DRØMMEBÅTEN VÅR

Hei, dere! Beklager at jeg ikke ga noe lyd i går. Ting tok rett og slett lenger tid enn ventet og det var mye nytt å sette seg inn i. Nytt og spennende! Husker dere at jeg fortalte dere om en drøm som har gått i oppfyllelse? En felles drøm hos Ulrik og meg som handler om denne sommeren og alle sommerplanene våre fremover.. Ulrik og jeg stortrives som dere vet med båt og livet på sjøen. Derfor har vi lenge drømt om en større båt som kan brukes i alt slags vær og til overnatting, ikke bare til dagsturer når det er fint vær. Vi har lyst til å feriere i båt fremover rundt i Norge, langs svenskekysten og etterhvert beveger vi oss nok mot Danmark, for nå er drømmen blitt virkelig! I går hadde vi nemlig overtakelse av denne fantastiske båten som vi allerede er blitt utrolig glad i begge to.

Båten vi har kjøpt er en Bavaria Sport 360 Coupe (38 ft) på Bavaria Båt Norge som ligger i Leangbukta i Oslo. Båten har to soverom, et lite bad med dusj, tre salonger, solseng og alt det vi trenger (pluss litt til) på tur. En perfekt båt til en familie på fire foreksempel, som vi jobber for å bli. Inntil videre er den romslig og fin for Ulrik og meg pluss hundene. Det blir ikke noe “sydenturer” på familien Nygård i sommersesongen fremover, bare så det er sagt. Utenlandsreisene får vi spare til vinterhalvåret, om vi ikke har brukt opp budsjettet på bensin da.. Hehe! Neida, joda.. Dette er og blir vår store ferieinvestering i hvert fall. Helt klart.

Vi har fortsatt båtplass i Ullern båtforening, men natt til i dag la vi oss til på en gjestebrygge på Aker brygge for å teste båten litt, og dette innlegget sitter jeg å skriver til dere fra bryggen på Tjuvholmen. Båtlivet altså, jeg elsker det allerede! Vi blogges mer senere. Nå skal jeg nyte solen som har tittet frem og snart skal vi kjøre en liten tur. Moro moro! Klem fra en gira jente ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

When dreams come true..

36 kommentarer
  1. Åhh, så herlig! Dette kledde dere 🙂 Kos dere og nyt tiden på havet! Gleder meg til å følge dere videre, fantastiske mennesker!

  2. Hei
   Gratulerer så mye til dere begge. Kjempe fin båt💗
   Håper vi får se flere bilder av den innvendig å sånn😄
   Kos dere masse.
   Klem til dere begge💗

  3. Gratulerer så mye med fin båt! 😊
   Hvis dere skal seile langs svenskekysten (og som ligger midt i mellom smøgen og Marstrand) vil jeg virkelig anbefale en dags overnatting o Fiskebäckskil. Der er det sååååå fint, også er det to supergode restauranter 😊
   Er en skjult perle for Stockholms rikeste, som jeg tror dere hadde likt veldig godt 😊

  4. Gratulerer så mye, dette blir nok gøy! 🙂 Jeg lurer på hvor du har kjøpt den hvite buksa du har på disse bildene? 🙂

  5. Wow! Gratulerer så mye 🙂 Da satser vi på pent vær i lengre perioder i sommer. Har du også båtlappen? Spleiset dere på kjøpet? Det gjorde jeg og min mann for fire år siden. Nå kan vi ikke tenke oss et liv uten båt. Livet er til for å nytes også 😉

  6. Gratulerer så mye🤗🤗 Dette fortjener dere virkelig. utrolig glad på deres vegne🙂
   Ha en kjempefin sommer med masse fint vær.🌞🌞

  7. Gratulerer med ny båt! Den var rålekker!:) Håper at dere får en fantastisk sommer med masse bra båtvær:) Klem

  8. Båt er helt fantastisk! Er selv oppvokst med båt og lange båtferier, og barna dere eventuelt vil få kommer til å sette så utrolig stor pris på det. Bare husk at det kommer til å komme tunge og vanskelige situasjoner med dårlig vær utpå, så vær sikker på at dere er klare for å ta med en liten en, for det er virkelig mye jobb. Det er rett og slett litt mindre idyllisk enn man skulle tro. Lykke til!

  9. Fy søren dette kledde dere!
   Håper dere får mange fine år i båten! 🙂 gratulerer med drømmen som gikk i oppfyllelse! 🌸

  10. Gratulerer med sjøhytten 😄 og lykke til med fine turer..
   Husker godt selv fine turer vi fikk i barndommen med morfar i Tromsø med båten før han døde altfor tidlig ❤
   Men nå i voksen alder blir jeg sjøsyk bare jeg drikker ett glass med vann 😂 liker meg ved sjøen, men trygt på landsiden hehe
   ..
   Alt godt med fremtidens ferie minner… Husk redningsvest i åpent farvann selv med stor trygg båt 👍

  11. Virker veldig som reklame/spons, men du har ikke merket innlegget, hvorfor ikke? Det er jo lovpålagt!

  12. Gratulerer! Så herlig! Her starter vi på vår 20. båtsesong, og begge barna var 10 uker gamle når de startet båtlivet! Har reist på turer både langs norskekysten og svenskekysten. Gjenstår bare Danmark som også har vært en av planene våre, men vært litt uheldig med været de siste årene. Satser på å få det til ganske snart;-)

  13. Jeg lurer også på hva som er sponsa og ikke her … Blir forvirra når det ikke står noe om sponsing, men alle bilder tilsier det …

  14. Gratulerer med ny flott båt! Den var rålekker! Der får dere mange gode minner fremover. Er selv oppvokst med båt, og har masse gode minner derfra som jeg aldri ville vært foruten!

  15. Såååå utrolig heldige dere er!!! Gratulerer med flott båt. Vi har nettopp kjøpt båt selv og gleder oss masse til turer i sommer. Drømmen er absolutt Bavaria. Det ble ikke det på oss denne gangen, men en vakker dag skal vi også eie en Bavaria!
   Ship O’hoy:)

  16. Ser at fjernkontrollen til Ulric mangler styring av vinsj foran og akter. Det vil dere fort savne når uthavnsperlene skal utforskes. Samt radar, AIS og FLIR. Først da blir det nogenlunde trygt for dere (og andre) at dere ferdes i mørke og tåke etter å ha makset ut Ulrics programmerte fritid.
   Hold styrbord i leia, vis tydelig-tidsnok-tilstrekkelig deres intensjoner relatert til annen trafikk, hold god utkikk (ingen mobilfikling!) og lytt på kanal 16 og 19. Bavarian’n er en nydelig, liten båt, men feil brukt er den også en drapsmaskin. Gå foran som gode eksempler på sjøen, husk at “forbikjøring” skal foretas i GOD avstand. Vis hensyn til alt og alle. Bruk vest og hue’, og NYT LIVET.
   Vi ses på Brattholmen denne sommeren!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg