ÅRETS FØRSTE BÅTTUR

Hei fra sol og blå himmel! Fy søren, i dag var vi heldige. Ulrik og jeg har nemlig hatt overtakelse av den nye båten vår og derfor passet det ekstra godt med dette finværet på årets første båttur. Severin var selvfølgelig med i sin nye redningsvest som vi kjøpte på båtmessen i helgen. Jeg er veldig lettet over at han aksepterer å ha på seg vest. Jeg mener ikke at det er noe alternativ uten, men det er jo kjekt for oss foreldre at vesten ikke blir en negativ greie helt fra starten.

Vår erfaring med baby i båt er jo utelukkende positiv fra i fjor. Vi er likevel spente på hvordan det blir i år siden Severin ikke lenger er et spedbarn, men en liten gutt som beveger seg fort og mye. Når det er sagt så har jeg stor tro på at dette blir en helt fantastisk båtsesong for oss som familie og at vi kommer til å ha enormt glede av denne båten sammen.

Etter en herlig prøvetur på sjøen dro Severin og jeg hjem for å steke opp vaffelrøren fra i går, mens Ulrik ble igjen med Clas fra Bavaria for opplæring i alt det tekniske (les: kjedelige). Det er jo ingen hemmelighet at det er Ulrik som styrer skuta og at jeg er ganske uinteressert i alt annet enn interiøret. Jeg skal selvfølgelig lære meg det jeg må kunne i tilfelle det skulle skje noe på sjøen og jeg må bidra på et vis, men ellers er min oppgave å passe på Severin og hundene på tur. En oppgave jeg har tildelt meg selv som jeg trives med og føler er mer enn nok krevende for meg på sjøen. Tilbake til vaflene.. Jeg vet ikke om du har fått det med deg, men det er den store vafeldagen i dag og akkurat det har både tobeinte og firebeinte feiret her i huset. Ikke så sunn start på uken kanskje, men en god start er viktigere enn en sunn start ♥

Jeg har også luftet mine splitter nye joggesko for første gang i dag. Hvite og ikke minst rene joggesko er liksom et vårtegn i seg selv. Er det ikke? Og jeg kan ikke juge på meg at de ikke er nye heller siden jeg hadde glemt å ta av papiret bak på skoen, noe jeg først la til merke da jeg kom hjem igjen. Flaut. Hehe! Hilsen en Balenciaga jomfru.

0 kommentarer

Siste innlegg