TI NYE TANKER..

Husker dere dette innlegget? Nå føler jeg det litt sånn igjen. At tankene mine er så mange og forskjellige at de bare roter til alt jeg starter med. Derfor gjør jeg som sist og skriver ned det som faller inn her og nå.

..Jeg tenker på klokken og hvor fort en dag med barn går. Hva brukte jeg tiden min på før jeg ble mamma? Klokken er nå 00:24. Severin sovnet for 10 minutter siden og her sitter jeg og skriver fordi jeg ikke har hatt tid til å sette meg ned foran macen før nå.

..Jeg tenker på reklame. Hvorfor blir folk så sinte på reklame? Og enda rarere.. Hvorfor blir folk sinte når bloggere deler rabattkoder? Black week er en bra ting, folkens. Smil og spar penger!

..Jeg tenker på vaniljesaus. Den uten tilsatt sukker. Herregud, så god den er! Finnes det noe bedre enn frukt og vaniljesaus i hverdagen? Nam!

..Jeg tenker på Ulrik. Hva skulle jeg gjort uten Ulrik? Jeg skjønner ikke hvordan alenemødre klarer seg  a l e n e .

..Jeg tenker på leserne mine. Vet dere hva? Jeg har lagt meg med dårlig samvittighet på grunn av mindre oppdateringer hver eneste dag siden Severin ble født, selv om jeg vet at jeg gjør mitt aller beste.

..Jeg tenker på mamma. Det er rart at meningen hennes betyr så mye for meg også nå som jeg er blitt mamma selv. Da vil det vel alltid være slik?

..Jeg tenker på alt jeg skulle ha gjort. Fader, så irriterende det egentlig er å ha masse plikter hengende over skuldrene. Hvorfor klarer jeg ikke å si nei?

..Jeg tenker på rot. Jeg hater rot og er den personen som føler at jeg ikke har orden på livet når huset er rotete. Er det rart jeg er sliten?

..Jeg tenker på vin. Det hadde vært SÅ godt med et glass vin. Er det sprøtt å si at jeg allerede gleder meg litt til ammetiden er over? Jaja. Nå sa jeg det. Sannsynligvis vil jeg nok savne denne tiden også. Etter noen glass vin.

..Jeg tenker på sol og ferie. Reiselysten har virkelig vokst de siste ukene, men jeg er skeptisk til lange destinasjoner med en liten baby og grunnet en ny investering har vi som sagt lagt ferieplanene før jul på is. Men om vi ombestemmer oss/vinner mer enn 60 kroner i Lotto.. Hvor kan man reise som ikke er så langt, men som er varmt og fresht i januar, februar eller mars?

2 kommentarer

Siste innlegg