NYTT ÅR, NY KROPP OG NYE PROSJEKTER

Det er årets første mandag og jeg skal innrømme at den kjennes litt tung. Tung fordi jeg føler at jeg henger etter med alt, fordi huset er et eneste stort kaos, fordi jeg er underernært på søvn, fordi det er grått og trist ute, fordi Ulrik er på jobb og fordi jeg ikke føler meg fresh. Når det er sagt så synes jeg merkelig nok at det er deilig å komme tilbake til noe form for rutiner igjen og vet at alt jeg nevnte over er mulig å gjøre noe med. Eller, nesten alt da.. Ikke søvnen. Hehe!

Sjokoladen og julebrusen er byttet ut med frukt og vann, og måltidene ellers er også betydelig sunnere enn hva de har vært de siste ukene. Julen er endelig over og akkurat det er jeg faktisk glad for. Glad fordi jeg er mettet på late dager og fet mat, fordi jeg synes høytider som jul er litt stressende på grunn av all fartingen rundt i bil og fordi jeg lengter etter våren.

Om bare 6 uker reiser vi til Dubai og da skal jeg inn i bikini for første gang etter fødsel. Jeg har allerede startet å klikke hjem nye plagg og nytt badetøy som skal få bli med meg i kofferten. Selv om jeg er tilbake vektmessig der jeg var før jeg ble gravid så er kroppen min naturligvis annerledes. Jeg mener ikke annerledes på en negativ måte, men bare annerledes på en naturlig måte som jeg respekterer, og som nybakt mamma fortjener jeg en oppgradering i både den ene og den andre skuffen i garderoben.

Målet for min nye mammakropp er at den skal bli sterkere og strammere, ikke lettere og tynnere. Derfor har jeg lovet meg selv å gjøre en liten innsats hver eneste dag frem til vi reiser og forhåpentligvis vil disse 6 ukene føre til en varig hverdagsrutine som jeg trives med. Jeg bruker forresten Severin som vekt i flere av øvelsene her hjemme siden jeg har funnet ut at jeg foreløpig ikke rekker å trene mens han sover, da jeg alltid har tusen andre ting jeg må prioritere som blant annet denne bloggen.

Over til noe annet.. Husker dere at jeg fortalte om mitt nye prosjekt? Om noen timer får jeg besøk av Kaja og Desiree som er med på dette prosjektet. Jeg skal snart fortelle dere mer, men først må jeg bare få tilatelse fra jentene. Hehe! Jeg tror og håper at dere som følger meg vil gi oss tommel opp 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg