DE MEST STILTE SPØRSMÅLENE

Hei dere! Her har jeg samlet og besvart de mest stilte spørsmålene om dagen..

Hvor mye veier du?

– Det vil jeg ikke svare på fordi jeg ikke synes at vi jenter skal sammenligne oss når det kommer til vekt. Husk at det teite tallet på vekten ikke har noen betydning i det store og det hele. Det som er viktig er å føle seg vel, og hva det vil si å føle seg vel for akkurat deg er det kun DU som avgjør og kun du som trenger å vite.

Hvor mye har du gått ned i vekt siden fødsel?

– Jeg har gått ned mer enn jeg gikk opp i graviditeten på grunn av ammingen, et sunnere kosthold og på grunn av at jeg bærer rundt på lille store Severin hele dagen. Hehe 🙂

Trener du hver dag?

– Nei. Planen var å trene annenhver dag, men det har jeg gitt opp frem til minsten begynner i barnehage eller eventuelt frem til at han sover lengre og faste hviler på dagen, slik at jeg vet litt mer om hvor lang tid jeg har til disposisjon.

Hva spiser du en vanlig dag?

– Jeg spiser som oftest havregrynsgrøt til frokost fordi jeg elsker det og fordi det metter godt. Til lunsj spiser jeg helst rundstykker, speltlompepizza eller omelett. Til middag foretrekker jeg sushi, taco eller thaimat, men jeg spiser selvfølgelig masse forskjellig ut ifra hva som frister fra dag til dag. Til mellommåltider og kveldsmat spiser jeg mye frukt. Nå om dagen går det i Pink Lady epler og klementiner (les: eller mandariner? Jeg vet ikke forskjell). Jeg spiser også en del knekkebrød med det vi har av pålegg i kjøleskapet. Ellers elsker jeg smoothier og på farten går jeg nesten alltid innom Joe & The Juice. Og nei, jeg er ikke sponset av de.

Er utseendet viktig for deg?

– Ja, det vil jeg si. Jeg lever jo av å vise meg frem, så sannsynligvis er utseendet blitt litt viktigere for meg enn det kanskje burde være. jeg føler likevel at jeg har et normalt sunt fokus på alt det yttre og det er selvfølgelig mye annet som er viktigere for meg enn hvordan jeg ser ut, som foreksempel at sønnen min har det bra og ikke minst så går tiden med familie før skjønnhetsbehandlinger og tid foran speilet.

Ønsker du deg flere barn?

– Nå gjør jeg ikke det, nei. Det er veldig rart å si av meg kanskje, men jeg velger likevel å være ærlig om at jeg ikke kunne tenke meg å bli gravid på dette tidspunktet i livet. Når det er sagt så går jeg ikke på prevensjon på grunn av min og Ulriks historie og på grunn av at jeg tror jeg kunne tenke meg flere barn i fremtiden, så alt kan jo skje.

Kunne du tenke deg å adoptere et barn?

– Vi har snakket mye om det her hjemme både før og etter at Severin kom til verden og kommet frem til at det er noe vi kanskje kunne tenke oss en gang i fremtiden.

Er det viktig for deg å feste nå som du har blitt mamma?

– Det vil alltid være viktig for meg å feste og ha det gøy med venner uavhengig av hvor jeg er i livet. Prioriteringene blir naturligvis annerledes når man har et lite barn å ta vare på og festingen blir naturligvis sjeldnere som småbarnsforeldre, men jeg har ikke tenkt til “å slutte å leve” bare fordi jeg har blitt mamma. Hva er vitsen med det?

Har du åpnet kommentarfeltet igjen?

– Nei. Jeg åpner bare kommentarfeltet for spesielle anledninger etter ønske fra annonsører.

Hvor kan vi nå deg?

– Du kan nå meg på min Instagram –> @pilotfrue. Skriv til meg på innboks eller kommenter under bildene jeg legger ut 🙂

Er det sant at hundene sover i sengen sammen med dere?

– Det stemmer. Hundene våre har alltid sovet i sengen vår og det vil de nok også alltid gjøre. For å holde senger og resten av huset rent har vi vaskedame en gang i uken og hundene våre dusjer vi jevnlig.

Sover Severin på eget rom om natten?

– Jeg legger han alltid på rommet sitt først, men om han våkner mange ganger i løpet av natten på grunn av et eller annet blir han liggende i et babynest mellom Ulrik og meg til morgenen. Jeg vet at jeg sa nei til samsoving i utgangspunktet. Planen og ønsket er fortsatt at han skal sove på eget rom i egen seng gjennom hele natten.

Har dere startet med sportsdelen til barnevognen allerede?

– Ja, den startet vi å bruke allerede da Severin bare var 4 måneder gammel fordi han ikke trives i liggedelen. Vi er nok litt tidlig ute med det meste, men til vårt forsvar forhører vi oss alltid med personalet på butikkene vi handler og leger om de nye tingene vi innfører.

 

0 kommentarer

Siste innlegg