VI SKAL STARTE…

I går kveld fikk jeg som sagt besøk av Kaja og Desiree som er to gode venninner av meg fra Fredrikstad. Vi hadde en superkoselig jentekveld i joggisen hvor vi skravlet og lo om hverandre. Akkurat slik en ordentlig jentekveld skal være. Jentene sov faktisk over her til i dag og vi sitter pinlig nok ennå ved frokostbordet og snakker i munn på hverande, noe som lover godt for det jeg nå skal fortelle. Eller kanskje ikke..

Over til vårt lille prosjekt som jeg har gledet meg til å fortelle dere mer om. Nå har jeg nemlig fått godkjennelse fra jentene om å dele planene våre som jeg håper at dere vil like og følge med på, men som jeg også gruer meg litt til fordi denne type plattform er såpass ny og ukjent for meg. Jeg hadde faktisk aldri trodd at jeg skulle begynne med dette fordi jeg egentlig har nok med både blogg og tv og fordi alt nytt er skummelt. Men ja, hvorfor ikke? Vi skal starte en podcast! Ja, du leste riktig. En skikkelig jentepodcast med alt fra sladder til ekskjærester og andre typiske jentetemaer som kanskje egentlig burde holdes innenfor jenterommet. Poddene blir selvfølgelig delt her på bloggen slik at dere får med dere hver gang en ny episode er ute.

Nei, nå må jeg avslutte her og komme meg i dusjen. Under ser dere bilder fra frokosten/brunsjen som jeg gjorde en innsats for å gjøre bildevennlig. Men speileggene (les: som Kaja har laget, ikke jeg) er som dere ser mer podcastvennlige enn bloggvennlige, så dette starter jo bra.. Hehe! P.s. Hvis dere vil stalke jentene så heter de forresten @kejhj og @yvonnedesiree på Instagram og begge har fått streng beskjed fra meg om å ha profilene sine åpne. For er det noe som er viktig i denne bransjen så er det å by på seg sjæl 😉

0 kommentarer

Siste innlegg