A SELFIE A DAY

Reklame Nelly

Hei mine kjære venner! Jeg håper dere har hatt en fin dag og uke så langt og at dere er i rute med tanke på 17. mai. Vi begynner å få det meste på plass. Nå gjenstår bare litt baking og pynting. Jeg har nemlig takket nei til alt av spons av kaker, ballonger og pynt i år fordi jeg ikke orker å merke hele dagen som “reklame” eller “annonse” på stories og her på bloggen. Også fordi jeg har lyst til å vise frem vår største stolthet, nemlig Severin. Han kommer til å knuse mange hjerter med sin nye festdrakt som Ulrik var så snill og kjøre rundt fra butikk til butikk for å få tak i, siden størrelsene naturligvis begynner å bli utplukket. Hehe!

Apropos bilder.. Jeg fikk en merkelig tilbakemelding på selfien min på Instagram (@pilotfrue) i går med teksten: “A selfie a day keeps insecurities away“. Personen mente at det var galt av meg å oppfordre til å ta selfies da det er mange unge der ute som blir usikre av å ta bilder av seg selv, og at det visstnok er det samme som å si at man ikke bør spise fordi da blir man tynnere. Det skal sies at personen også skrev selv at dette var en drøy sammenligning, men h*n mente likevel at effekten blir den samme for noen. Altså, hva i alle dager?

Jeg tenker alltid over hva jeg deler og hvordan jeg ordlegger meg for ikke å være et dårlig forbilde, spesielt for mine yngste følgere (selv om hovedmålgruppen min er fra 25-34 år). Se innsikten min fersk fra Instagram her:

Jeg juger aldri, men det er oftere og oftere at jeg lar være å dele tanker og meninger om temaer som jeg vet provoserer. Noen synes kanskje at det er dumt at jeg holder igjen, fordi meningene mine er en del av personligheten min. Mens andre synes det er behagelig at jeg fremtrer mer nøytralt og tenker at jeg da gjør “mindre skade” som influencer. Jeg ønsker selvfølgelig ikke å påvirke negativt på noe som helst måte og jeg blir faktisk lei meg når jeg får inntrykk av at folk ser på meg eller snakker om meg som et dårlig forbilde.

Uansett.. Jeg tør å mene at man skal bruke tid på å smile til seg selv hver dag enten det er i speilet eller det er i kameraet på telefonen fordi det gjør noe positivt med deg og med humøret ditt. Jo flere smil du gir til deg selv jo mer glad blir du i deg selv, tror jeg. Stort smiiiiiiiiil fra meg 😀

Du finner den nydelige blusen min her (17% rabatt nå)!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg