20.11.19

Hei fra Måløy. Ulrik, Severin og jeg er på besøk hos foreldrene til Ulrik og har bestemt oss for å bli her hele uken. Det er alltid godt å komme hit og det var ekstra godt denne gangen. For ja, akkurat nå kjente jeg at jeg trengte å komme meg litt bort og lufte tankene mine langt unna alt og alle. Dessuten er det kjempelenge siden vi har vært i Måløy og derfor var det på høy tid å ta en tur til verdens beste Vigdis og Atle <3 <3

Severin har forresten lært seg å si “fafa” i dag, noe farfar naturligvis ble veldig rørt av! Under ser dere bilder av den fantastiske utsikten fra huset til Vigdis og Atle som jeg spammer dere med hver gang jeg er her. Hehe! Dere skjønner kanskje hvorfor jeg får en helt spesiell ro her i disse omgivelsene?

Jeg vet at det spekuleres i hvorfor jeg blogger så lite om dagen og i hvorfor jeg føler meg demotivert i en jobb jeg egentlig elsker. Jeg vil derfor gjøre det klart at mitt fravær ikke handler om latskap og heller ikke om at jeg synes blogg er blitt kjedelig, for det gjør jeg ikke. Mitt fravær handler om følelser. Jeg har det ikke helt topp inni meg om dagen og min måte å takle dette på nå er å trekke meg litt tilbake. Det er ikke alt jeg kan eller alt jeg ønsker å snakke om med andre enn med mine nærmeste, men jeg vet at jeg ikke kan forvente forståelse hvis jeg ikke sier noe og derfor vil jeg at dere som leser denne bloggen skal vite når ting er vanskelig.

Livet går jo opp og ned for oss alle og det meste ordner seg på en eller annen måte. Jeg er egentlig veldig positiv av person og det er min styrke når jeg møter motgang, men det positive i meg har også sine ulemper ved at jeg blant annet er litt for godtroende. Etter snart 30 år på denne jorden er det på tide at jeg forstår at ikke alle vil meg godt.

Håper dere vil høre vår nyeste episode av poskasten til Ulrik og meg HER som ble sluppet tidligere i dag <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg