BLI BELØNNET FOR MENINGENE DINE

Reklame// Meningstorget

Fikk du skattesmell i år, sånn som meg? Sparer du til noe stort? Eller har du bare lyst til å tjene noen ekstra kroner før sommeren? Hos Meningstorget.no blir du belønnet for å dele din mening ved å delta i enkle og morsomme spørreundersøkelser på nett!

Jeg er som mange vet kjent for å ha sterke meninger. På Meningstorget.no tjener jeg penger av brands som ønsker mine og dine tilbakemeldinger på nye produkter og tjenester. Meningstorget.no er nemlig en behagelig og lønnsom aktivitet du kan gjøre fra sofaen, om du vil. La meg forklare litt mer..

Når du registrerer deg setter Meningstorget.no deg i kontakt med bedrifter og organisasjoner som ønsker å høre fra deg. Hver gang du gjennomfører en spørreundersøkelse så tjener du poeng. Poengene er verdt penger og disse pengene er det du som velger hvordan du vil bruke. Uansett om du velger å ta ut kontanter via PayPal eller om du velger å motta gavekort fra kjente nettbutikker som blant annet iTunes, Zalando, CDON.com, Dressmann, Peppes Pizza og mange flere. Du kan begynne å løse inn poengene dine så snart du har tjent inn over 30 kroner. Du kan også velge å donere bort pengene du tjener på å delta i spørreundersøkelsene til gode formål. En behagelig måte å hjelpe andre på som gir deg verdens beste følelse <3

Det finnes også flere fordeler enn disse poengene, gavekortene og pengene. Ved å registrere deg på Meningstorget.no blir stemmen din hørt. Du får muligheten til å teste produkter før de er tilgjengelige på markedet og ikke minst påvirke selve produktutviklingen ved at du gjør ideer om til innovasjoner. Er det bare meg eller er dette ganske kult?

Det er forresten helt GRATIS å registrere seg, så hva venter du på? Register deg HER nå og nyt sommeren med noen ekstra kroner i lommeboka du også! Jeg registrerte meg for flere år siden og har dratt inn en hyggelig sum med ekstra penger de månedene jeg har vært aktiv og deltatt i flere spørreundersøkelser. Disse hundrelappene har gått rett inn på sparekontoen min som en liten buffer til uventede regninger (les: skattesmellet) og dårligere dager. Som blogger er jeg nemlig nødt til å legge penger til side da jeg aldri kan vite hva neste måned bringer, spesielt nå som jeg er mamma og har mer ansvar enn noen gang..
0 kommentarer

Siste innlegg