EN GOD INVESTERING FOR OSS JENTER

Annonse

Hei, alle sammen! Jeg er som dere ser fortsatt like begeistret for både bølgetangen og krøllstaven fra Makestyle. Denne julen har jeg ikke bare fikset håret til fest, men også på morgenen før vi har dratt ut i bakken. Ettersom at det går såpass fort å bølge hele håret så er det absolutt verdt de få minuttene det tar. Jeg bruker som sagt bare 15 minutter på hele håret og vips så er jeg bølget og klar..

Bildene under er tatt etter en hel dag i bakken. Jeg må si jeg er imponert over hvor godt bølgene holder. De gjør seg også veldig fint med lue eller pannebånd og du slipper å tenke på hvordan du ser ut når du tar av deg hodeplagget. Bølgetangen kan forresten kjøpes HER  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helt siden jeg prøvde alle disse produktene for første gang har jeg blitt avhengig av både Heat styling spray og Styling spray soft.

Heat styling spray beskytter håret mot varme, samtidig som den gir deg lett hold og glans. Sprayen inneholder argan olje. Det er denne oljen som gir deg den fine glansen. Styling spray soft er enkel å ha med å gjøre og er mye av grunnen til at frisyren holder såpass lenge. Det jeg liker best ved denne sprayen er at håret mitt ikke ser så sprayet og stivt ut selv om jeg bruker en god mengde.

Heat styling spray og Styling spray soft er uten parabener, parfyme, allergifremkallende stoffer og mineralolje. De er heller ikke testet på dyr 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Krøllstaven er også helt fantastisk. Det går fort å krølle hele håret og reultatet blir utrolig fint. Under ser dere to foskjellige frisyrer som jeg har hatt til middag her oppe på Dr. Holms. Jeg likte nok fletten aller best. Det er gøy hvor fin en enkel flette blir når du du har krøller eller bølger i håret fra før. 

Det er også veldig fint med en flette i luggen og la resten av krøllene eller bølgene henge løst. Jeg har dessverre litt for kort lugg til det nå, men holder på å spare den ut. Anbefaler å prøve. Jeg synes at det blir like fint på både voksne og barn. Jeg bruker alltid disse klypene til å dele opp håret mens jeg krøller, bølger eller retter ut håret mitt. Det gjør hele prosessen mye enklere og du holder mer kontroll over hva som er ferdig og det du har igjen. Krøllstaven fra Mast finner du HER  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du kan følge Makestyle på Facebook her. Der ligger det flere hårvideoer og sminketips som er verdt å få med seg! 

21 kommentarer
    1. Hei
      Jeg har en slik bølgetang, men jeg får så små bølger i håret. Det ser ut som om du får mye større bølger. Noen tips til teknikk? På forhånd tusen takk 🙂

    2. Kjøpte bølgetanga etter at du anbefalte den, og er veldig fornøgd! Vi er 4 “damer” i hus, og alle 4 var like fornøyde med resultatet etter å ha prøvd den😃 Godt nyttår!

    3. therese: Har du denne fra Makestyle? For denne lager slike store bølger uansett teknikk. Tipper at du har en tang som er ment til mindre bølger..

      🙂

    4. Du er skikkelig fin på håret og kler så godt slike lokker/krøller. Men nydelig er du med et vakkert smil som faktisk smitter over på en halv gammel dame som meg som er over halvparten så gammel som deg:-)Ønsker deg en fortsatt fin ferie på herlige Geilo og der har jeg nok hatt mange timer i slalåmbakken selv for noen år siden nå. Så kos deg med din kjære og resten av familien og jeg vil nok tro dere har det riktig så hyggelig både i friluft og på hotellet på kvelden. Ja slik skal en nyte livet når en har sjansen til det.-) Godt nytt år ønsker jeg deg:-))

    5. Heisann 🙂
      Så fin du er med krøller:). Har nylig kjøpt MAST krølltang, som nå skal tas i bruk, blir spennende å se resultatet. Jeg kjøpte også MAST rettetang samt de klipsene du har, det var verd investeringen:)
      Ser frem til å lese flere av dine innlegg, bloggen din er super og du er utrolig åpen som deler så mye som du gjør Julianne. Det er leit å lese de personangrepene enkelte kommer med til deg, det er du ikke fortjent. Det er bra du ikke lar det gå innpå deg <3 Såg der var ei som reagerte på at du bruker Pilotfrue som blognavn, men da kan hun tydeligvis ikke ha fått med seg at det var Ulrik sitt forslag. Det er utrolig hva enkelte mennesker henger seg opp i, men de med det spør du meg.
      Ønsker deg og Ulrik et Godt Nyttår imorgen, kos dere masse 🙂
      Klem <3

    6. Hei! Kunne du delt noen treningstips for rumpe? Jeg skal komme igang nå og trenger 3-4 ålreite øvelser, hvis du kunne delt?!
      Takk! 🙂

    7. Tove: Hei, Tove! Tusen takk for det. Jeg liker meg veldig godt med litt bølger eller krøller i håret. Det har nok noe med volumet å gjøre 🙂

      Jeg har hørt mye bra om den rettetangen deres også, men ikke fått testet den ennå. Gøy å høre at du liker produktene 🙂

      Tusen takk for den støtten som du gir meg. Jeg er veldig glad for å ha deg som fast leser <3

      Godt nytt år til deg Tove <3

    8. Marianne: Tusen takk for det, Marianne 🙂

      Gøy med voksne lesere! Håper du har hatt en flott jul selv 🙂

      Godt nytt år til deg, Marianne!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg