UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Hei og hopp! Her kommer en ny runde med ukens spørsmål og svar. Det var ikke like mange spørsmål denne uken og jeg mistenker at det er fordi ikke alle får med seg hvor man skal henvende seg.. Lurer du på hvor du kan stille spørsmål til denne spalten? Jeg åpner opp for spørsmål på Instagram en gang i uken –> @pilotfrue

Hva kan du tenke deg å drive med når bloggingen tar slutt?

– Tar bloggingen slutt? Jeg tror jeg kommer til å gi meg før det eventuelt dør helt ut. Foreløpig har jeg ingen plan om å slutte selv om tanken selvfølgelig har streifet meg flere ganger gjennom disse 5 årene jeg har blogget.

Er du sjalu?

– Ulrik har sagt at jeg er den jenta han har vært sammen med/datet som er minst sjalu, så nei. Jeg er ikke en sjalu person. Men det betyr ikke at jeg alltid har skyhøy selvtillit. Akkurat nå er jeg dessverre inne i en periode hvor jeg er litt usikker på flere ting ved meg selv, men det har heldigvis ingenting med Ulrik å gjøre. Er det noen som gjør meg trygg og sikker så er det han <3

Kan du legge ut fere innkjøpsinnlegg?

– Absolutt! Jeg visste ikke at det var ønskelig. Kanskje jeg skal begynne med det fast et par ganger i måneden?

Hvordan mista du mammamagen?

– Med myyyye amming, et generelt sunt kosthold og litt trening ble magen fort flat etter fødsel igjen. Når det er sagt så er jeg ikke like stram som før ennå, men jeg skal komme dit. Og dere.. Jeg startet ikke med regelmessig trening før det hadde gått et helt år etter fødsel. Mest på grunn av at tiden ikke strakk til og at jeg måtte prioritere jobb, men også fordi jeg følte at jeg var aktiv nok med trilleturer og med å være småbarnsmor i seg selv.

Hvordan går det med treningen?

– Det går bra, men denne uken har jeg tatt høstferie. Hilsen en som er rå på unnskyldninger. Hehe!

Er det noe du angrer på i livet?

– Nei. Jeg gjorde noen dumme valg i starten av 20-årene, men de dumme valgene jeg tok måtte til for å kunne ta de rette valgene noen år senere. Mange lurer sikkert på hva disse valgene dreide seg om de handlet egentlig bare om merkelige prioriteringer hvor uteliv og partyvenner ble prioritert før familie og ordentlige venner. Jeg mistet meg selv litt rett og slett.

Ønsker du deg flere barn?

– Dette spørsmål får jeg seriøst hver dag og svaret er ja. Jeg ønsker meg et barn til innen 3 år.

Ønsker du deg gutt eller jente om du blir gravid igjen?

– Et barn av hvert kjønn har vært drømmen siden jeg var liten, så det hadde vært utrolig stas med en søster til Severin. Det hadde også vært gøy å få oppleve det å være jentemamma, ikke “bare” guttemamma som forøvrig er det kuleste i verden. Hehe! På en annen side er jeg vokst opp med en storesøster som jeg har et veldig godt forhold til og jeg tror ikke det forholdet hadde vært like nært dersom søsteren min var en gutt. Jeg er rett og slett usikker på om det er like lett eller naturlig for en gutt og en jente å få det nære forholdet i oppveksten fordi jenter og gutter som oftest har ulike interesser. Derfor hadde det vært helt fantastisk med en gutt til for Severin sin del og fordi jeg DIGGER å være guttemamma. Skjønner dere? Dette spørsmålet er umulig og svare på og heldigvis ikke en beslutning jeg noen gang må ta.

Har dere tenkt på noen navn til eventuelt flere barn?

– Nei. Dette med flere barn er fortsatt fjernt å tenke på selv om jeg tror at jeg har lyst på det. Ønsket etter et søsken til Severin er overhodet ikke en lengsel eller forbunndet med noe trist, kun et ønske som frister mer noen dager og mindre andre dager. Ulrik og jeg er fortsatt er overlykkelige over at vi i det hele tatt fikk et barn sammen.

Kan du lage en video hvor Severin sier de ordene han kan?

– Det hadde blitt en utrolig søt video å sende til tanter og besteforeldre, men ikke en video jeg føler for å publisere på bloggen min fordi jeg prøver å skjerme han litt mer nå som han har startet i barnehage og nå som han er så stor at han utvikler mer og mer personlighet for hver uke som går.

Når kommer aupairen?

– Hun skulle egentlig vært her nå, men visumet er ikke godkjent ennå dessverre og det er min feil siden jeg overså et av mange papirer hvor vi skulle signere.

Krangler du og Ulrik ofte?

– Vi krangler ikke ofte, men det har blitt flere heftige diskusjoner etter at vi ble foreldre enn hva det var før vi ble foreldre. Jeg regner med at det er mange som kjenner deg igjen her?

Kunne du ha giftet deg igjen?

– Jeg kunne aldri tenke meg å gifte meg på nytt. Ikke med Ulrik og heller ikke med noen andre dersom Ulrik og jeg hadde gått fra hverandre. Det jeg derimot kan tenke meg er å lage store fester for å feire bryllupsdagen vår når vi har vært gift i 10, 15 og 20 år..

Er du ikke sammen med Kaja og Desiree fra Jentesnakk lenger?

– Det er lenge siden vi har hatt tid til å møtes alle tre, men i kveld kommer de endelig på besøk til Severin og meg. Herregud, som jeg har savnet alle de gode samtalene våre!

Siden det ikke blir mer Bloggerne eller mer Jentesnakk.. Får vi se eller høre mer av deg andre plasser?

Ja. Fortsettelse følger 🙂

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg