FRIDAG

I dag har jeg tatt meg en fridag. Jeg må få lov til det innimellom jeg også, men jeg vil jo alltid innom å si hei. En fridag for meg er en dag på sofaen med Ulrik, Stella, godteri og takeaway mat. Det er også hva jeg kaller en perfekt søndag, spesielt etter fuktige kvelder som i går og før noen aktive dager som starter i morgen. Jeg skal nemlig være barnevakt for tanteungen min på 2 år fra mandag-onsdag. Vi reiser til Fredrikstad for å tilbringe disse dagene med mamma (mormor til lillegutt). Jeg ser virkelig frem til noen hyggelige dager i min gamle hjemby 

Men dere.. Jeg skulle så gjerne hatt noen gode filmtips til i kveld og de neste kveldene sammen med mamma. Vi liker det meste unntatt teite komedier eller filmer med unaturlige historier. Jeg hater sciense fiction foreksempel, men elsker spennende thrillere. Gjerne filmer som omhandler kidnapping, naturkatastrofer eller filmer som er rørende og har sterke handlinger. Filmer som jeg har sett og likt i det siste er: “The good lie”, “3096 Days”, “12 Years a slave”, “San Andreas” og “Colonia”. Ja, så da vet dere litt hva jeg foretrekker.. Kom gjerne med tips til bra serier også. Jeg venter og venter på neste sesong av “Orange is the new black”, men skulle gjerne startet på en serie nå som allerede ligger ute på Netflix. 

Ellers vil jeg bare ønske dere en fin kveld videre. Hilser fra Ulrik i sofaen ved siden av. Han sa det ble for varmt å ligge sammen med oss. Er det sånn det blir når man er gift? Hver sin sofa du liksom.. Jeg får se å krype over til han, for dette er ikke noe for meg. Hehe! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

26 kommentarer
    1. Anbefaler filmen Shutter Island som ligger på netflix! Den er kjempebra, og heves utvilsomt enda et par hakk fordi Leonardo Dicaprio har hovedrollen!
      Også serien Outlander, det er den beste serien jeg noen gang har sett. Sesong 1 ligger på netflix, og sesong 2 kommer ut fortløpende på Viaplay.

    2. The best of me
      Prisoners – Denne handler om to jenter som forsvinner
      Gone baby gone – Denne om en jente som forsvinner
      The story of Elizabeth smart – Denne er basert på en sann historie, litt usikker på hvor du kan finne denne, for jeg finner den ikke lengre, men kanskje den ligger på Youtube, eller så kan det være den går an å laste ned…:)

    3. Åh, vi har helt lik filmsmak!Da tror jeg du kommer til å elske The impossible som handler om en familie på ferie i Thailand når tsunamien inntreffer. Utrolig rørende, spennende og man sitter med hjertet i halsen under så og si hele filmen.
      Shutter Island som nevnt over er også kjempebra!De urørlige også! (den som er på fransk, “kopien” på engelsk er dårlig).

    4. Hahahaha komisk at du ikke liker filmer som er unaturlige, men at du likte san andreas! Dårligste jeg har sett på kino siste året hvertfall :p anbefaler the butler og australia 🙂

    5. – Livet på første klasse
      – The impossible – en familie som gjennomgikk tsunamien i Thailand, så trist og fin film
      – What woman want – en mann som kan lese tankene til kvinner, SÅ morsom
      <3

    6. Hei!
      Kanskje du kunne sett the fifth wave?
      Eller så burde du begynne å se serien the 100 på netflix. Det handler om mennesker som bor på en romstasjon siden jorda ble radioaktov av atombomber som ble slupper ut. De sender noen ungdommer ned til jorden for å se om det går an å leve der igjen mange år senere 🙂

    7. Hei. Jeg er så spent på hvordan en evt. graviditet går. Skriv gjerne litt om det om du har lyst 🙂

    8. Taken 1, 2 og 3
      The best of me
      Dear john
      The call (kidnapping)
      If I stay
      Penthouse North (Blind dames mann blir myrdet i hennes eget hjem, morderen er i huset men hun er jo blind og forstår ikke dette før…dadadam)
      Flightplan (kidnapping på fly)
      Gone (Psyko kone som stikker av fra mannen sin og får det til og se ut som han har drept henne)

    9. Serien “Love” på Netflix.
      Gi det et par episoder, den er litt spesiell men skikkelig avhengighetesskapende!

    10. Så akkurat innslaget på TV2 der du snakket om hvorfor du valgte å gå “alene” ned kirkegulvet.
      Jeg må bare si til deg at jeg syns at det var kjempekult gjort! Skjønner ikke hvordan noen kan kritisere deg for det.. Det du viste var at du er en sterk, selvstendig jente som gjør det DU vil! Utrolig tøft gjort. Om jeg en dag kommer til å gifte meg vil jeg gjøre det samme! Stå på, du er kjempe rå 😀

    11. http://youtu.be/AXvq3BGxw2E
      Anbefaler Changelin, med Angelina Jolie. En hjerteskjærende film basert på en sann historie om en mor som får sønnen sin kidnapet mens hun er på jobb. Politiet starter etterforskning. Hun kjemper mot en hårreisende hendelse med politi og etterforskning. En virkelig sterk historie, trist og sjokkerende. Ikke en eneste tørr øyekrok hos meg.. Og fantastiske skuespillere.

    12. Hvis du liker katastrofefilmer så burde du se San Andreas. Herreguuuud den er sykt bra. Jeg fikk skikkelig vondt i ryggen da jeg så den, for jeg satt og var spent gjennom hele filmen. Utrolig spennende film om jordskjelv.

    13. Anbefaler deg å se serien Wentworth, handler om et helt crazy banana jentefengsel. Hvor er forresten den fine joggisen din fra?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg