UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Hvordan går det med deg?

– Det går bedre med meg sånn mentalt denne uken enn hva det gjorde forrige uke og neste uke går det sikkert enda bedre med meg. Formen min er heldigvis bra igjen. Jeg var skikkelig dårlig i helgen og kjenner at jeg hadde veldig godt av både søvn og hvile fremfor alkohol og fest, selv om det var utrolig kjipt å gå glipp av årets julebord med jentene i Fredrikstad 🙁

Hvordan går det med Ulrik?

– Ulrik har det fint på alle måter. Han har vært syk, stakkar. Men han er nesten helt frisk igjen nå.

Hvordan går det med Severin?

– Severin har det også fint, heldigvis. Han har også vært syk og er også på bedringens vei.

Hvordan går det med hundene?

– Stella skal til dyrlegen med den andre mammaen sin i dag. Hun har vært litt hoven i magen, så vi håper at det ikke er noe farlig. Ramp har blitt litt stille og rar etter at vi steriliserte han. Vi fikk beskjed om at steriliseringen kunne endre personligheten hans, men vi trodde ikke at han skulle bli så redd og engstelig som han nå virker å være..

Hvorfor selger du ting på Finn.no og på Snapchat?

– Fordi det er genialt for lommeboken å selge det man ikke trenger videre. Dessuten hater jeg rot og den beste måten å få ryddet opp i hjemmet på er å kvitte seg med ting. I hvertfall for Ulriks og min del som har for mye av alt 🙂

Er du fornøyd med kroppen din?

– Jeg er fornøyd med at den er frisk og med at den fungerer bra. Men sånn rent utseendemessig er jeg ikke helt der jeg ønsker å være ennå og det kommer ene og alene av innsatsen min. Jeg må rett og slett gire opp litt på trening og skjerpe meg når det kommer til kosthold for å komme dit jeg vil igjen. Men først er det jul..

Skal dere klippe Severin snart?

– Aldri i livet! Små gutter med langt hår er jo bare sååå søtt og de lokkene til Severin er til å dåne av <3

Hvorfor synes du det er greit at et barn er materialistisk bortskjemt?

– Jeg ser ikke noe problem med at Severin får det han vil sålenge han er en god og snill gutt som oppfører seg fint mot alle.

Har aupairen kommet?

– Nei. Prosessen har tatt 4 måneder, noe vi ble informert om at det i verste fall kunne ta. Planen var å feire jul sammen med henne, men siden hun ønsker å feire jul med sin egen familie lar vi henne selvfølgelig få lov til det. Derfor kommer hun ikke før i januar. Men det er jo ikke så lenge til!

Får vi se aupairen deres på bloggen?

Hvis hun er komfortabel med det.

Har Severin og dere være mye syke etter barnehagestart?

– Jeg vil ikke si at vi har vært mye syke. Faktisk mindre enn forventet, men litt sykdom har det jo vært..

Hvilke tiltak har dere gjort i det siste for at nettene skal gå bedre med Severin?

– Vi har investert en ny og større seng, satt ned temperaturen på soverommet vårt og kjøpt en nattpose (sovepose til barn). Det ser ut til at han liker den nye sengen bedre enn den gamle og at han trives med at soverommet er kaldere. Nattposen kommer snart i posten. Vi er veldig spente på om han vil like den. Han hater nemlig dyne og nå som rommet er kaldere er det enda viktigere at han ikke sparker av seg dynen om natten, ellers våkner han jo av at han fryser.

Har du noen spesielle juletradisjoner?

– Egentlig ikke. De juletradisjonene jeg har hatt hører vel egentlig barndommen min til. Nå skal Ulrik og jeg lage nye juletradisjoner sammen med Severin. Pepperkakebaking har vi allerede gjennomført, også har vi vært på julegatepåpning i Måløy og julegrantenning i Vollen. Julemarked i Oslo med mormor neste, og så får vi se hva mer hyggelig vi kan finne på sammen i førjulstiden.

Når det gjelder selve julefeiringen varierer vi litt hvor vi er og hvem vi er sammen med fra år til år. Alt ut ifra hva som passer best for alle. I år feirer vi som sagt både jul og nyttår hjemme.

Er du gravid?

– Nope. Hadde mensen i forrige uke.

Kan du komme med ditt beste julegavetips?

– Jeg føler at jeg gjør det hele tiden og spesielt under forrige ukes kjøpemas, men okei.. Mitt beste julegavetips er å gi bort en opplevelse eller en reise!

Har dere noen planlagte reiser?

Nei, men vi skal prøve å få til en reise til et eller annet eksotisk sted sammen med Regien (aupairen vår) i løpet av denne lange vinteren.

Hva synes du er det beste med vinteren?

– Det beste med vinteren er afterski ute i solen med gode venner.

Hva synes du er det beste med julen?

– Det beste med julen er selvfølgelig at familien samles oftere. Men utenom det så er det beste med julen pinnekjøtt. Hehe!

Hva ønsker du deg av Ulrik til jul?

– Jeg ønsker meg en veske. Bombe, ikke sant? Hehe! Hvilken veske vil jeg holde hemmelig.

Hva ønsker Ulrik seg av deg til jul?

– Ulrik har bare gitt meg to ønsker og det ene er en kikkert og det andre er AirPods 2. Med tanke på hva vesken jeg ønsker meg koster er han nødt til å komme opp med noen flere ønsker for at det skal bli litt mer rettferdig. Når det er sagt så har jeg tenkt ut noe selv som jeg vurderer å kjøpe som han aldri kommer til å gjette, men som jeg tror at han vil bli veldig glad for. Jeg viser dere julegavene våre til hverandre på 1. juledag 🙂

P.s. Jeg svarer ikke på spørsmål om sponsede produkter fordi jeg ikke ønsker at dette skal være et reklameinnlegg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg