hits

BLUBERRY BLUSH

07.09.2014 - 20:22 6 kommentarer

Hei, dere! Nå går vi inn i årstiden hvor lepper og hud trenger litt ekstra fuktighet. Jeg blir veldig fort tørr på leppene, spesielt om høsten og vinteren. Tørr og kald luft fører til tørre og såre lepper. Jeg har alltid med meg en form for leppepomade i vesken og liker best de med god smak. Det tror jeg kjæresten setter pris på også.. Jeg har ikke funnet noen mirakelkur for dette og det kommer jeg nok heller aldri til å gjøre, men i det siste har jeg blitt veldig glad i Lip Butter-serien til NIVEA. Den får du i smaken Raspberry rose, Vanilla & Macadamia og nå også Bluberry Blush, som er blitt min favoritt ♥ Den holder leppene mine myke og fuktige gjennom dagen og minner meg om godteri :-D En skikkelig godbit for leppene!

Når det gjelder huden tar jeg ansiktsmaske hver uke gjennom hele høst- og vinterhalvåret. Da opprettholder jeg en fin glød og fuktighet. Jeg har prøvd mye forskjelige kremer og ansiktsmasker. Kanskje dere har noen tips her? 


Innlegget er sponset

Jeg sender en av hver smak i Lip Butter- serien til deg som kommer med et godt tips for tørr hud og lepper 

 

 

6 kommentarer

Iselin GL

07.09.2014 kl.23:36

Et bra tips for tørr hud er hudkremen fra A-derma, den fukter huden kjempebra! Til tørre lepper kan jeg anbefale Oriflame sin Tender Care, jeg tar litt på før jeg legger meg om kvelden, og våkner opp med myke lepper :)

iselin_sweet@live.no

Julianne Nygård

15.09.2014 kl.00:51

Iselin GL: Takk for tipset! Pakke på vei i posten til deg:-)

Marinalb

18.09.2015 kl.03:45

Jeg anbefaler elisabeth arden 8 hour cream, den har funket bra på meg og til leppene liker jeg Eos eller Burts bees :-)

Julianne Nygård

18.09.2015 kl.12:19

Marinalb: Takk for anbefalinger. Burts bees er jeg også veldig glad i :-)

attia

02.12.2015 kl.01:51

Puss først leppene med en myk tannbørste for å få vekk død hud. Påført deretter favoritt leppomaden eller lanolin (faktisk brystvortekrem for såre brystvorter). Denne mykgjør og holder leppene fuktige og smurte lenge. Smaker og lukter lite eller ingen ting. Fin å bruke over en leppestift fpr ekstra gloss også :)

Julianne Nygård

02.12.2015 kl.12:58

attia: Takk for tipset! Pussingen var ny for meg..Jeg har hørt om flere som bruker brystvortekrem på leppene da :-)

Skriv en ny kommentar