ALT EN JENTE KAN ØNSKE SEG

Her kommer en liten og sen oppdatering fra meg på tampen av denne mandagen. Tro det eller ei, men dagene mine går i et noen ganger de også selv om jeg ikke har en “vanlig” jobb. Jeg vet ikke helt hvordan jeg får det til alltid, men i dag var jeg nok litt vel optimistisk i forhold til tid. Men samma det. Jeg rakk alt, eller nesten da. Planen var helt annerledes for bloggingen, men det tar jeg igjen.. Jeg lover!

Ettermiddagen og kvelden har jeg hatt besøk av Pia, Tina og Maria. Pia er som mange vet min aller beste venninne og hun skal gifte seg i februar. Jeg er så heldig at jeg får være forlover til Pia sammen med Tina. Og Maria er den utvalgte frisøren. Altså “min” Maria fra Head frisør. Sammen arrangerte vi selve prøvetimen av hår og sminke til den kommende bruden her hjemme og gjorde det om til en hyggelig jentekveld med drinker, snacks, mat og styling. Alt en jente kan ønske seg, eller hva? 

Til middag serverte jeg gratinerte spisspaprika med karbonadedeig, ris, mais og tomat som fyll. Jeg brukte tacokrydder på kjøttet og lagde egen guacamole, så det ble på en måte en annen variant av taco. I tillegg hadde vi salsa, rømme, nachos og salat ved siden av. Det smakte supergodt og er absolutt å anbefale som en variasjon til deg som er like glad i taco som meg og disse jentene. Hehe!

Nei, nå er det rett i seng. Jeg kommer sterkere tilbake i morgen ♥






 

10 kommentarer
    1. Tusen takk for supert tips med en ny taco-vri, med obligatorisk tacofredag hjemme må man variere litt 🙂 Et veldig fint innlegg! Ha en fin uke videre 🙂

    2. Hei. Kan du skrive et innlegg om kjærlighetshistorien til deg og din kjære? ❤️ Helt fra deres første møte til nå 💏?

    3. Hei.
      Jeg lurte bare på hvor du har kjøpt stolene til spisestuen? De var utrolig fine.
      Ellers så er jeg en fast leser av bloggen, og håper drømmen om baby er like rundt hjørnet.
      Klem 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg