PÅ TAMPEN AV ÅRET

Nå sitter jeg her på tampen av året og tenker over alt innholdet jeg har delt i sosiale medier i 2018. Alt av personlige tekster, bilder og reklame. Jeg angrer ikke på noe av det jeg har publisert, men det er ingen hemmelighet at arkivet består av både innlegg jeg smiler av, innlegg jeg blir trist av og innlegg jeg rister på hodet av..

Nå går jeg snart inn i mitt femte år som blogger og derfor føler jeg det er på tide å stoppe opp litt. Stoppe opp, oppsummere og være mer bevisst på veien videre med tanke på hvor grensen skal gå for det som er privat. Jeg liker jo å dele, men jeg kjenner også at jeg setter mer og mer pris på privatliv. Kanskje det er fordi jeg har blitt mamma eller kanskje det bare er en naturlig del av det å bli eldre underveis som jeg gjør meg nye erfaringer.

Snart begynner som sagt Bloggerne på skjermen igjen og der deler vi mye av oss selv på en kontrollert og komfortabel måte. Men jeg har lyst til å gi dere noe mer. Jeg har lyst til å nå dere på enda en ny plattform, og jeg har en plan. Eller, jeg er ikke alene om denne planen. Vi er tre. I morgen skal vi det gjelder sette oss ned sammen i vårt aller første møte. Kan dere gjette hva vi skal?

Så ja, jeg har et nytt prosjekt på gang som jeg tror og håper dere vil like!

0 kommentarer

Siste innlegg