VI SER IKKE POENGET MED Å HOLDE ALT HEMMELIG

Tusen takk for alle kommentarene på gårsdagens innlegg. Jeg trodde aldri at jeg skulle få så mye hjelp fra dere. Det er virkelig spennende å lese og sammenligne symptomer på graviditet. Nå skjønner jeg hvorfor alle disse “mammaforumene” er så populære. Hehe! Jeg kjenner meg igjen i flere av graviditetstegnene som ble nevnt. Blant annet murringer, hovne og større bryst, synlige blodårer, metallsmak i munnen, god luktesans, litt kvalme og et par til som ikke ble nevnt.. Det er en mulighet at flere av tegnene er innbilning. Det er også en mulighet at det kun er tanten som melder sin ankomst. Men jeg krysser alt jeg har for at det går veien vår denne gang!

Jeg har fått en masse tilbakemeldinger på at det er flott at Ulrik og jeg velger å være åpne om prøvingen. Men det er også noen som mener at vi deler for mye. Hva synes du? Jeg kjenner at jeg blir litt tøffere og tøffere for hvert innlegg som omhandler denne prøveperioden og tror vel egentlig at det bare er bra for meg og oss. Jeg har jo grenser, men jeg skal innrømme at de grensene ikke er helt klare for tiden fremover. Det er vanskelig å sette grenser for noe man aldri har vært gjennom før. Men jeg kan berolige dere med at Ulrik og jeg er enige om alt som deles. Ulrik trives også med denne åpenheten. Det er ingen av oss som ser poenget i å holde alt så hemmelig. Spesielt ikke når det handler om noe så vakkert og naturlig som det å ønske seg barn.  

En dag blir vi to forhåpentligvis foreldre. Tenk for et heldig barn som er så ønsket <3 

73 kommentarer
    1. Jeg synes at du deler alt for mye av det private som burde holdes mellom dere, eller i familien.
      Jeg så Ulrik på flyplassen i Bodø forrige søndag, og min første tanke var at nå var han ikke hjemme for å lage barn.

    2. Jeg syns det blir for mye, det er nesten så vi vet hvilke tindspunkt dere har sex på. Alt for privat. Men alt for å få klikk.

    3. Jeg synes det er helt FANTASTISK at du tør å dele noe som føles som tabutema for mange. Er selv prøver og det er ofte en veldig ensom prossess. Sniker meg rundt og bestiller tester og analyserer symptomer når ingen andre aaaanee hva man tenker på. Det at du deler har faktisk lettet prøveperioden for meg, jeg føler at det er “ok” å tenke alt jeg gjør. De som ikke liker at du deler kan lese en annen blogg:) folk deler mye verre ting der ute enn veien til en graviditet. Så TUSEN TAKK!!!

    4. Fantastisk med åpenhet<3
      Håper du forteller oss når du har testet, uansett utfall:) Veldig spennende å følge denne reisen!

    5. Jeg synes det er helt opp til hver enkelt hvor mye man deler. Har hatt venninner som har fortalt om graviditeten helt fra positiv test, og jeg var vært glad for å kunne følge reisen helt fra starten. Men for min egen del, som selv er prøver, elsker jeg å ha en liten hemmelighet kun med mannen. Vi har på måte et hemmelig prosjekt, som vi snakker om, planlegger, og drømmer om alene.
      Jeg synes det er fint at andre velger å være åpne, men selv velger jeg å være hemmelighetsfull inntil de tre første månedene er gått 🙂

    6. Jeg synes åpenhet er ok så lenge man ikke utleverer andre, og dere er enige om hva dere vil dele. Ufine kommentarer må dere forsøke heve dere over. Den slags sier mest om avsenderne. Det er mye misunnelse rundt omkring, og dere som har de mest besøkte bloggene er gjerne blant dem som får så hatten passer……. og mer til. (Dessverre). Hvilke “Tanker” en får rundt det dere forteller handler mest om en sjøl. Om jeg møtte på deg eller mannen din, ville jeg definitivt IKKE tenke : “Jaså, har de tatt en pause fra prøvingen!”
      Når det er sagt, synes jeg ikke det er ALT som skal deles/brettes ut på en blogg. NOE skal man ha for seg sjøl. Hvor den grensa går – det varierer fra person til person! Det er nesten , uten unntak, de som våger å være litt personlige som har de mest besøkte bloggene! Lykke til! 🙂

    7. Hei Julianne!
      Jeg støtter avgjørelsen deres 🙂 men jeg lurer på hva du deler dersom testen er positiv?
      På den ene siden ser jeg på det som sterkt og positivt å dele med en gang. Faren for komplikasjoner er jo ikke stor, og dersom noe skulle skje – ja da deler du et tema som er sårt for mange og tabubelagt.
      På den andre er det jo fryktelig vanlig å ti stille en god stund før man deler nyheten.
      Uansett hvilken vei du måtte velge så ønsker jeg dere lykke til 🙂

    8. Dette er en liten, artig greie jeg vil fortelle. Lurte på om jeg skulle.. men. Natt til i går drømte jeg at jeg traff dere. Ikke vet jeg hvor 😀 Det var ved et stort senter og dere hadde handlet. Ulrik spurte meg om jeg kunne løfte ting for deg fordi du var gravid! Hehe! Har ikke for vane å drømme om hverken bloggere eller i det hele tatt mennesker jeg ikke kjenner, så dette var litt spesielt.
      God helg videre 🙂

    9. Det vil alltid finnes de som mener du deler for mye, det finnes egentlig alltid noen som skal mene noe om alt. Tror du bare må gjøre det som er naturlig for deg. Del det du vil og hold hemmelig det du vil holde hemmelig. Jeg personlig synes det er veldig spennende å følge med på og er innom hver dag for å lese hva som skjer rundt prøvetiden og hva du driver med på hverdagen. Jeg har aldri opplevd at du deler for mye. Synes det er bedre at du tørr å være ærlig å fortelle hva som faktisk skjer i livet og hva som opptar deg, en å skrive innlegg hvor du må holde noe du egentlig vil dele hemmelig fordi det er så tabu. Jeg er enig med dere at det ikke er noe poeng å holde alt hemmelig, spesielt ikke det at man ønsker seg barn og veien dit. Det er jo noe av det mest naturlige mellom to mennesker som elsker hverandre. Om man ikke ønsker å lese om eggløsningstester og oppskriften på det å bli gravid, så får man jo bare la være da. Fokuser heller på de som drar nytte av dette og kanskje på grunn av det du deler ikke føler seg så alene lenger. Jeg koser meg hvertfall når jeg er her inne å leser, så jeg synes du bare skal fortsette med bloggen sånn som du har gjort og ønsker fremover. Jeg er nok ikke alene når jeg sier at vi heier på dere og krysser fingrene sammen med dere:)

    10. Trude: Takk for tilbakemelding. Det er mulig jeg deler for mye, men det virker som om de fleste mener det motsatte.

      Jeg ser ikke helt problemet med at du tenkte det men? 🙂

    11. Anonym: Hehe! Nå overdriver du kanskje litt eller? Men jeg tar poenget ditt. Klart jeg skriver for klikk. Det er jobben min det. Tydelig er det også å se at det er personlige ting som dette folk flest liker å lese om 🙂

    12. Jeg synes det er super interesant å lese om prøvingen og gleder meg til å følge deg i graviditeten og tiden fremover 🙂 Jeg er helt enig med deg at det er ofte veldig tabu og snakke om prøving og helst skal graviditet være hemmlig til uke12 itilfelle det går gale. Men dersom noe skulle skje er det like viltig at folk vet om hva paret går igjennom. Så jeg er helt enig i din åpenhet og håper du vil fortsette med det 🙂
      Masse lykke til, vi heier på dere og krysser fingrene! 🙂

    13. Hanne: Nå ble jeg utrolig glad! Takk for at du skrev dette. Håper jeg kan være til mer hjelp og støtte fremover 🙂

      Og masse lykke til videre med prøveperioden. Jeg krysser fingrene for oss begge <3 <3

    14. Cec: Det er helt klart at dette er opp til hvert enkelt par. Men jeg tror at par som dere setter pris på at andre er åpne og skriver om prøvingen på nett, slik at dere kan sammenligne dere litt, lese om symptomer og finne ut av det dere lurer på underveis. Eller tar jeg feil?

      Ønsker deg og mannen masse lykke til videre med prøvingen 🙂 🙂

    15. karidansen: Vi har heldigvis ikke fått så mange ufine kommentarer rundt åpenheten om prøveperioden. Men om det kommer så tror jeg at vi skal klare å takle det veldig fint.

      Ønsker deg en fin helg videre 🙂

    16. Ragnhild: Hei, Ragnhild! Vet du? Det lurer jeg på også.. Hehe! Som jeg skrev i innlegget så har jeg ikke satt klare grenser for hva og hvordan jeg skal dele det som skjer fremover. Jeg kommer definitivt til å fortelle den store nyheten en dag til familie og de nærmeste først, men det tar nok ikke lange stunden før nyheten annonseres her på bloggen også. Litt av poenget har jo vært å ta dere med på hele reisen, ikke bare deler av den 🙂

      Tusen takk!

    17. Aina: Hei, Aina! Hehehe! Så morsomt at du forteller om denne drømmen 😀

      Og takk for hjelpen da! Regner med at du stilte opp? 😉 Hehe!

      Ha en fin helg videre du også!

    18. Fast leser: Hei, snille deg! Så hyggelig at du synes det er spennende å følge med på prøvingen vår. Veldig hyggelig er det også at du er fast leser! Jeg kommer til å dele det meste fremover, inkludert eventuelle komplikasjoner om jeg skulle være uheldig underveis. Synes det er veldig viktig å få frem både oppturer og nedturer ettersom jeg har valgt å være såpass åpen fra starten.

      Tusen tusen takk! Det føles godt at du heier på oss <3

    19. Syns det er fint med åpenhet, men det kan bli litt mye til tider. Og jeg tror ikke dette er så interessant for mange så veldig lenge. Å vite når og hvor ofte dere har sex omtrent er ikke så gøy. Fint at du deler at dere prøver og sånn, men det holder vel med det? Og alle de innbilte symptomene dine er liksom nesten bare irri å lese om. Jeg vet ikke om det er mine gravidhormoner som gjør meg lettere irritert, men.
      Jeg hadde også alle symptomene den ene gangen jeg ikke var gravid. Heldigvis satt spira på andre forsøk, og da hadde jeg ingen symptomer.
      Husk også at man ikke får symptomer før hormonene virkelig er godt i gang!;)

    20. Oda: Du har helt rett, Oda. Jeg kan ikke ta hensyn til alle. Men det er likevel interessant å høre hva flertallet mener. Heldigvis ser det ut til at de fleste liker at jeg deler mye 🙂

      Tusen takk! Det føles veldig godt med noen som heier <3

    21. Anonym: Så hva ønsker du å lese mer om da? Det hadde vært hyggelig om du kom med innspill for jeg vet at jeg har hengt meg litt opp i denne prøveperioden en stund nå. Det blir ofte slik når noe opptar en mye i tankene 🙂

      Masse lykke til med graviditeten!

    22. Veldig veldig kjekt å følge deg og babydrømmen!!
      Dette er til stor hjelp for andre som også prøver og prøver, og virkelig ønsker seg en liten baby. Du er tøff og flink som tørr og dele denne reisen med oss lesere! Det er veldig mange som sliter med dette, har det vanskelig. Mange som prøver i flere år, og ikke snakker med noen om det! Husk: de som får baby med engang, det er det vi HØRER OM. Men tenk så mange som ikke blir gravid på første eggløsning, og kanskje ikke på flere år.. De hører vi ikke så veldig mye om. Men sannheten er at for veldig mange så tar det lang tid. Det er langt i fra alle som blir gravide med engang, men slik er det bare. Ting tar av og til litt tid. En må bare ha tålmodighet. <3
      Det er kjekt å lese om alt det du skriver rundt prøvdetiden, men ikke så kjekt at det enda ikke er blitt graviditet selvfølgelig. Men det kommer. Noen ganger tar det lang tid, andre ganger tar det kort tid. Mennesker er forskjellige! Og da gjelder det også graviditet. Noen blir gravide med engang, mens me noen andre tar det tid. <3
      Men sånn som du sier: Tenk hvor heldig barnet blir, som er så ønsket!! 😀
      Masse lykke til videre! Gleder meg til å lese videre om hvordan det går på reisen deres om å få babydrømmen oppfylt. Håper selvfølgelig at spiren sitter snart 🙂

    23. Anonym: Hyggelig å høre at du synes det!

      Så fantastisk at jeg kan være til hjelp. Du aner ikke hvor godt det føles. Det gir meg masse motivasjon til å fortsette med denne åpenheten og ikke minst en menikng med det hele. Tusen takk for at du skrev dette 🙂

      Ja, tvi tvi!!

    24. — til Annie 17.33:
      Merkelig at jeg spykvalm fra uken før forventet mens da, og ikke minst pupper som fenderene til Colorbåten…..
      Alle har vi forskjellige sympt og ikke minst når vi får de. Ja, jeg snakker virkelig av erfaring siden jeg er firebarnsmamma.
      Håper du er gravid Julianne og blir spennende å følge deg utover 🙂

    25. Syns det er helt opp til dere og en stor åpenhet rundt akkurat dette temaet er faktisk kanskje ikke så dumt. For det er litt tabu , har jeg inntrykk av. Noe man liksom ikke snakker om før det er en realitet. Det jeg liker med deg er at du er deg selv og unnskylder deg ikke for dine meninger og synspunkt. Vi trenger ikke være enige i alt, men syns det er flott at du er du! Masse lykke til videre. Dere er søte<3

    26. Jeg synes det er superkoselig at dere er åpne, slik at vi kan dele spenningen og gleden med dere 🙂 Men hadde hatt full forståelse for at dere hadde villet holde det hemmelig også.. Dere må bare styre det selv, utifra hva som føles naturlig for dere. Håper som jeg skrev i forrige kommentar at du er gravid allerede! <3 har en god følelse for dere, tror du er eller blir gravid snart 🙂 Det er så stort, så skjønner at det er vanskelig å tenke på noe annet 🙂
      Du var heeelt nydelig på bildet i innlegget forresten! Ha en deilig helg videre 🙂

    27. Hei fine du. Jeg syns det er opp til dere selv jeg hvor mye dere ønsker å dele. Om noen syns du deler for mye, så får de vel heller la vær å lese da 😉 Krysser fingre og tær for positiv test til uka som kommer.

    28. Jeg syntes det er kjempetøft av deg/dere at du er åpen. Da jeg var prøver (var prøver i fire år før det klaffet med litt hjelp), så savnet jeg mer åpenhet rundt temaet. Veldig mange i omgangskretsen ble gravide på første forsøk, så man føler seg så enormt alene i prosessen. For de som mener at du deler for mye har nok ikke vært i vår situasjon- jeg tror at alle mennesker har et behov for å føle seg normale og ikke være alene om et problem! Men jeg er kjempespent på hvordan du skal løse åpenheten når du først får positivt svar 🙂 Lykke til!

    29. Jeg synes det er kjempe bra at dere deler denne prøveperioden med oss! Det er så mange ting man hele tiden tenker på, og det er ikke alltid man kan snakke med andre om det. Det er ikke alltid at alle forstår hvordan det føles når man prøver gang på gang, og en får ofte høre: “det skjer når du minst venter det!”. Vet at de mener det godt, men det er ikke helt det jeg vil høre hvert fall.
      Meg og samboeren har prøvd nå i snart 10 mnd, og ingenting har skjedd enda. Jeg er akkurat sånn som deg som hele tiden ser etter synptomer, og blir like skuffet hver mnd. Uansett, jeg gleder meg til å fortsette reisen deres!😊 Dette blir spennende!😊

    30. Hei!
      Er så utrolig kjekt å lese bloggen din! Endelig en som deler ting før man blir gravid! dette er veldig kjekt å vite at en deler så mye!
      Jeg håper dere snart får ønske deres 🙂 lykke til! Klem

    31. Jeg krysser alt for dere Julianne, vi er selv i prøving på nr 2 så jeg venter spent på å teste. Første gang gikk det på første forsøk så jeg kjenner igjen alle dine bekymringer. Håper vi kanskje er på vei begge to! Jeg følger deg hele tiden, og synes du er den mest genuine bloggeren som er. Fortsett med det og vær deg selv! God klem til deg!

    32. Syntes det er litt gammeldags å skal holde alt hemmelig hele tiden. Mange venter 3 mbd med å fortelle att de er gravide uten å egentlig ha tenkt igjennom hvorfor de holder det hemmelig. Først engang jeg ble gravid fortalte keg alle venner og familie det med en gang. Mistet i uke 10 og fikk da mange kommentarer på att neste gang venter vi vell lenge med å fortelle alle den store nyheten. Men jeg var glad jeg hadde fortalt det så jeg fikk all den støtten jeg trengte i en vanskelig periode. (Har nå 2 søte små) så min erfaring del så masse som føles naturlig , det er som du sier en sånn naturlig ting å ønske seg så skjønner heller ikke hvorfor alt skal være så hemmelig!!!! Masse lykke til👍

    33. Hei. Symptomene jeg hadde første gang jeg ble gravid var: mens murringer.. akkurat som om mensen kom..halsbrann..trøtt..
      Lykke til.:) Tok forresten 10 mnd fra jeg sluttet på pillen til jeg var gravid.

    34. Tusen takk for at du deler. Dette er fortsatt et vanskelig tema. Jeg og min samboer har forsøkt å bli gravide i 8 måneder nå. Kjenner så godt igjenn skuffelsen når ikke gravid lyser i mot deg i fra testen. Man føler seg på en måte mislykket som kvinne når man ikke en gang kan bli gravid. Jeg syntes det er utrolig å sårt å få spørsmål om barn. Dette er sårt for mange. Håper dere lykkes, dere blir flotte foreldrene. Gleder meg til å følge deg.

    35. Hei, aldri kommentert her før, men føler at jeg må få sagt dette! Jeg begynte faktisk å lese bloggen din når du begynte å skive om prøveperioden. Jeg og samboeren min har nå prøvd i 1 år og ingenting enda. Vi gir det 5 mnd til, før vi går til prøverør. Men poenget mitt er at, vær så snill og fortsett å skriv om dette! Det gir oss i samme situasjon stor motivasjon og det å vite at man ikke er alene. Det er ofte jeg føler meg ensom, patetisk og misslykket i en oppgave det kvinnens jobb skal klare. Så fortsett og gi blanke f*** i det andre sier og mener, de kan virkelig ikke sette seg i samme situasjon de som er negativ til dette! Stå på, jeg ønsker alt ditt og mannen din sitt beste!

    36. Kjempe bra og kjempe viktig med åpenhet tenker eg! Ser nokon meiner at en bør vente i tilfelle ein får ein spontan abort, men eg skulle faktisk ønske meir åpenhet rundt det temaet også eg, for det er jo ganske vanleg – men ingen snakka om det. Nokre venninner av meg mista tidleg rundt veke 9, men fortalte det ikkje fordi dei følte at dei ikkje hadde rett til å være lei seg så tidleg, eg skulle ønske dei hadde fortalt det og vore åpen om det heile vegen, for når du får vite slikt 6 mnd seinare føler du deg litt maktesløs som venninne, og du skulle ønske du hadde vore der og trøsta dei frå dag 1 😔 Og for oss som enda ikkje har fått barn enda og ikkje har det i planane enda e det kjekt og få lese om prøvinga. Få en peikepinne lom korleis det faktisk er😊💕 Så tommel opp for åpenhet ! 😊

    37. Det om du ønsker og dele eller ikke, og hvor mye skal være helt opp til deg selv! Så fortsett å gjøre din greie, håper drømmen deres går i oppfyllelse snart <3

    38. Hatt mine issues når det kommer til deg og den bloggen din men NÅ føler jeg du er mer personlig og EKTE enn noen gang så kred til deg!! Det viktigste i prosessen du er i nå er at du ikke blir knust hver gang tante kommer….om den kommer nå da….pust med magen….når du ønsker det som mest tar det ofte lang tid….du har god tid!!! Masse lykke til og hold deg til måten du blogger på nå….tror flere og flere liker denne Pilotfruen fremfor flashe med LV veskene pilotfruen…..hilsen Therese i Bergen

    39. Synes det er topp at du deler! Er selv “prøver” da er det spennende å lese om andre i samme situasjon 🙂

    40. Jeg synes det er helt topp at du deler! Det er tøft å være åpen om det fordi det er så mye følelser involvert for dere. Og skuffelsen når det ikke klaffer kan bli stor, men jeg tror likevel det er til mye støtte og hjelp for andre i samme situasjon da nesten ingen andre prater høyt om det. Og det er jo det mest naturlige i verden? Krysser fingrene for deg denne måneden! Jeg er høygravid nå, og da jeg ble gravid var jeg sikker på at det bare var mensmurringer. Så symptomene dine tyder jo absolutt på at det kan ha blitt full klaff! Spennende! 🙂

    41. Jeg synes dere deler for mye. Hvis du forteller at du er gravid og 4 uker på vei for eksempel og du spontanaborterer.. Er det like kult å fortelle om noe så trist og sårt? Det ville hvertfall ikke ja ha delt med alle.

    42. For ei tøff dame👍. Du snakker så åpent om tidens største tabu. Det er veldig mange flere enn vi aner som sliter med å bli gravide. Det å fortelle om en graviditet så tidlig og det i tilfelle skulle ende, er vel også greit. Folk rundt en har vledig lett for å si masse rart. Det er forventet at du skal bli gravid siden dere er gift. Vet folk hva som skjer unngår man mange uheldige og pinlige situasjoner siden de allerede vet hvordan ting ligger an. Stå på, heier på dere👪

    43. Hei du.
      At du velger å være åpen om prøving synes jeg er helt fantastisk. At du velger og gjøre det FORDI du ønsker klikk, er smakløst.
      Men i dette tilfellet synes jeg at det vi leserne får; førstehåndsfortelling om prøving og alt det som omhandler det, helliger at du tjener penger på det.
      For de som prøver selv må det være mye mer nyttig og lese en blogg om temaet, hvor du presenterer deg som person, fremfor og lese anonyme innlegg på Kvinneguiden.
      Jeg kunne aldri ha delt noe sånn, men jeg er glad for at noen gjør det for det 🙂
      I bunn og grunn er det jo ingenting å være flau over, eller noe du ikke kan vise ditt fremtidige barn – det viser jo bare at barnet var høyt ønsket!
      (Selvom bismaken over at du gjør dette for tjene penger er der)
      Lykke til – det kommer!
      Klem

    44. Jeg syntes du skal dele akkurat det du vil dele! Jeg syntes ihvertfall at det er veldig spennende å følge med. Det kan jo godt tenkes at det er flere der ute som også gjerne skulle ha den positive testen så fort som mulig. Selvom det kan ta litt tid, så er ikke det unormalt. Jeg tror det er mange som kan relatere seg til det du skriver og plutselig ikke være så alene om det. Det viktigste her er at du er komfortabelt med å dele. Jeg krysser fringrene for dere og plutselig står du der med riktig svar på testen! Stor klem 🙂

    45. Ja til åpenhet 🙂 Har foresten lagt veldig merke til hvor godt du svarer i kommentarfeltet. Får du kritikk tar du det saklig og kommer med gode svar. Det syns jeg du fortjener ros for <3

    46. Anonym: Så hyggelig at du mener det. Jeg prøver så godt jeg kan å svare på de fleste kommentarene. Det er jo utrolig hyggelig at folk tar seg tid til å skrive noe, så derfor føler jeg at jeg bør ta meg tid tilbake 🙂

      Håper du har hatt en fin helg og er klar for den nye uken <3

    47. Hei. Må bare få si at jeg er utrolig imponert over at du tar deg tid til å svare på alle kommentarene i dette innlegget. Det gjør du jo forøvrig alltid. Altfor mange som ikke gjør det. Og ja takk, jeg hadde en fortreffelig søndag. En god uke med positive nyheter ønskes deg, klem

    48. Lise: Hei, Lise! Jeg prøver så godt jeg kan. Nå har det kommet inn veldig mange kommentarer i helgen. Jeg er ennå ikke kommet gjennom alle. Men det skal jeg prøve på i dag 😉 Hehe!

      Det er jo så koselig når dere tar dere tid til meg! Ønsker deg en god uke selv. Klem tilbake 🙂

    49. B: Jeg forstår ikke helt hvor du vil med dette. Jeg er en blogger og lever av å blogge. Derfor ønsker jeg meg såklart klikk på alle innleggene jeg skriver. Ellers kan jeg ikke drive med dette. Dersom jeg skulle hatt en annen jobb ved siden av denne bloggen så hadde jeg nok ikke hatt verken tid eller energi til å dele noe så privat som jeg har valgt å gjøre nå i denne prøveperioden. Det kreves litt mer av innlegg som dette enn vanlige “fortelle om dagen” innlegg.

      Jeg føler at jeg gjør noe bra ved å dele alt jeg går gjennom med denne prøvingen. Både oppturer og nedturer. Det er mange som setter pris på min åpenhet rundt dette. Derfor har jeg valgt å fortsette så langt det går med slike oppdateringer. Dersom du ikke mener at jeg fortjener ditt klikk, så la være å klikke deg inn. Jeg synes nemlig jeg fortjener alle de klikkene jeg får på innleggene om prøveperioden 🙂

      Sender en klem tilbake 🙂 Jeg håper ikke du tar dette svaret feil. Det er ikke meningen å virke sint eller noe. Jeg forstår som sagt bare ikke hvorfor du mener det er galt at jeg tjener penger på å blogge.

    50. Anita: Det er ikke alt som er like “kult” å fortelle om nei. Men jeg synes likevel at det er viktig at jeg deler det triste og negative i livet mitt også. Dessuten føler jeg trøst i det å dele. Synes du ikke at denne bloggen hadde vært litt overfladisk om jeg KUN skrev om alt som var fint og flott i livet mitt? Jeg ønsker i hvert fall å ha en mer ekte og ærlig tone med dere som jeg skriver til 🙂

      På en annen side så respekterer jeg selvsagt sånne som deg som ikke ønsker å dele ting som er vanskelig.

    51. Jeg synes selvfølgelig du skal dele mer enn det som er fint og flott, men det finnes jo en mellomting mellom nye klær og dødfødte barn..

    52. Synes det er kjempefint at du er åpen om prøvingen, håper du fortsetter etter en evt. positiv test også 🙂
      Det blir feil å si at du gjør dette for å tjene mer penger/få mer klikk.. Jeg velger å se på det som deg som offentlig person, du har mulighet til å nå ut til så utrolig mange mennesker som kan være i samme situasjon, det er ikke det samme som å få høre fra en vennine at de prøvde lenge.
      Jeg er gravid i 8. måned, og med oss klaffet det på første forsøk, selv etter 10 år med ppille, men når folk hører dette blir det fort “huff ALLE får det til på første forsøk”, for det er bare disse historiene man hører om.. Fortsett å blogge om dette Julianne, veldig enig med “Therese i Bergen” lenger oppe her, nå er alt så ekte 🙂

    53. Trude: Hei, Trude. Så bra at du liker åpenheten min rundt dette 🙂

      Godt å høre at du ser på bloggingen min slik. Jeg håper som sagt at jeg kan være til hjelp for andre ved å dele alt jeg går gjennom i prøveperioden og videre etter det..

      Masse lykke til videre med graviditeten! Noen er heldigere enn andre. Sånn er det med alt her i livet 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg