NEW IN: CUBUS!

Reklame Cubus

Hei fine folk! Håper dere har hatt en bra start på uken og at dere er godt i gang med alt av gjøremål. Jeg henger litt etter, men det er ene og alene min egen feil. Jeg har nemlig skikkelig mandagsfølelse i dag siden vi levde som om det var søndag i går ved at vi holdt Severin hjemme en ekstra dag fra barnehagen og koste oss som om det fortsatt var helg. Apropos det.. Jeg er ikke gravid selv om det nesten så sånn ut på bildet som Ulrik la ut av meg på story i går. Magen min var bare full av taco og godteri. Hehe!

Planene for resten av uken er å komme godt i gang med treningen igjen. Jobbe masse med samarbeid og dra ut med båten fra torsdag. Jeg ser at det er meldt varmere og varmere vær fremover og det er sååå deilig å se! Er det sommeren som kommer, tror dere? Den er hjertelig velkommen!

Her er mine siste innkjøp fra Cubus. Som dere vet er jeg over middels glad i nattøy og derfor har jeg skaffet meg favorittene mine i noen nye og freshe farger, i tillegg til masse annet som dere ser under..

Pysjskjorte HER & Pysjshorts HER

Nattskjorte HER

Kjole HER

Genser HER Shorts HER

⎟ Skjørt HER

⎟ Bukse HER ⎟Genser HER

Bukse HER Genser HER

TILBUD: Nå får du forresten 3 for 2 på alt av undertøy og badetøy her (Cubus spanderer den billigste)! P.s. Cubus har alltid GRATIS hjemlevering 😀 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg