TRENINGSDATE MED KAJA

Hei, igjen! Da fikk jeg endelig satt meg ned foran macen. Hver gang jeg har satt meg ned for å skrive dette innlegget i dag så har det nemlig kommet et eller annet “i veien”. Det blir fort sånn når man jobber hjemmefra. Da prioriterer man pluselig alt annet. Det meste har hatt med jobb å gjøre da, så dere får ha meg unnskyldt.

Her kommer uansett noen bilder fra treningsdaten som jeg hadde med Kaja tidligere i dag. Jeg hadde som sagt store planer for oss, men det gikk ikke helt slik jeg hadde tenkt. Det på grunn av åpning av Ris Skole og idrettsbanen med Tv2 og sykt mange elever. Lite visste jeg om denne åpningen. Kaja og Ulrik trodde at dette var planlagt fra min side ettersom at jeg er over gjennomsnittet glad i både kamera og oppmerksomhet, men det lover jeg at det IKKE var. Hehe! 

Men, men.. Vi rakk å få opp pulsen med intervaller før vi måtte avslutte. Mens Kaja løp rundt banen hoppet jeg tau og omvendt. I tillegg tok vi noen løperunder sammen før det ble for kleint å være der. Vi avsluttet det hele med en lang og hyggelig gåtur, som selvfølgelig Stella også fikk være med på og tok oss et velfortjent smoothie stopp på veien. Nå som jeg tenker etter så ble det jo faktisk en vellykket treningsdate, til tross for endringer i programmet. De styrkeøvelsene jeg hadde satt opp får vi bare spare til neste gang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ulrik kom forresten kun innom for å ta et bilde av oss etter beskjed fra meg (hvis dere lurer på hvem som tok dette siste bildet).

12 kommentarer

Siste innlegg