MINE NYTTÅRSFORSETTER FOR 2019

Hei dere! Vi er godt i gang med desember måned og det vil si at det nye året nærmer seg. I den sammenheng har jeg lyst til å dele mine nyttårsforsetter her på bloggen. Jeg gjorde det samme i fjor og har nesten gjennomført alle, men bare nesten da..

♡ Jeg skal bli flinkere til å slappe av med familien min uten telefon og andre forstyrrelser, og flinkere til å nyte alt jeg har oppnådd sammen med Ulrik nå som jeg faktisk lever det livet jeg alltid har drømt om. De siste årene har jeg stresset for mye over ting som skulle vært gjort og hele tiden higet etter nye mål.

♡ Jeg skal si nei oftere. Jeg er et ja-menneske og det vil jeg forbli, men nå er tiden inne for å bli mer realistisk i forhold til den lille tiden jeg har til disposisjon som småbarnsmamma.

♡ Jeg skal bli flinkere på kjøkkenet. Det sa jeg i fjor og.. Men nå er motivasjonen større fordi jeg selvfølgelig vil være en best mulig mamma for Severin.

♡ Jeg skal drikke mer vann. Jeg drikker alt for mye brus, juice og energidrikker i hverdagen.

♡ Jeg skal legge meg tidligere om kveldene. I fjor var nyttårsforsettet mitt å stå opp tidligere om morgenen og det skjedde jo på en måte av seg selv etter at Severin kom til verden. Nå er utfordringen å komme meg i seng før midnatt fordi jeg løper rundt og gjør alt jeg ikke har rukket gjennom dagen når Severin endelig sovner om kvelden.

♡ Jeg skal være mer ute. Med ute så mener jeg ute i naturen, ikke ute på byen.. Hehe! Det blir naturligvis flere byturer på meg i 2019 enn hva det har vært i 2018 også, men fest og moro er ikke et nyttårsforsett.

♡ Jeg skal blogge oftere. Målet mitt er minimum 7 hverdagsinnlegg i uken og reklameinnlegg i tillegg til disse 7 innleggene. Jeg har også et mål om å bli mer aktiv på både Instagram og Snapchat fremover.

♡ Jeg skal se venninnene mine mer. Etter en lang prøveperiode, en tøff graviditet og en ny hverdag med baby i hus har det blitt lenge mellom hver gang jeg tilbringer tid med venner. I 2019 skal tid med jentene prioriteres!

♡ Jeg skal lage flere fotalbum. Herregud, så mange fine bilder vi har liggende på Dropbox og i kamerarullen på telefonen av vår kjære Severin blant annet og andre familiebilder som vi aldri har delt eller ser på. Man skulle tro at dette var en reklame, men det er det altså ikke. Jeg har bare merket verdien av å ha bilder man kan både se og ta på etter at jeg ble mamma.

♡ Jeg skal ikke stresse med trening, men prøve å la fysisk aktivitet bli en naturlig del av hverdagen min igjen. Dette vil såklart bli lettere etter sommeren når Severin begynner i barnehagen og jeg får mer tid alene.

Hvilke nyttårsforsetter har du? Les mine nyttårfortsetter for 2018 her!

0 kommentarer

Siste innlegg