ET INNLEGG UTEN REKLAME

Litt humor og en god dose selvironi må jeg ha. Ellers overlever jeg ikke som blogger denne uken. Hehe! Fra spøk til alvor.. Her hjemme er vi en gjeng med slappinger. Ulrik har vært og er fortsatt syk, Severin har blitt syk (igjen) og jeg kjenner at jeg holder på å bli syk..

Planen for i morgen er egentlig julebord med jentene mine i Fredrikstad. En kveld jeg virkelig har gledet meg til lenge. Jeg håper derfor at jeg føler meg bedre og ikke verre når jeg våkner i morgen/i natt når Severin våkner. For ja, den søvnen er nok til å bli dårlig av i seg selv. Severin har startet alle dagene denne uken klokken 03:00, pluss at han våkner 5-6 ganger fra han legger seg klokken 19 til vi står opp i 03-tiden.. Skjønner dere at jeg holder på å bli sprø? Jeg gleder meg til han blir tenåring og faktisk vil sove mye og lenge. Da skal jeg vekke han akkurat like ofte som han vekker oss nå. Hehe! Neida, joda..

Selv om jeg begynner å bli lei av å amme er jeg veldig glad for at vi fortsatt har disse kosestundene om kvelden og spesielt når formen hans ikke er helt på topp. Da er det ingenting som hjelper mer enn pupp og ingen måte jeg får trøstet han bedre. Nei, nå er det tacofredag på Ulrik og meg. Vi blogges mer senere. Jeg har nemlig et aldri så lite tilbud igjen til dere på denne store handledagen <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg