ET KOSTTILSKUDD JEG HAR TROEN PÅ

Annonse

Hei, dere! For en uke siden startet jeg på et kosttilskudd som jeg er veldig spent på. Kosttilskuddet jeg tar heter Skinrepair, og skal visstnok hjelpe for huden. Jeg har alltid hatt stor tro på slike produkter som ikke bare smøres inn på overflaten av huden i form av en krem eller noe annet, men som faktisk inntas i form av sunn kost, eller piller som dette.

Jeg gleder meg veldig til å se resultatene om et par uker, og tipper at jeg kommer til å fortsette med dette kosttilskuddet i lang tid. For som alt annet som faktisk fungerer, så må også disse pillene tas over tid. Jo lenger du tar dette kosttilskuddet, jo bedre resultater vil du oppnå. Slik er det jo med det meste. Du får ikke drømmekroppen etter en treningsøkt, gjør du vel? Nettopp. My point exactly. 

Skinrepair er et kostilskudd som består av kollagen, sink, vitamin A, vitamin C, granateple og tomatekstrakt. Sammensetningen skal altså bidra til renere hud, motvirke og dempe dannelse av rynker. Du kan lese mer og bestille produktet her.

Jeg som blogger tester mye forskjellige produkter for både hud og hår, og for det meste pleier Ulrik å være ganske uinteressert i alle disse “jentegreiene”. Men når det gjaldt Skinrepair var han helt med. Dette ville også han teste, så vi bestilte like greit noen pakker til han også. Nå minner vi hverandre på disse to pillene til frokost hver dag. “Husk Skinrepair, elskling”, står det flere ganger vår meldingstråd nå den siste uken. Haha! Jeg har så lett for å glemme slike ting, så en påminnelse fra min kjære hjelper på ♥ 

8 kommentarer

Siste innlegg