VI SKAL STARTE PODKAST!

Fotograf: Svetlana Kuzmina

Endelig kan jeg dele at Ulrik og jeg har bestemt oss for å starte en podkast sammen! Her blir det nære samtaler, mange store og små avsløringer, heftige diskusjoner og mye snadder (les: sladder) fremover. Jeg håper at dere som følger meg og oss fra før vil bli faste lyttere av denne podkasten som vi kommer til å slippe fast en gang i uken. Vi lover i hvertfall å by på oss selv mer enn noen gang og vi gleder oss masse til å dele alt bak fasaden.

Både Ulrik og kanskje mest jeg er jo kjent for å si akkurat det vi mener uten at det som sies alltid er nøye gjennomtenkt. Vi er også kjent for å ha masse selvironi begge to, noe som ofte fører til morsomme og pinlige innrømmelser. For ja, hverdagen vår er ikke kjedelig, vi dummer oss ofte ut og vi er ganske uredde som personer. Snart får du derfor høre Julianne og Ulrik helt uten filter. Hehe!

Jeg kommer tilbake med mer info om når første episode slippes, om hvilken dag vi legger ut episodene våre på fast fremover og så videre.. Åh, dette blir gøy!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg