UKENS SPØRSMÅL

Reklame

Hei, dere. Nå er det ikke mange innleggene siden forrige svar på ukens spørsmål, men det får bare være. Jeg håper at jeg føler meg bedre denne uken og at alt ser bra ut på ultralyden i morgen, for da skal dere få se en jente som får gnisten sin tilbake.. Tvi tvi! Her er ukens spørsmål:

Hva er det som gjør at du sliter med å bli gravid?

Jeg har lav AMH-verdi. Du kan lese mer om problemet vårt her.

Hva gjør du egentlig når du bruker 1-1,5 time på badet om morgenen? For i motsetning til ei viss annen bloggerfrue så ser jo du aldri ihjelsminket eller ihjelstylet ut? Jeg er rett og slett nysgjerrig på hva man holder på med på badet så lenge?

Jeg bruker normalt en time på badet til å dusje, sminke meg, fikse håret og kle på meg. Dersom jeg skal vaske håret bruker jeg en halv time for å tørke og style det i tillegg. Jeg har alltid vært glad i å ha god tid på badet om morgenen og hører som regel på musikk mens jeg ordner meg for å lage en god start på dagen.

Du kler deg veldig voksent og konete. Spesielt turbanen som jeg aldri har sett noen andre enn gamle damer bruke. Er det pga at Ulrik liker konestil? Puten du har på bildet er slik som mormor sydde på syttitallet.

Synes du? Jeg er jo både voksen og gift, så jeg velger å ta det som et kompliment. Når det gleder turbanen så er det blitt et trendy hodeplagg igjen. Noen liker det, mens andre ikke. Er det ikke sånn med alt? Ulrik kjøpte som sagt denne turbanen til meg på Missoni i Portofino i slutten av mai fra sommerens kolleksjon.

Puten du sikter til er også fra Missoni. Utrolig kult hvis det var mormoren din som var først ute med zig zag-mønsteret! Jeg tviler, men hva vet jeg..

Kunne du laget ett innlegg med linker til alle plagg i ett antrekk, sånn “få pilotfruestilen”?

Morsom idè! Jeg skal se hva jeg får til.

Hvor ofte fikser du neglene?

– Jeg fikser neglene mine hver tredje uke hos Hanne Berntsen –> “Nails by Hanne” på Facebook og @nailsbyhanneeb på Instagram. Hun tar bare 500 kroner for nytt sett og kun 350 kroner for påfyll. Utrolig gode priser!

Ta kontakt med Hanne på Facebook her for timebestilling. Hun holder til på Sørenga 🙂

Neglene mine er sponset.

Hva tenker du om kvinner som frir til menn? Hva tenker du om menn som “aldri” får ut fingeren og frir til dama?

– Jeg tenker at de er tøffe, men at jeg aldri ville gjort det samme fordi jeg har drømt om å bli fridd til siden jeg var liten jente. Når det gjelder menn som aldri får ut fingeren tenker jeg at de er tafatte.

Hva gleder du deg mest til i forbindelse med når dere en gang blir foreldre?

– Den nye og innholdsrike hverdagen, og ikke minst til å bli en ordentlig familie.

Er ikke du og Anette venner lenger, etter diskusjonen om katter?

– Anette (@anettemarie.no) og jeg er uenig i mer enn bare katter, men det betyr ikke at vi ikke er venner. Hun ringte meg for ikke så lenge siden og da avtalte vi at vi skulle møtes snart igjen. Jeg liker Anette kjempegodt!

Hvilke filmer liker du og Ulrik å se sammen?

– Vi liker å se spennende filmer. Jeg kommer ikke på noen eksempler akkurat nå, for i sommer har det kun gått i serien “Orange is The New Black”. Det er en serie vi begge elsker. 

Hender det at dere er uenige om hva slags film dere skal se?

Nesten alltid. Hehe! Men jeg får som regel bestemme.

Hvilke bøker/blader liker du å lese?

Jeg leser veldig lite for tiden. Det går mest i nettaviser.

Hva er din kjærlighetshistorie før Ulrik kom inn i bildet?

Jeg er nødt til å vise respekt ovenfor både x-er og y-er som aldri har valgt å være en del av denne bloggen. Derfor kan jeg ikke fortelle så mye mer enn at jeg hadde kjæreste da jeg flyttet til Oslo for syv år siden. Jeg tror vi var sammen i fire år, men forholdet tok slutt etter kort tid i Oslo, og etter det har jeg egentlig bare festet, surret og hatt det utrolig gøy som singel. Det var først da jeg traff Ulrik at jeg var ordentlig klar for et nytt forhold.

Hvor lenge tok det før ulrik fridde etter dere møttes? Hvordan møttes dere?

Vi møttes i januar 2014 og han fridde på bursdagen min i april 2015. Ulrik og jeg møttes på Hanami på Tjuvholmen gjennom en felles venn. Jeg har skrevet mer om første gang vi møttes her.

Har du en spesiell utdanning? Hvor studerte du evt?

– Jeg har gått journalistikk på Norges Kreative Fagskole.

Har du hatt skikkelig kjærlighetssorg før?

– Jeg husker at jeg var veldig lei meg da det ble slutt mellom meg og min ekskjæreste her i Oslo. Men det gikk også veldig fort over siden bruddet var så rett for oss begge og siden alt i Oslo var så nytt og spennende. Så nei, jeg har vel kanskje ikke hatt skikkelig kjærlighetssorg og håper at jeg slipper å oppleve det.

Hadde du sommerjobb mens du gikk på vgs/studerte?

– Ja, jeg jobbet i en klesbutikk som heter Stene R i Fredrikstad.

Hvilke Decleor-produkter bruker du? Skrubb, rens, dag-/ og nattkremer?

Jeg brukte rens (gått tom og kjøpt meg en ny fra Vichy) og dagkrem. Skrubben min og nattkremen min er fra Dermalogica.

Du har sagt at du var sjenert før. Føler du deg sjenert nå? Hvis du ikke er det lenger, hvordan ble du kvitt det?

Det hender fortsatt at jeg føler meg sjenert i noen situasjoner. Men jeg sliter ikke lenger med det, slik jeg gjorde da jeg var yngre. Da var usikkerheten et problem.

Jeg tror jeg ble kvitt “problemet” ved å utfordre meg selv til å frivilig sette meg i ukomfortable situasjoner. Når man er skikkelig sjenert må man mestre å ha det ubehagelig før man får det behagelig, tror jeg. I tillegg er jeg sikker på at det har mye med alder å gjøre.

Kan du skrive litt om den operasjonen/inngrepet du snakket om at du skulle gjøre?

– Nei, det kan jeg ikke. Nå har jeg utsatt forandringen på ubestemt tid da jeg setter prøverørsprosessen først. Dersom jeg har de samme tankene etter at jeg har blitt mamma så skal jeg fortelle mer om de her på bloggen.

Kanskje du kan skrive litt om troen din?

– Jeg vokste opp som pastordatter og min familie tilhørte pinsemenigheten. Det var en fin og trygg barndom som jeg er veldig takknemlig for og har koselige minner fra. I dag tilhører jeg ingen menighet og går heller ikke i kirken mer enn på julaften. Jeg føler meg likevel kristen, kaller meg kristen og har mange kristne mennesker i familien min. Det er alt jeg vil si om det.

Hvilke forholdsregler tar du og Ulrik for å unngå å bli “gale” av all usikkerheten og ventingen? Prøver dere å begrense praten om det eller lar dere begge parter snakke fritt om dette?

– Vi begrenser oss ikke i det hele tatt. Gale og usikre blir vi uansett i denne prosessen. Hehe! Apropos det.. Ulrik kjøpte sin første “babyting” til vårt fremtidlige barn i går! Jeg skal spørre han om jeg får lov til å fortelle mer om kjøpet senere.

Hva slags båt har dere, og hvilken modell? Den ser skikkelig fin ut.

– Vi har en Bavaria Sport 360 coupe med ekstra stor badeplattform bak. Båten ble kjøpt helt ny i starten av juni. Du kan se bilder fra overtakelsen her.

Hvor er denne toppen fra?

– Den er fra Zara. Jeg elsker Zara!

Hvilken leppestift har du på deg på dette bildet?

– “Foxxy Pout” fra The Balm.

Jeg lurer på hvilken foundation du bruker? Og kan du lage et innlegg på sminkevanene dine, hva du bruker osv? Eller en video?

Jeg bruker Bare Minerals original foundation i fargene “fair” og “fairly light”. Et innlegg på sminkevanene mine skal bli!

Hvor er denne skjorten kjøpt?

– Den er kjøpt på Åpent Hus Vinderen. En søt liten lokalbutikk med mange godbiter i.

Hender det at noen kommentarer du får setter en stuck i deg, hvis du skjønner? At det er noe som blir påpekt og du går og tenker over i lang tid etterpå?

– Det er heldigvis lenge siden jeg ble lei meg over noe i kommentarfeltet mitt. Jeg tror og håper at jeg ikke lenger tar meg nær av de negative kommentarene som kommer. Etter tre år i brasjen har jeg hørt det meste og dessverre eller heldigvis blitt vant til all mulig drittslenging.

Har du vurdert å skrive forhåndspubliserte innlegg, slik at det kommer mer jenve oppdateringer fra deg? Det kan være alt fra “lister” til hudpleierutine. vi vil gjerne lese mer av deg!

Nei, jeg har ikke vurdert det da jeg ønsker at innleggene mine skal være mest mulig ekte og spontane, noe jeg er redd de ikke blir om jeg skal planlegge alt. Det er hyggelig at du vil lese mer av meg. Kanskje jeg skal vurdere noe mer fast enn denne spalten etterhvert.

Snuser du fortsatt?

Jeg sluttet å festsnuse for et år siden, men det har dessverre skjedd at jeg har tatt meg en eller to på fest etter det også (blant de få festlighetene jeg har vært på det siste året). Skikkelig tullete og unødvendig. Jeg vet. Du kan lese hvorfor jeg sluttet fast her.

Skal du gå på blodfortynnende denne gangem?

Det stemmer. Jeg starter når vi vet når innsettingen blir. I morgen blir derfor en spennende dag. Jeg holder dere oppdatert!


Jeg tok dette bildet på vei hjem fra Koster. Var det ikke fint?
 

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå 🙂

 

37 kommentarer
  1. heisann og god mandag!!
   vil bare takke deg for at du belyser et viktig tema med det å må gå omveien for å bli gravid. Også generelt på bloggen din digger jeg ærligheten din. Stå på:-)

  2. Har du noen favoritter i kjendisnorge?
   Hvis du måtte være med på et realityprogram, hvilke hadde du valgt? Og har du fått tilbud om bloggerne?

  3. Synes oxo du har litt “konete”= mer kjerring stil til å være så ung som du er, men du har jo ganske så kjærrring-fasong så da blir det vel slik…,😱😱😱 men utseendet er for dere to heldigvis ikke alt som betyr noe👍🏻😆😉 Åhhhh så treg den skandinaviske blasse trauste allemanns-looken er, aka alle-mann Norwegian Olsen/Hansen og etc,,😆😁😆😁🤣😂😅

  4. “VÅRT problem”(!?) det er strengt tatt ditt problem at du ikke kan bli gravid.. Ulrik er bare utrolig uheldig at kona hans ikke kan få barn. Greit nok at du syntes det hele er urettferdig, men å legge skylda på mannen din som er 100% fruktbar å frisk er vel litt kynisk.

  5. Ærlig talt Kaja, den kommentaren var direkte stygg og ond. Hvordan i alle verden kan du lire av deg en slik kommentar.

  6. Kaja: i et ekteskap er den enes problem begges problem, og den enes glede er begges glede. Bare til opplysning, siden jeg antar at du ikke er gift.

  7. Hvorfor skal du poengtere i hvert eneste innlegg hvem du har fått turbanen av? Og i tillegg, du kler virkelig ikke de solbrillene du har på deg på bildet.. hadde også droppet turbanen hadde jeg vært deg!

  8. Julianne, jeg må få skryte av disse innleggene! Du svarer alltid utfyllende og på mange spørsmål. Sånt er kjekt å lese 🙂
   Håper at innsettet går bra denne gangen og at spiren holder seg i magen til termin ❤ all mulig lykke til dere begge! ❤

  9. Hvor viktig har familien deres(på begge sider) vært i denne prøverørsprosessen? Og hva tenker de om at dere er så åpne om temaet?:)
   Håper vi får se deres nye soverom og housetourvideo snart:-D
   Og foresten; ikke hør på de stygge kommentarene lenger opp her. Du er fantastisk flott og man er sammen som ektefeller i en slik prosess. Huff så tragiske enkelte er:-O

  10. Linnea: Hva vil du oppnå med en slik hetsende kommentar? Folk har ulik stil, ulik fasong osv, og godt er det! Det vitner bare om dårlig selvbilde og misunnelse fra din side, og dessuten er du utrolig feig som sitter der bak PC- skjermen din og skriver slikt!
   Kaja: Du har nok ikke opplevd hva ekte kjærlighet er.. Og med en slik holdning, så tviler jeg på at du får oppleve det også..

  11. Jeg lærte en gang av ei meget klok dame at har man ikke noe pent å si så sier man heller ingenting. Noe å tenke på for dere som ryr ut av dere stygge ting i kommentarfeltet her! Masse lykke til med forsøket Julianne, krysser fingrene for et mirakel denne gangen 💜 klem til deg

  12. Jeg startet med litt fordommer da jeg begynte å lese bloggen din, men får mer og mer sansen for deg! Du er åpen og ærlig, og utgir deg ikke for å være noe annet enn den du er! Det er forfriskende! Syns også at det er fantastisk at du ikke slenger dritt om noen eller svartmaler f eks barndommen som pastordatter, selv om dette er noe du har et litt mer distansert forhold til nå. Jeg syns det er så utrolig viktig med respekt for hverandres tro, det er en så inderlig viktig (også ofte for de som ikke tror) del av oss, selv om man velger forskjellige måter å praktisere på /har uenigheter. Det er også frimodig av deg å gå ut med hva som er ditt forhold til tro, det krever ryggrad! -Og forresten, hatten av for at du holder ut å få så mye dritt fra haterne i kommentarfeltet, det hadde jeg bukket under av på kort tid. Du er virkelig ei tøff dame. Lykke til, håper Lykke eller Severin snart er på vei!

  13. Kaja og linnea: denne kommentaren var utelukkende for å provosere siden dere begge leste spørsmålet om hun blir såra av kommentarer. Men tror Julianne har motbevist det dere prøvde på, ved å godkjenne dem….om hun ikke godkjente da hadde dere hatt en grunn til å si at hun aldri godkjenner negative kommentarer *rister på huet* noen må liksom bare… *gjesp*

  14. Kan du få Ulric til å lese Sjøveisreglene, regel 13 a-d?
   Vær forsiktige med å legge til på Sletter. Mye trafikk i sundet, notorisk dårlig dreggefeste, fare for å bli slengt på land når store båter drar forbi. Ikke alle har vett på å holde avstand eller kjøre hensynsfullt. Mye flått, så hold hundene nede på sanda og ikke oppe i gresset!
   God tur videre.

  15. Jeg synes at du svarer så godt og utfyllende. Føler at man som leser blir bedre kjent med deg på den måten 🙂
   Sminke- og hudpleietips hadde vært supert fra deg 😉
   Ha en fin tirsdag så lenge.

  16. “Jeg er nødt til å vise respekt ovenfor både x-er og y-er som aldri har valgt å være en del av denne bloggen.” Sikkert bare jeg som misforsto, men hinter dette til at du er bifil? Bare la være så svare hvis du ikke ønsker. Eller la være å publisere kommentaren også hvis du ikke ønsker det heller. Jeg bare lurte.

  17. Hei! Ikke spørsmål men ett lite tips. Du burde se channon rose på YouTube, hun er tidligere porno stjerne, men hu sliter også med å bli gravid, gått igjennom samme prøvene som deg, hu ble endelig gravid nå men mista babyen. Du burde se litt på videoene hennes!

