LIVET ER FINT OM DAGEN

Hei, igjen! Da var jeg hjemme etter et møte og noen ærender på Majorstuen. Det tok litt lenger tid enn forventet, men det gjør ikke noe. Det er mye spennende som skjer fremover jobbmessig, så lenge ting går i boks da.. Men det kommer jeg tilbake til. Ulrik er på stopp i dag, så jeg har resten av dagen for meg selv. Den skal jeg benytte godt til trening, en lang tur med Stella og litt klesvask. Kanskje ikke så spennende, men det må til. I hvertfall klesvasken. Hehe! Vi reiser på ferie på mandag, så nå er det også siste innspurt på Sats. Jeg beveget meg forresten inn i gruppesalen for første gang i går. Det vil si første gang på Sats Vinderen. Jeg har jo selv vært gruppeinstruktør tidligere og elsket saltimer over alt på denne jord, men fikk det plutselig helt i halsen av en eller annen grunn. I går ble jeg derfor overtalt av en søt jente som heter “Ine” til å bli med på 21 minutter med intervalltrening i sal og en “bootie-licious” time etter det.. To timer på rad. Ikke verst for en som ikke hadde lyst til å sette foten sin inn i salen i utgangspunktet? Jeg angrer ikke et sekund og må innrømme at jeg fikk MYE ut av disse to timene. Dessuten var Ine en utrolig god og motiverende instruktør. Dersom du er medlem på samme treningssenter som meg så anbefaler jeg deg å bli med på en time med henne 🙂

Over til noe annet. Jeg fikk en telefon av Maria (frisøren min) om at sommertilbudet gikk over all forventning. Derfor måtte vi begrense tilbudet fra mandag-onsdag ut juni. Da hun er helt fullbooket torsd-lørd. Jeg har oppdatert blogginnlegget med denne informasjonen, men siden hun fikk såpass mange henvendelser om dette så tenkte jeg at det var lurt å informere dere ordentlig.

I morgen er det helg allerede! Denne uken har virkelig gått fort.. Vi får besøk av forloveren til Ulrik i helgen og har planer om å delta på “The raft”, som er et slags båttreff i Middagsbukta på lørdag. Er det noen av dere som skal dit? Jeg tror at det blir skikkelig gøy, bare været er med oss. Tvi tvi! 

Nå får jeg hoppe ut av disse klærne og inn i treningstøyet. Livet er virkelig fint om dagen. Jeg kan ikke annet enn smile 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sender et stort smil fra takterrassen!

7 kommentarer
    1. Anna. Hvorfor leser du bloggen da? Innerst inne klarer du ikke la være lese,men lirer av deg ufine kommetarer fordi du er misunnelig. Kan umulig være en annen grunn for at ukjente simpe personer sitter anonymt på en blogg og kommenterer negativt. Du vet det er frivillig og gratis å lese, så om det er så veldig dprlig så anbefaler jeg deg , hold deg unna.

    2. In: jeg kan bare fortelle deg at Anna garantert ikke er hverken misunnelig eller sjalu på Julianne. Det tror jeg ingen er. Man bare klarer ikke å la vær å si ifra når ho er helt på jordet. Personlig går jeg inn på bloggen hver dag for underholdningens skyld. Syns det er gøy og litt flaut hva ho finner på å skrive om når ho sliter med å komme med nye ideer.
      Jeg er hvertfall ikke sjalu på en jente som har såå store komplekser for seg selv at ho må oppføre seg som en kontrollfreak ovenfor mannen sin.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg