JEG KAN SOVE NÅR JEG BLIR GAMMEL

Hei til deg som leser sent på natten. Da var det helg igjen og black friday kaoset er snaaart over.. Puh! Ulrik og jeg har faktisk handlet de aller fleste julegevene i dag og er meget fornøyd med kronene vi har spart. Håper du også har sikret deg noen kupp til deg selv eller til noen du er glad i. Vi har i hvertfall blitt overfalt av gode muligheter alle sammen denne fredagen. Det er helt sikkert.

Ulrik har fri i helgen så vi vurderer en tur ut i morgen. Jeg har snakket med en potensiell barnevakt, men er veldig usikker på om jeg har lyst og faktisk orker. Energien er ikke akkurat på topp etter mye jobb og våkenetter, men samtidig tror jeg at nettopp en middag ute med noen venner etterfulgt av et par drinker på byen er det som skal til for å få opp gnisten igjen. Jeg kan sove og slappe av når jeg blir gammel, sier Ulrik. Hehe!

Apropos søvn.. Nå må jeg legge bort macen, rydde litt og hoppe i seng før Severin våkner og vil ha nattmat. Legger ved en selfie jeg knipset da Ulrik og Severin var på sin første guttetur alene til butikken tildigere i dag, mens jeg var hjemme og jobbet uten forstyrrelser. Det var deilig det, og veldig uvant. Faktisk så uvant at jeg ble litt stresset. Stresset over hvordan jeg skulle bruke tiden jeg hadde til rådighet aller best. Det var liksom så mye jeg ville og måtte gjøre. Jaja, nok om det. Ønsker deg en superfin helg. Vi blogges mer i morgen! Nattinatt ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 kommentarer

Siste innlegg