  18. Hei
   Hadde bare en “kommentar” til denne kommentaren du hadde med i spørsmålsrunden: “Du kler deg veldig voksent og konete. Spesielt turbanen som jeg aldri har sett noen andre enn gamle damer bruke. Er det pga at Ulrik liker konestil? Puten du har på bildet er slik som mormor sydde på syttitallet.”
   Ville bare si at jeg synes du kler deg veldig fint. Og det er fint med bloggere som faktisk kler seg anstendig og likevel kult og moteriktig. I motsetning til mange av dine bloggerkollegaer (noen faktisk eldre enn deg) og kler seg så utrolig barnslig, for eksempel badedrakt i og kort kort skjørt annenhver dag…..
   Ps, turbanen er veldig fin, har et hårdbånd fra missoni jeg er veldig glad i selv 🙂

  19. Altså, jeg blir helt paff av kommentarene over. Jeg lurer ofte på hva slags mennesker som setter seg ned for å skrive slikt, kun for å være slemme. Jeg er selv gift og har en gutt på 1,5 år, oppturer og nedturer er jo selvfølgelig noe man går igjennom som par! Men jeg går utifra at de som skriver stygge ting her er for unge til å forstå, eller voksne som rett og slett har det veldig vondt med seg selv. Jeg ønsker deg masse lykke til!!!! <3 PS: du ser fantastisk ut!

  20. Kommer dere til å få igjen noe penger igjen fra staten når dere eventuelt får barn, sånn som det er med adopsjon?
   Var det et bevisst valg å gifte seg før dere fikk barn? Isåfall hvorfor?

  21. Blir helt oppgitt over å se hva folk får seg til å skrive til andre mennesker. Men for å se det positive i det – nettroll er lesere de også, som betyr bra bloggplassering og mer penger på konto;-)
   Enig med flere her, liker veldig godt dine lange og utfyllende spørsmålsrunder.
   Spørsmål til neste runde: Hvordan går det med deg?

  22. Hvorfor svarer du ikke på kommentarene slik som du pleide å gjøre?
   Går du noen gang på temakveld/kurs/party som tupperware, forever living, mary kay, o.l?

  23. Kjente jeg ble litt irritert når du fikk et spørsmål om turbanen og puten, at det var gammeldags haha. Jeg er 19 og både jeg og venninnene mine elsker Missoni.. mennesker ass.

  24. Kaja: Jeg blir helt paff. Ulrik og Julianne er sammen om få barn, og motbøren de møter tar de også sammen. Det er nok akkurat like tungt for Ulrik som det er for Julianne at gjentatte forsøk har gått feil. Jeg syns det er fint at de betegner det som deres problem, ikke bare hennes. Det er ikke Ulrik vs. Julianne, de står sammen.

  25. Til neste uke:
   – Du uttalte for noen år siden at du mener menn som er i forhold ikke skal like bilder av andre kvinner på Facebook. Mener du fortsatt dette? Hvorfor? Og hvor går grensen?
   – er det sant at du ikke kan svømme?
   – blir det noen ganger kjedelig å ikke ha en vanlig jobb med kolleger og sosiale samarbeid?

  26. Heter det virkelig ikke Puerto Anus? Jeg har alltid trodd det og sagt det på den måten. Det samme gjør mannen min, han foreslår stadig vekk å ta en tur dit:)

  27. Seriøst skal du nevne den turbanen i hvert innlegg? 😜 JADA vi vet den er fra Missoni, JADA vi vet du bor på Vinderen, JADA båten ble kjøpt helt ny 😂😂😂 tror jeg dævver

  28. Spørsmål til Ulrik: er det mulig å kurere flyskrekk?
   Har prøvd alt mulig, men min sunne fornuft forsvinner med en gang når det blir turbulens. Etter vår siste flytur til Syden (med Norwegian) har jeg fått beskjed fra familien om at neste gang kjører vi bil da de ikke klarer å se igjen hvordan jeg plages 🙁 På forhånd takk !

  29. Mange stygge kommentarer. Skjønner ikke at du orker å ha kommentarfelt engang, men sterkt gjort 🙂 Og lykke til med neste innsetting.
   Ingen kritikk dette, men hadde bare lyst til å si noe om Missioni-mønsteret. Det var svært populært på 70-tallet og vi broderte/sydde puter med slikt mønster i håndarbeidstimene på skolen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg