MY SECRET PLEASURE!

Reklame | May Beauty

Jeg har en dag i uken hvor jeg setter av tid til egenpleie fra topp til tå. Disse dagene starter jeg gjerne med et varmt bad, etterfulgt av en kroppsskrubb, hårkur og ansikstmaske. Det hele har blitt en god rutine, noe jeg mener at alle bør ta seg tid til en gang i blant. I dag vil jeg trekke frem ansikstmasken alene fordi den er så sykt bra og fordi det er spesielt viktig å ta vare på huden nå om vinteren hvor den fort blir tørr og blass. The Incredible Face Mask, heter forresten masken og er faktisk en av hovedgrunnene til at ansiktet mitt er rent og friskt om dagen og at jeg tør å gå uten sminke..

Jeg er spesielt glad for at May Beauty sine produkter inneholder naturlige ingredienser som ikke er testet på dyr.

Face Mask motvirker ikke bare akne, men den fjerner sorte prikker, fjerner olje og fjerner død hud. Jeg som sliter med sorte prikker på nesen og en del urenheter rundt hakepartiet har merket en stor forbedring med å innføre Face Mask i min ukentlige rutine. Jeg føler på en måte at jeg drar av all “skitt” som har satt seg gjennom uken og at jeg da starter med en frisk og ny hud. Rett og slett en herlig følelse!

Slik bruker du The Incredible Face Mask:

Påfør masken på ansiktet ditt.

La masken tørke i 30-40 minutter.

Fjern masken og se at sorte prikker og død hud dras bort. Det gjør litt vondt å dra den av, men det er egentlig bare digg for da kjenner du at den virker 🙂

Du kan vaske av eventuelle rester med klut.
 Kjenn hvor myk og ren huden føles etter bruk!

Jeg føler meg virkelig fresh etter at jeg har tatt denne masken og er like overrasket hver gang jeg ser alt “skitt” den har dratt med seg.Ansiktsmasken fungerer som en slags quick fix siden den setter i gang blodsirkulasjonen slik at huden får masse glød og stimuli, i tillegg til å etterlate seg et mykt og rent resultat. Det tar ikke mange minuttene før rødfargen er helt borte og det er ikke noe problem å dekke til med sminke, men jeg pleier å la huden få slappe av litt med en god fuktighetskrem før jeg eventuelt sminker meg. I dag valgte jeg å gå helt uten sminke i flere timer for å la huden min få puste skikkelig. Heldigvis er jeg komfortabel uten sminke og det er takket være denne fantastiske ansiktsrutinen som fjerner alle urenheter.

Nei, dere.. Nå må jeg sette punktum og overlate testingen til dere. Dette må nemlig bare prøves og det er derfor jeg anbefaler Face Mask videre til deg.Vil du også prøve denne utrolige masken? Jeg har fått lov til å gi dere hele 30% rabatt på Face Mask med kodeord “ROMJULPILOTFRUE“.

Benytt deg av tilbudet for en herlig treat til deg selv eller som en fantastisk gave til noen du er glad i. Ulrik digger forresten masken han også. Den er like effektiv til jenter som til gutter!P.s. Rabattkoden varer bare i en begrenset periode og for hele produktlinjen, så vær rask og bestill The Incredible Face Mask HER!

0 kommentarer

Siste innlegg