MITT NØDFRESHINGS-ØYEBLIKK

Annonse

Jeg er en spontan jente, som elsker alt som ikke er planlagt, spesielt aktiviteter. De morsomste kveldene, hyggeligste stundene og faktisk de beste datene er de som bare blir til, ikke de som planlegges til den minste detalj. Min første date med Ulrik var slik. Vi skulle i utgangspunktet møtes på en kafê på Majorstuen. Samme for meg, tenkte jeg. Ikke verdens mest spennende date, men det spilte egentlig ingen rolle. Jeg ville bare se han igjen. Det var jo søndag og derfor begrenset av muligheter.

Fire timer før vi skulle møtes ringte telefonen. Det var Ulrik. Jeg gikk ut av køen på Matkroken for å svare han. Det føltes ut som om alle musklene i kroppen min hadde glemt hvordan de skulle utføre jobben sin. Jeg trodde han skulle avlyse, og ble derfor kjempenervøs. Det var heldigvis ingen avlysning, heller en oppgradering. Han fortalte meg at han hadde fått en telefon av Norwegian om å hente et fly på Torp. Flyet var tomt og skulle bare til Gardermoen, derfor lurte han på om jeg ville være med. Jeg prøvde å skjule hvor glad jeg ble der jeg hoppet rundt for meg selv i butikken. Menneskene som så meg trodde nok at jeg var sprø.

“Jaaaa”, svarte jeg. Men jeg hadde et problem, og det var at jeg måtte være klar på 10 MINUTTER! Jeg har aldri vært så stresset i hele mitt liv. Jeg var heldigvis ferdig sminket og hadde på meg helt greie klær, men jeg hadde ikke pusset tennene, og heller ikke på meg deodorant. Jeg slapp alt jeg hadde i hendene, løp for å finne tannkrem, tannbørste, en flaske med vann OG en deodorant. Deretter løp jeg ut til en av sidegatene, bøyde ned meg ned bak en bil, pusset tennene i all hast, og tok på meg deodorant. Gud, så flau jeg var.. 

Asan har lansert noen nyheter i en serien “Fresh”. Asan intimvask og Asan fresh dusjkrem. Disse produktene gjør at du holder deg fresh hele dagen, og forhåpentligvis slipper å oppleve ubehagelige nødfreshings-øyeblikk.

Ikke søren om vårt første ordentlige kyss skulle ødelegges av min dårlige ånde, eller av dårlig lukt generelt. Jeg var selvsagt nydusjet, men det går ikke mange timene før man ikke lenger føler seg fresh dersom man ikke har på seg deodorant, spesielt ikke på første date når man naturligvis er mer stresset enn vanlig. Jeg kastet alle tingene jeg hadde kjøpt i nærmeste søppeldunk før Ulrik ringte igjen. Nå stod han utenfor. Halleluja for søndagsåpne butikker, tenkte jeg. Hehe! Har du opplevd noe lignende? Isåfall: Les om konkurransen under! 

VINN ØYA-BILLETTER

Asan har nå en konkurranse gående, hvor du kan vinne festivalpass eller lørdagspass til Øya-festivalen. Noen som kunne tenke seg å vinne dette? Jeg hører rykter om at billettene allerede er utsolgt, så dette er jo en glimrende mulighet. Del ditt nødfreshings-øyeblikk på Facebook eller på Instagram med #nødfreshing, og du er med i trekningen. Det er opp til deg om bidraget ditt er i form av bilde eller video.

Konkurransen avsluttes 10. mai, og vinnerene annonseres på Asan sin facebookside. Besøk Asan på Facebook her eller søk opp hashtaggen dersom du ønsker inspirasjon! Jeg gleder meg til å se bidragene deres. Vi jenter har alltid mye å lære av hverandre i slike situasjoner.

Lykke til i konkurransen <3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg