EN LITEN OPPDATERING

Hei, dere! Denne helgen har gått så fort. På fredag var det jentekveld hos Marte, som er en god venninne av meg fra Fredrikstad. Der spiste vi sushi og drakk noen glass vin før vi dro en liten tur på Pinerolo. På lørdag inviterte vi Ulrik sine kompiser og noen av jentene mine på vorspiel her hjemme. Kvelden endte på Monkey Bar med hele gjengen. Det ble i overkant mye fest på en helg, men jeg har jo hatt det kjempegøy. I dag har jeg derfor bare slappet av, ryddet, vasket og kost meg med Ulrik og Stella. Vi hadde egentlig tenkt til å ta oss en tur på Lorry for å spise julemat, men det ser ut til at takeaway og sofaen frister mer. Vi får utsette “middagsdaten” til uken en dag hvor vi er opplagte og matlysten er større. Hehe! 

I morgen skal jeg forresten på Beauty House for å fikse vipper og hår. Hair extensionet mitt skal ut, håret skal stripes eller farges og klippes. Jeg kommer til å sette på nytt hår igjen snart, men i mellomtiden skal jeg bruke clips. På onsdag får jeg besøk av Linn-Therese, som er min gode venninne og makeupartist/hårstylist. Hun skal teste både brudesminke og håroppsett på meg. Jeg har en ide om hvordan jeg ønsker å se ut på håret den store dagen, men alt må testes før jeg bestemmer meg.

Jeg får også besøk av Charlotte til uken, som er en av fotografene vi skal ha med oss hele bryllupshelgen. Charlotte er en kjempe herlig jente jeg nylig fikk gleden av å bli kjent med. Jeg gleder meg til vi skal jobbe litt sammen fremover. Ny header er første punkt på samarbeidet vårt. Ellers er jeg innstilt på en sunn uke med mye trening og fokus på jobb. Jeg gleder meg til å sette i gang!

Vi blogges mer i morgen 

6 kommentarer

Siste innlegg