EN LITEN JULEHILSEN

Hei verdens snilleste lesere! Tusen takk for tålmodigheten denne julen. Jeg sa jo at jeg kom til å logge av litt for å nyte tiden med mine aller nærmeste og det er jeg virkelig taknemlig for at dere lar meg gjøre. For herlighet, så deilig det har vært å være offline i noen dager nå. Det trengte jeg og det anbefaler jeg til absolutt alle i julehøytiden.

I dag har Ulrik, Severin og jeg vært en tur i byen for å fikse de siste tingene før vi reiser til fjells. I morgen går nemlig turen videre til Geilo. I tradisjons tro skal vi feire nyttår med noen venner på Dr. Holms hotell. Der har jeg faktisk feiret nyttårsaften fast siden jeg var 14 år. Først med moren min og stefaren min i noen år, så med jentene i mange år, så med Ulrik og felles venner og nå som familie. Så ja, jeg er over middels glad i Geilo og spesielt Holms. Men denne nyttårsaften blir såklart ekstra fin på grunn av vår kjære Severin. Det rimet! Hehe!

Nå må jeg rydde, pakke og ta et skippertak i mailboksen min.. Jeg ville bare si hei og sende en liten julehilsen fra Ulrik og meg. Fortsatt god jul og godt nytt år til deg som leser. Vi blogges snart igjen. Det lover jeg!

P.s. Jeg skal lage en “julens spørsmål og svar” spalte en av de nærmeste dagene.. Hva lurer du på? Send meg en DM på Instagram–> @pilotfrue med ditt spørsmål ♥

0 kommentarer

Siste innlegg