ÅRETS STØRSTE HANDLEUKE!

Annonse// Nettbonus

Hei folkens! I skrivende stund sitter jeg i bilen på vei hjem fra Måløy. Vi kommer nok ikke til Asker før veldig sent i kveld på grunn av mange stopp med minsten, men det blir uansett deilig å starte den nye uken hjemme. Til fredag er det jo Black Friday, årets største handledag! Det er denne dagen stort sett alle butikkene deltar med ekstremt gode tilbud. De siste årene har flere av butikkene tyvstartet og innført “Black Week”, så allerede fra mandag vil du finne gode tilbud.. Uken som kommer kan du altså spare MYE på å kjøpe julegaver og antrekk til julebordsesongen!

Jeg kommer garantert til å handle masse klær og julegaver denne uken selv, og har fått høre fra Nettbonus.no at mange av mine favorittbutikker som Nelly, Bubbleroom, asos, Na-Kd, Ellos, og Bik Bok kommer med sykt bra tilbud som jeg er veldig spent på.

Nettbonus.no samarbeider som sagt med 200 nettbutikker og de har fått beskjed fra mange av nettbutikkene om hvilke tilbud som kommer. Jeg hører rykter om at dette kommer til å bli tidenes beste Black Friday. Er du like spent som meg? Hvis du også ønsker å få oversikt over de beste tilbudene så bør du registrere deg på Nettbonus.no her. Da vil du få tilsendt epost med oversikt over de beste tilbudene straks de går live. I tillegg legger de ut en oversikt på sin kampanjeside.

Nettbonus.no vil også markere Black Week. De kommer til å gi 50% ekstra nettbonus på hver handel du gjennomfører fra mandag fram til og med Black Friday!

SLIK FUNGERER NETTBONUS:

1. Registrer deg på Nettbonus.no

2. Klikk på nettbutikken du vil handle i

3. Få nettbonus

–> På Nettbonus.no har du oversikt over hvor mye nettbonus du har tjent og alle kjøpene du har gjort. Straks du har tjent 200 kr i nettbonus kan du overføre dem til din bankkonto. 1 nettbonuspoeng = 1 kr.

KONKURRANSE:

Vinn Nelly-gavekort på 3000 kroner!

Jeg har fått lov til å dele ut et Nelly-gavekort på 3000 kroner til en av mine lesere som har registrert seg hos Nettbonus.no. Har du ikke registrert deg så kan du gjøre det her. Skriv en kommentar i kommentarfeltet på bloggen min dersom du ønsker å være med i trekningen.

Jeg kommer til å trekke ut en vinner søndag 25. november. Vinneren vil bli kontaktet av Nettbonus.no pr epost, så sørg for at du sjekker epostene fra Nettbonus.no i tiden fremover 🙂

223 kommentarer

Siste innlegg