hits

SPAR PENGER OG MILJØ

Annonse

Visste du at elskling.no sammenligner strømpriser fra alle strømleverandører i Norge? Det tar faktisk bare 5 minutter å sammenligne og bytte strømavtale, noe elskling.no hjelper deg med helt kostnadsfritt..

Jeg visste ikke at det finnes så mange som 116 strømleverandører i Norge. Det gjør egentlig bare valget mye vanskeligere for meg som ikke har peiling på hvilken avtale jeg bør velge i utgangspunktet eller hvilke vilkår vi har i dag. Derfor er det genialt at strømkalkulatoren elskling.no hjelper meg med å finne den strømavtalen som passer best til akkurat Ulrik og meg ved kun å fylle inn postnummeret vårt.

Jeg ble overrasket over hvor enkel og rask denne tjenesten er, og glad for at jeg slapp å snakke med påtrengende selgere for å få det til. I tillegg er jeg veldig positiv til at jeg nå sparer både penger og skåner miljøet ved at vi gjorde noe så lite krevende som å bytte strømavtale. Vinn-vinn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På elskling.no har de forresten en iPad konkurranse hver måned. Dersom du bytter strømavtale kan du være med i konkurransen gjennom å svare på noen enkle spørsmål. Les mer om konkurransen her!

Det er ikke vanskelig å forstå at elskling.no har hjulpet flere tusen norske husstander med å finne og bytte til en bedre strømavtale. Finn ut hvilken strømavtale som passer akkurat deg best her!

Følg elskling.no på Facebook her!

19 kommentarer

Så du får sponset strøm?

Marie: Hehe, nei. Men det hadde vært noe ;-)

Heisann, hvordan er dette bedre for miljøet? :)

Susanne: https://www.elskling.no/presserom/88prosent-av-strommen-din-kan-vare-kullkraft/

:-)

Hvor har du kjøpt den hvite genseren? 😊

Har du utslett på halsen? Hvordan går det med deg om dagen, forresten? håper alt står bra til med deg, den lille og ulrik!

kommer svarene på ukens spørsmål i dag ? :)

Hvordan virker det inn på miljøet at du bytter strømleverandør?☺️🤔

Anonym: https://www.elskling.no/presserom/88prosent-av-strommen-din-kan-vare-kullkraft/ :-)

I hvordan positiv grad påvirker dette miljøet?

Linn: https://www.elskling.no/presserom/88prosent-av-strommen-din-kan-vare-kullkraft/

Så fin du er uten løsvippene Julianne! Naturlig vakker:)

Ikke at utseende er det som teller, men jeg tenker at hvis man har noe fint å si, så skal man forte seg med å si det!! Julianne, du er helt nydelig uten løsvipper, og du har en helt slående gravidglød for tiden!

Helt genialt,men veldig lurt å sjekke omtale ect før valg av ny strømleverandør. Mye rart der ute.

Hvordan er det å være gift med en pilot? Er han mye borte, og får du evt lov å være med på reisene hans?

Hei! Hvor er genseren din fra i dette innlegget? :)

Hvor er genseren fra? Har du link? Den var nydelig! Hilsen ny leser som egentlig skulle kommentere noe fornuftig, men som bare klarte å fokusere på genseren i halvsøvne mens jeg mater babyen min! :)

Hei. Hvor er den hvite genseren fra? 😊

Hei,Julianne!

Jeg skal til å kjøpe med ny koffert,og siden behovene våre har endret seg er jeg fryktelig usikker på hvilke str på kofferten jeg skal ha. Mannen har egen koffert og barna har hver sin. Også er det meg da...som føler jeg aldri får med meg nok (prøver å begrense meg da) så jeg tenkt å spørre deg da siden dere reiser en del,å jeg tenker at du helt sikkert har med deg en del ( ikke negativt altså 😊)😄 hvilken str ville du hadd for turer fra 1 til 2 ukers turer?

Mvh

Skriv en ny kommentar