MURMANSK MALL

Hei, dere! I dag har vi vært på mer sightseeing og best av alt (etter min mening) var Murmansk mall. Det var faktisk overaskende bra! De hadde flere av mine favoritt butikker som Bershka, Stradivarius, Pull & Bear og sist men ikke minst Zara. Det er butikker som jeg alltid finner meg noe i til en billig penge. Her nede er det jo rett og slett latterlig billig. Utrolig gøy for oss nordmenn som ikke er vandt med slike priser. Da blir det fort noen poser.. 1 RUB (Russiske rubler) tilsvarer 13 øre i Norge. Nice to know 😉

Har jeg ikke fått meg fin lue? Jeg tok den først på meg som en spøk, men så likte jeg den så godt at jeg har brukt den i hele dag. Den er jo dødskul! Jeg hater egentlig å gå med lue, men akkurat denne fasongen digger jeg. Hele gjengen her kjøpte seg en i alle farger. Det blir litt av et familiebilde, som jeg tipper at jeg IKKE får lov til å publisere. Haha! 

Nå er jeg bare innom hotellrommet for å skifte litt og si hei til dere. Om under en time skal vi ut å spise på en eller annen hyggelig restaurant som vi har fått anbefalt. I morgen går turen hjem allerede, så det gjelder å utnytte den lille tiden vi har, derfor er planen å kjøre den helt ut i kveld. Det er ikke akkurat vanskelig når de serverer vodka til typ ALT her. Huffamei.. Jeg kjenner jeg blir dårlig av bare å nevne det, men det er jo gøy da. Vi skal muligens på et utested som heter “XXXX” i kveld. Er det noen av dere som har vært på det utestedet før? Det er visst ganske kjent for de av dere som har vært i Russland. 

Men nå begynner jeg å få veldig dårlig tid her, så jeg får bare ønske dere en fin lørdag videre. Vi snakkes mer i morgen 

SJEKKET INN I MURMANSK

Da har jeg sjekket inn i Murmansk av alle steder.. Hehe! Jeg er bare en kjapp tur på rommet for å slenge inn bagasjen og freshe opp sminken. Magen min romler så høyt at det er flaut så det er virkelig på tide med noe mat. Jeg er ennå ikke helt i form, derfor benyttet jeg hele bussturen til søvn. Det var mildt sagt etterlengtet. Nå skal jeg slenge i meg et par paracet, noe jeg i utgangspunktet ALDRI gjør. Men er man på tur så er man på tur. Snart skal vi ut og spise på en sushi restaurant som tydeligvis er veldig populær. Jeg fikk ikke med meg navnet, men oppdaterer dere mer i morgen.

Grunnen til at jeg stikker innom er egentlig bare for å ønske dere en superduper helg. Vi blogges, snappes og alt det der.. SMASK HEI FRA NORD

Da er jeg vel fremme i Kirkenes. Jeg kan ikke si annet enn at dette var et vakkert sted. Stille og øde, men vakkert. Vi har kost oss med sprudlende til lunsj og vært på en liten sightseeing rundt i byen. Nå skal vi gjøre oss klare for middag i Gapahuken på Sollia gjestgård. Er det noen av dere som har vært der før? Jeg gleder meg spesielt mye til kongekrabben.. Hører noen rykter om at det er noe jeg ikke må gå glipp av her oppe. Jeg elsker jo sjømat, så det kunne ikke passet meg bedre. 

Her i nord blir det veldig fort mørkt på denne tiden av året, så det ble begrenset med tid for gode bilder i dag dessverre.. Men som mange av dere vet oppdaterer jeg jo en del på Snapchat (pilotfrue), og der er kvelden ennå ung 😉 

I morgen er det tidlig opp. Da går turen videre til Murmansk. Det blir spennende! Jeg har forresten fått noen kommentarer på valg av skotøy i dag. Kan ikke skjønne det? Hehe! Jeg elsker jo å “pynte” meg litt med høye hæler når jeg skal ut å reise. Det er vel ikke noe i veien med det? Du ser ikke meg i joggebukse og uggs på flyplassen for å si det sånn.. Men det er meg. Hjemme later jeg meg jo rundt i comfy klær hele tiden.  

Ønsker dere alle en fin torsdag videre! Vi blogges 

PACKING

Hei, dere! Jeg har lagt rett ut i nesten hele dag med influensa. Utrolig kjedelig, men sånn er det bare. Det passer jo aldri å bli syk, men det hjelper heller ikke å klage. Jeg velger derfor å ignorere den rennende nesen min, det tunge hodet mitt og den verkende kroppen min og innstille meg på at dette går over. Nå må jeg bare bli ferdig med denne pakkingen, for reise skal jeg uansett. Flyet går til Kirkenes i morgen tidlig, så det blir lite søvn på denne frøkna i natt. Jeg gjør meg overhodet ikke foran kameraet nå med mine rødsprengte øyne og håret til alle kanter, så dere får heller se litt av hva jeg har lagt frem til turen, som blant annet den nye fuskepelsen min fra Gina Tricot og mine nye sko fra et skosalg på Grensen som jeg kom over for noen dager siden.

Ulrik har forresten facerapet meg. Jeg har dessverre ingen Justin Bieber billetter til overs. Haha! Vi blogges mer i morgen. Følg meg gjerne på Snapchat (pilotfrue). Jeg kommer til å oppdatere masse på denne meget spesielle turen 

ÅRETS SÆRESTE MINIFERIE?

God kveld, fininger! Da var jeg hjemme igjen etter den hyggeligste dagen på lenge sammen med mamma, storesøster og tanteungen min. Jeg var som sagt med mamma på kjoleprøving hos Kathrine Nørgård, deretter spiste vi lunsj på Villa Paradiso med storesøster etterfulgt av litt kos og leking hjemme hos lillegutt. En herlig tirsdag! Men nok om i dag..

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om denne ukens videre planer. Vi skal som sagt ut og reise og turen går til Kirkenes og Murmansk (Russland). Jeg ser for meg reaksjonene til de fleste av dere nå og kan love dere at jeg hadde den samme reaksjonen da vi slang oss med på denne ferieplanen i august. Kirkenes liksom.. Hvem drar dit frivillig, tenkte jeg.. Men nå gleder jeg meg faktisk utrolig masse til tur, ikke minst til å tilbringe tid sammen med familien min. Det blir gøy å se hvordan landet vårt ser ut så langt nord og ikke minst spennende å besøke Russland. Har noen av dere vært i Murmansk før?

Vi har booket en guide i to dager, så timeplanen er nok ganske full, men det hadde likevel vært fint med litt tips til “what to do” eller eventuelt “what not to do”. Hehe! Vi reiser torsdag morgen og blir borte til søndag kveld. Jeg vet ikke mye om hva denne langhelgen bringer, men jeg vet at vi skal på omvisning i Syd Varanger Gruve (Kirkenes) og at vi har leid buss fra kirkenes til Murmansk. Jeg tar selvsagt med meg kamera og håper at dere vil følge meg på denne meget spesielle miniferien. Er det en ting jeg er sikker på så er det at denne turen blir et minne for livet   

Har jeg noen lesere som bor i Kirkenes forresten? Det hadde vært gøy å vite! 

TUSEN TAKK

Inneholder annonselenker

Hei, snille dere! Jeg blir så glad over å se at jeg har så mange reflekterte og ikke minst engasjerte lesere. Takk for all støtte og takk for at dere bidrar til å spre budskapet mitt om at mobbing IKKE er greit. Jeg velger å tro at vedkommende angrer seg og vil derfor bare legge dette bak meg. Nå skal jeg på Frogner å møte mamsen. Vi skal på kjoleprøving hos vakreste Kathrine Nørgård. Kjolen som lages er ikke til meg, men til mamma. Jeg må jo sørge for at de nærmeste matcher meg i bryllupet.. #bridezilla Haha, neida! Men kontroll har jeg. Snakkes mer senere i dag 

Topp: Utsolgt/ Skjørt: HER

DU BURDE SKAMME DEG

Over en lengre periode har jeg blitt trakassert av en person som tydeligvis finner det gøy å servere meg nedverdigende ord og ydmykende kallenavn under nesten alle innlegg som jeg skriver. Kommentarene handler som dere ser kun om en ting og det er nesen min. I starten godkjente jeg faktisk alle disse kommentarene fra denne personen uten å tenke så mye over hva som ble skrevet, men det kommer til et punkt for alle hvor nok er nok, og nå føler jeg at personen har gått for langt. Uansett hva jeg skriver ser personen en mulighet til å flette inn sine krenkende setninger om hvordan jeg ser ut. Det er kun gjentakelser, men for meg er disse gjentakelsene veldig sårende. Faktisk så sårende at jeg som i utgangspunktet aldri før har sløst en eneste tanke på nesen min, har nå undersøkt masse rundt alt dette med neseopperasjon. For meg er dette utrolig trist. Det er helt greit at noen ønsker å ta neseopperasjon eller endre på et eller annet ved sitt eget utseende dersom det er av egen vilje, men at andre mennesker ved bruk av mobbing kan få en sterk jente som meg, som aldri har vært misfornøyd med nesen sin til å i det hele tatt vurdere noe sånt er skremmende. Skikkelig skremmende. 

Jeg er veldig glad for at jeg ikke er 18 år og usikker i dag, for da hadde jeg nok lagt meg under kniven for lengst. Men det finnes faktisk ingen øvre aldersgrense for det å bli såret. Det gjør vondt uansett tidspunkt i livet. Mobbing er bare ikke greit. Når du er gammel nok til å stave disse ordene som du skriver til meg så burde du skjønne det. Jeg har denne gang valgt å skjule IP-adressen din på bildene under for å gi deg en siste sjanse til å tenke deg om. Jeg vet at du som står bak disse krenkelsene leser dette og vil derfor spørre deg om noe.

Har du en god magefølelse der du nå sitter å ser hvor lei meg jeg blir av dine “morsomheter”? Vet du at det du driver med er ren mobbing? Prøv å sett deg i min posisjon. Hvordan hadde du følt det dersom noen konstant gikk negativt ut mot ditt utseende? Bare en liten tankevekker..Med mindre du kommer med en unnskyldning, så håper jeg at dette er det siste jeg hører fra deg. Jeg gir deg som sagt en sjanse her og anbefaler deg å gripe den.

Tilbake til dere andre lesere.. Her er noen av de siste kommentarene jeg har fått:  

 

SØNDAG I HALDEN

Inneholder annonselenker

Hei, dere! Denne søndagen har jeg tilbragt med min kjære familie i Halden. Lillesøster fyller 9 år og det må såklart feires i ekte barnebursdag stil med pølser, kaker, is og brus. Kjolen sitter altså ikke like pent nå som den gjorde før avreise.. Hehe! Men pytt pytt.. Godt var det og ikke minst utrolig koselig. Stella ble også med på tur og skal faktisk være i Halden hele uken som kommer, siden vi skal ut og reise litt. Dere finner forresten kjolen her og støvlettene her.  

Nå er jeg sånn passe sliten og klar for sengen. Jeg var som sagt på innflyttningsfest i går, så kroppen min skriker etter å legge seg ned. Men jeg har så lyst til å finne meg en ny serie å følge med på. Hvilken serie anbefaler du? Jeg liker det meste utenom slike overnaturlige greier..

Stor klem fra en mett, trøtt og fornøyd jente!

MIN PINLIGSTE STAVEFEIL

Hei, folkens! Jeg er i spesielt godt humør i dag og tenkte jeg skulle bruke det gode humøret på dere. Jeg er som dere vet ikke redd for å by på meg selv og tar meg faktisk så lite høytidelig at jeg ikke har noe problem med å dumme meg ut for å få dere til å le. Nå skal jeg dele en morsom liten historie om tidenes skrivefeil.

Stavefeil rammer alle. Jeg er langt fra perferkt og har skrevet mange skrivefeil siden jeg begynte å blogge. Det er jeg fullstendig klar over. Noe av feilene er ren slurv som kommer av dårlig tid, mens andre er feil jeg blir gjort oppmerksom på av dere som følger meg. Jeg setter stor pris på alle som retter på meg. Både familie, venner, nye og gamle lesere. Det gjør meg bare til en bedre skribent. Jeg lærer hver dag og ser ikke på mine søte små feil som et problem. Jeg blir såklart flau når jeg oppdager en haug med slurvefeil, men jeg blir ikke flau over at jeg ikke vet eller ikke kan. Dessuten blir visse skrivefeil ganske så morsomme. Jeg har et veldig godt eksempel på akkurat det..

Sist jeg hadde besøk av min svigerfamilie, så gikk det litt unna med bloggingen. Jeg hadde rett og slett tatt på meg litt for mye på en gang og da ble dessverre dere nedprioritert. Til gjengjeld var det nok mange som fikk seg en god latter. Det gjorde i hvertfall vi her hjemme når vi fikk se tidenes stavefeil. SVINGERFAMILIE, stod det. “Min svingerfamilie, som jeg er blitt så glad i.” Haha! Var det noen av dere som fikk med seg dette? Jeg dør! Noe så flaut. Vi lo oss nesten i hjel rundt bordet da jeg tok meg sammen og fortalte alle om den bitte lille feilen, som ble så komisk..Hvem er det som får seg til å skrive det liksom? Også om svigerfamilien sin da. Det kunne ikke blitt verre. Heldigvis tok de det som sagt med en god latter. Men tenk at en bokstav kan ha så mye å si. Helt utrolig! 

Har du skrevet noen pinlige stavefeil? Få høre da! Det er jo bare gøy 🙂

ØNSKER HELGEN VELKOMMEN

Jobbe: Besvare mailer, møte med samarbeidspartner og planlegging av uken som kommer  ✔

Trene: Intervaller på møllen og styrketrening på overkropp ✔

Handle: Pulled beef med nachos til i kveld, mat til resten av helgen og godteri ✔

Kjøpe gaver: Innflyttningsgave til Pia og Kristian sin fest i morgen og bursdagsgave til lillesøster som skal feires på søndag ✔

Rydde og vaske: Klær, klær og atter klææær ✔

Friske blomster i hus ✔

Ansiktsmakse & hårkur ✔

= En perfekt fredag! 

Nå er det bare en ting som står igjen og det å hente mannen på flytoget, så ønsker jeg denne helgen VELKOMMEN