SOM ET BARN

Endelig er dagen her! Alt stress er over. Eller er det nå det starter? Hehe! Koselig er det uansett 😀 Julestemningen kom med Askepott. Det slår aldri feil. Jeg drømmer meg like mye bort hvert år. Askepott setter griller i hodet på meg. En dag er det min tur. Jeg har planene klare i skikkelig askepott-stil.  

Det blir en litt annerledes jul i år. En jul med nye tradisjoner. Ulrik og jeg starter julen med diverse familie i Oslo før vi besøker mer familie i Halden. I romjulen drar vi videre til fjells på Geilo hvor vi skal feire noen dager med både venner og familie. Jeg har gledet meg kjempemasse til til disse dagene. Herlige mennesker, ski (afterski) god mat og drikke. Det kan ikke bli stort bedre. Jeg har planer om å være flink blogger gjennom hele romjulen.. I tillegg er nyttårsforsettet mitt å bli en enda bedre blogger. Jeg kommer til å dele mer av meg selv og oppdatere oftere. Har dere noen nyttårsforsetter? I alle år har mine vært: “trene mer”, “spise sunnere” og blablabla..Unødvendige løfter. Når januar kommer følger treningslysten uansett med. Men jeg må innrømme at den ikke har vært her på en stund. Tidlig juleferie.     

Nå er det straks avgårde til middag. Resten av dagen skal vi bare kose oss. Jeg kjenner at det blir noen år til vi skal ha julaften hos oss. På dager som dette føler jeg meg fortsatt som et barn.

Ønsker dere alle en fantastisk dag! Nok en gang.. GOD JUL  

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg