UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Hvorfor er ikke du og Ulrik med i denne sesongen av Bloggerne?

– Vi valgte som sagt å trekke oss etter fire fine sesonger i Bloggerne. Det er ikke en spesiell grunn til det egentlig, men det føltes rett den gang da og kanskje litt rart nå som den nye sesongen begynner på TV. Ulrik og jeg snakker mer om følelsene våre rundt sesongstart av Bloggerne i ukens pod som slippes på onsdag.

Kommer dere til å gjøre et comeback i Bloggerne?

– Jeg tror ikke det, men man skal aldri si aldri.

Hvordan går det med prøvingen? Kommer dere til å være like åpne nå som dere prøver å få barn nummer to?

– Vi prøver ikke aktivt ennå. Jeg går ikke på noen form for prevensjon og vi (les: Ulrik) har kjøpt en pakke med eggløsningstester, men jeg har ikke tatt de i bruk siden vi ikke er helt “der” i hodet om dagen. I hvertfall ikke jeg..

Hvor ofte har du og Ulrik sex?

– Ikke ofte nok til å bli skuffet av at mensen kommer, for å si det sånn..

Hvor i Filippinene er Regien fra?

– Bataan.

Hvordan går det med Severin og Regien?

– Severin er ikke 100% trygg på Regien ennå, men det hadde jeg heller ikke forventet etter bare to uker sammen. Vi må gi han tid til å bli ordentlig kjent med henne og kanskje utfordre han litt mer fremover med å gi de litt alenetid. Til nå har de bare vært sammen alene en gang i litt over en time.

Hva synes du om at Regien har en egen kanal på YouTube?

– Det synes jeg er kjempekult! Jeg oppmuntrer Regien til å fortsette med videobloggingen siden det var noe hun startet med før hun kom til Norge og siden jeg ser at hun virkelig liker å filme, redigere og dele. Det er utrolig hyggelig om dere vil abonnere på kanalen til Regien her! Hun kommer til å dele mye fremover.. Dere finner henne forresten på Instagram også –> regrubiano 🙂

Skal Regien begynne å blogge for deg fast?

– Hehe, nei. Kanskje hun vil gjesteblogge en gang? Vi får se..

Hvor er nyttårsserviset deres fra?

– Mener du disse hvite talerkene? De har vi vært så heldige og få arve fra svigermor og svigerfar! Glassene er fra Hadeland, dekktalerkene og kuvertallerken er fra Ikra Glass og bestikket i gull er fra Bliss interiør.

Har dere et matbudsjett?

– Nei, egentlig ikke. Vi merker at vi bruker mindre penger på mat nå som vi handler bare 1-2 ganger i uken vs hver dag og det er jo en fin start på å bli noe mer økonomiske. Kanskje jeg skal sette opp et budsjett for “familien Nygård-Rubiano” og dele det med dere?

Hva er ditt fineste minne som voksen?

– Jeg har tre beste minner som voksen og de tre er da jeg så Severin for første gang, da Ulrik fridde til meg og da Ulrik og jeg giftet oss.

Hvordan er deres syn i forhold til barneoppdragelse? Er dere enige?

– Vi er heldigvis enige om de store tingene. Men jeg er generelt hardere enn Ulrik når det kommer til sutring, gråt ved legging og i andre hverdagslige situasjoner hvor det er lett å gi opp.

Hvorfor var du ikke på Vixen?

– Jeg ønsket ikke å prioritere Vixen i år heller fordi jeg ikke er ute så ofte og derfor heller vil prioritere å være med på bursdager eller andre fester og sammenkomster med mine nærmeste venner.

Hva synes du om talen til Kristin på Vixen?

– Det snakker Ulrik og jeg om i ukens epsiode av Julianne & Ulrik- Uten filter som slippes onsdag morgen!

Har du fortsatt kontakt med Anne-Brith?

– Vi har naturligvis ikke så mye kontakt fordi vi er opptatte med hvert vårt begge to, men hun vet at jeg heier på henne og jeg vet at hun heier på meg 😀

Hva er dine must haves på pizza?

– Jeg har ingen must haves foruten ost (gjerne mozarella) og en eller annen form for tomatsaus. Når det er sagt så er parma-pizza en stor favoritt!

Hvordan er det å være kjent/offentlige person med tanke på all negativ oppmerksomhet?

– Det er selvfølgelig ikke alltid kult, men det er en del av pakken og det negative tar heldigvis lite plass i forhold til alt det positive.

Hvilke andre alternativer til guttenavn hadde dere i tillegg til Severin?

– Vi hadde ingen andre alterantiver til guttenavn da jeg gikk gravid med Severin, og vi har fortsatt ikke kommet opp med verken nye gutte- eller jentenavn om jeg skulle bli gravid igjen.

Hvor mye har du i inntekt per måned?

– Jeg tar ut 60 000 før skatt i lønn hver måned.

Hvor mye bruker du på klær og sminke i måneden?

– Veldig lite. Jeg får stort sett det jeg trenger av sminke og klær sponset.

Hvor kommer du opprinnelig fra?

– Jeg liker å si at jeg er fra Fredrikstad fordi det er der jeg bodde fra jeg gikk det siste året på barneskolen til jeg flyttet til Oslo som 20-åring. Og fordi det er den byen jeg fikk mine beste venner som jeg fortsatt har i dag <3 Men jeg ble født i Trondheim, har bodd i Kristiansand og så Halden før Fredrikstad. Går det ann å si at jeg vokste opp i Halden, men at jeg er fra Fredrikstad? Eller skal jeg bare si at jeg kommer fra Østfold?

Hvordan går det med sovingen i huset?

– Jeg er så lei av å snakke/skrive om søvn og legger derfor heller ved et bilde som svarer for seg selv.. Hehe!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg