere forskjellige gynekologer her i Oslo mens jeg har vært tilknyttet Spiren.

Jeg syns det virker som om du har et veldig sunt forhold til legen din, du stoler på Liv Bente og gjør som hun anbefaler. Eller er inntrykket mitt feil? Jeg er også pasienten til Liv Bente, men jeg er nok den litt mer plagsomme pasienten, som googler og kommer med forslag til div. medisiner selv. Hender det at du også gjør det?

– Det stemmer at jeg stoler på Liv Bente. Jeg lar henne derfor ta alle beslutninger i denne prosessen og føler meg trygg på at hun tar de beste valgene for meg og vår situasjon. Hvorfor skulle jeg ikke det? Og hvorfor skulle ikke du det? Det er jo hun som er eksperten. Ikke jeg og ikke du. Google er seriøst vår verste fiende i prøveperioden. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å la “Dr. Google” ligge. Leste du dette innlegget som jeg skrev om Google i 2015?

Hva synes du om samboerkontrakt, og er det noe du og Ulrik hadde før ekteskap? Hvem tenker du slikt er nødvendig for? Er det for utrygge/skrantende forhold, eller er det noe fornuftig som tjener alle forhold?

– Jeg synes at det er veldig lurt og egentlig helt nødvendig med en samboerkontrakt. Ulrik og jeg hadde det ikke før vi giftet oss, men det var bare fordi alt gikk så fort med oss i forhold til forlovelse og bryllup. Jeg anbefaler alle å inngå en samboerkontrakt uansett hvor bra man har det i forholdet. Triste ting som vi ikke har kontroll over kan skje.

Hva er grunnen til at du mister?

– Det er det vi prøver å finne ut av nå. Foreløpig har vi ingen forklaring på at jeg har mistet tre ganger.

Den LV kofferten Ulrik fikk i gave av deg, hva koster den?

– Den kostet 20400 kroner da jeg kjøpte den før jul i fjor. Men alt i Louis Vuitton går jo opp i pris en til to ganger i året, så jeg vet ikke nøyaktig hva den koster nå.

Har du tips til noen som ønsker å starte blogg – som en karriere? Jeg vet hva jeg vil skrive om, men ikke hvordan jeg skal komme i gang.

– Du må bare hoppe i det. Skriv, ta bilder og publiser! Ikke tenk så mye. Du har jo allerede en ide om hva du skal skrive om. Det holder lenge det 🙂

Følger du med på Bloggerne på tv2 Bliss, og hva tenker du om bloggerne som er med og sesongen så langt?

-Ja, det gjør jeg. Jeg synes bloggerne som er med i sesong 7 er underholdene på hver sin måte og liker miksen av innhold/personligheter.

Kunne du vært med på Bloggerne eller et annet realityprogram for bloggere, og hvorfor/hvorfor ikke?

– Bare hvis jeg hadde fått med meg Ulrik på det. Hehe! Sånn er det jo med bloggingen også. Jeg kunne ikke ha blogget så personlig som jeg ofte gjør og delt så mye om livet mitt om ikke Ulrik var komfortabel med det.

Hvor kjøper du merkeveskene dine, og hvilke råd vil du gi til en førstegangskjøper? Jeg har lenge hatt lyst til å investere i ei LV og har midlene til det, men føler jeg “kan så lite” om de ulike typene i jungelen av merkevesker.

– Merkeveskene jeg har er fra Louis Vuitton og Chanel. Veskene fra Louis Vuitton er kjøpt her i Oslo og vesken fra Chanel ble kjøpt i London for noen år siden. Mitt råd er: Har du lyst og råd? Da har du lov. Hehe! Jeg anbefaler deg å dra til LV i Oslo KUN for å se og “prøve” ulike modeller. Spør om hjelp, forklar hvilke behov du har for vesken og vær åpen om budsjettet ditt. Dra hjem, tenk og dra tilbake til butikken når du har bestemt deg.

Så utrolig fresh denne vesken var! Hvor får man kjøpt den?

– Takk for det. Jeg er veldig glad i denne vesken selv. Den er fra Louis Vuitton.

Hvor har du kjøpt bilbelte og vesken Ramp sitter i?

– På Ebay her!

Tenker du aldri over at extensionet ditt har sittet på hodet til jenter/kvinner som er ufattelig mye mindre privilegerte enn deg? Og i tillegg så bare kutter du det av etter en bitteliten måned fordi du føler du må oppdatere deg igjen?

– Jeg tenker lite over det siden jeg vet at extensionet jeg bestiller gjennom Luxushair er produsert på en forsvarlig og etisk måte. Jeg stoler på at håret er fra kvinner som frivillig klipper av seg håret og selger det, slik som det står på hjemmesiden deres. Der presiserer de nemlig at håret ikke er tempelhår og ikke kommer fra jenter som ufrivillig klipper av seg håret eller ikke mottar betaling for det.

Hva mener du med at dette tilbudet er fra deg til oss? Husk at du bare er en videreformidler som tar betalt for å skrive det du får beskjed om. Det er ikke du som gir oss en dritt.

– Når jeg spør sponsorene mine om jeg kan få gi rabatter til leserne mine gjennom bloggen slik som jeg gjorde i går, så føler jeg at tilbudet er fra meg til dere. Dersom tilbudet som deles allerede eksisterer er jeg som blogger mer som en videreformidler, ja.

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå!

TO TILBUD FRA MEG TIL DERE

Reklame

For snart en måned siden var jeg hos frisøren min for å ta ut gammelt extensions, klippe mitt naturlige hår, farge mitt naturlige hår og sette på nytt extensions. I morgen skal jeg allerede tilbake for en ny klipp, da jeg ønsker å gå for en kortere sveis igjen. Jepp, jeg er litt ubesluttsom med dette håret mitt, men det er jo fordi jeg har mulighet til å endre det hele tiden. Jeg føler meg heldig som kan gå til frisøren så ofte som jeg gjør, siden jeg vet at det er mange som ikke kan prioritere slike hårbehandlinger i salong like ofte.

Med tanke på at festsesongen nærmer seg har jeg lyst til å gi dere to hårtilbud.. Det første tilbudet jeg vil gi dere er 20% PÅ ALLE HÅRBEHANDLINGER PÅ HEAD FRISØR I HEGDEHAUGSVEIEN I HELE OKTOBER! Du kan velge blant alle de dyktige frisørene til Head avdeling Oslo, utenom lærlingene.

Bestill time HER eller ring: 22 60 62 67 –> Husk å nevne kodeord “pilotfrue” ved bestilling for å få rabatt

Det andre tilbudet jeg vil gi dere er 30% RABATT PÅ ALT AV EXTENSIONS FRA LUXUSHAIR! –>  Bruk kodeord “Julianne” ved bestilling for å få rabatt. Tilbudet gjelder bare ut mandag 25. september, så vær rask!

Jeg har brukt extensions fra luxushair.no i flere år nå og har ingen planer om å bytte leverandør da kvaliteten på håret er såpass god. Jeg har prøvd det meste av extensions som finnes på markedet siden jeg har brukt extensions fra jeg var 16 år, så jeg vet virkelig hva jeg snakker om når jeg sier at dette håret er av god kvalitet. 

Nå bruker jeg Virgin Hair i farge #Mist. Dette er en utrolig fin og kald blondfarge som jeg trives godt med. LH + Virgin Series er en helt ny serie hos Luxushair som ble lansert i 2017. Håret er minimalt behandlet og er svært likt europeisk hår hva hårstruktur angår. Dersom du behandler det riktig kan håret kan vare opptil 10 måneder. Med riktig behandling mener jeg å bruke varmebeskyttende og være flink med å kure håret sirka en gang i uken. Jeg bruker også hårolje i tuppene hver gang jeg har vasket håret.

Jeg legger ved to bilder hvor håret og hårfargen kommer ekstra godt frem:

Husk at tilbudet fra Luxushair bare gjelder ut dagen i morgen ♥