TAKK FOR DENNE GANG!

Takk for denne gang, fine Marbella og Puerto Banus! Nå er vi hjemme igjen etter en litt kaotisk dag. Jeg skal ikke gå i detalj, men kan si såpass at vi holdt på å miste flyet, måtte betale dobbelt for all bagasje, pluss at vi glemte igjen en koffert på Gardermoen. Ikke hvilken som helst koffert, men den ekstra kofferten som vi skaffet oss på ferien og fylte med alle de nye klærne vi har kjøpt. Jeg ble ganske stresset da jeg oppdaget dette på flytoget og det ble ikke akkurat god stemning i en gjeng som ikke hadde verken sovet eller spist hele natten. Når det er sagt så fikk vi heldigvis kofferten tilbake. Det var bare ikke så stas å dra til Gardermoen igjen da vi endelig hadde kommet oss til Oslo s. Haha, huffamei.. Men alt gikk jo bra til slutt og for en flott ferie vi har hatt! Jeg gleder meg allerede til neste spaniatur 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld er det tacokveld hos oss. Det er nesten blitt en liten “tradisjon” her i hus når vi kommer hjem fra reiser som dette. Enkel og digg mat som alltid faller i smak hos Ulrik og meg. Svigermor ble med oss hjem og skal være på besøk i noen dager før hun reiser tilbake til Måløy, så feriefølelsen er ikke helt over hos meg. Jeg har i hvert fall ingen verdens følelse av at det er mandag i dag..

8 kommentarer
    1. Så koselige bilder av søte deg:). Hørtes ut som en fin tur, men alltid kjekt å komme hjem igjen også:). Taco er alltid maten vår også etter en ferietur i utlandet:):). Kos deg og ha ei fortsatt fin uke:):)

    2. Reiser dere med Norwegian på slike reiser? Standby-billetter i så fall? Må dere da betale for bagasje i det hele tatt?

    3. Anonym: Vi reiste med Norwegian nå ja. Men vi reiser stort sett på vanlige billetter, ikke id-billetter (rimeligere billetter for de ansatte). Grunnen til det er at man ikke er sikret plass på flyet. Dersom flyet er fullt må vi vente på neste fly og det gidder vi ikke risikere i høysesong som nå.

    4. Berit har det trolig ikke så veldig godt med seg selv. Ett tragisk forsøk på å heve seg selv, ved å mobbe andre. Typisk for slike med mindreverdighetskompleks. Man får bare håpe at hun en dag får oppleve å være lykkelig med seg selv. I mellomtiden vil du og vil nok en god stund til forbli en TAPER!!!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg