NYE TATOVERINGER!

Reklame// Attitude Tattoo Studio

Shit, jeg har glemt å fortelle dere at Ulrik og jeg tok nye tatoveringer i går! Ikke bare en, men to nye tatoveringer hver. Altså, hva skjer med oss? Eller hva skjer med meg? Ulrik har jo mange, men jeg føler meg skikkelig bad ass som nybegynner og hadde seriøst aldri trodd at forsiktige meg skulle ta en eneste tatovering i løpet av livet. Men ja.. Nå har jeg tre.

Tatoveringene vi tok i går er enkle og minimalistiske med supertynne streker, akkurat slik jeg liker. Jeg tok en U for Ulrik på håndleddet, siden Ulrik allerede har en J for Julianne på kroppen sin. Ulrik tok “BE KIND” bak på overarmen også tok vi begge en kjærestetatovering i midjen ved magen som består av to trekanter som går “inn i” hverandre. Det var forresten flinkeste @veliz_ink som tok disse på oss og han får dere tak i på Attitude Tattoo Studio som ligger på Pilestredet i Oslo 🙂

Tilbake til Ulrik og hans tatoveringer.. For ja, det er helt klart Ulrik som har påvirket meg til dette. Han hadde nemlig flere tatoveringer før vi møttes og har alltid vært glad i slik, mens jeg har blitt med på leken det siste året. Hehe! Jeg vet ikke om jeg skal ha noen flere nå eller om jeg skal si meg fornøyd med mine tre. Det eneste jeg vet er at om jeg får et barn til så skal jeg selvfølgelig tatovere navnet til han eller henne også, siden jeg har tatovert navnet til Severin på underarmen (min første tatovering). I tillegg har jeg litt lyst til å ta en til som jeg vil holde privat helt til jeg bestemmer meg for å ta den eller ikke. Men den tatoveringen jeg tenker på kan jeg ikke ta før om noen år. Dere vil forstå.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg