UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Reklame Nelly & Cubus

Hvorfor har dere ombestemt dere angående å sende Severin i barnehagen?

– Vi har ikke ombestemt oss. Vi har bare avventet med å sende Severin i barnehagen til vi følte oss mer trygge, noe vi nå gjør.

Hva er det neste store dere sparer til?

– Det neste store jeg sparer til er en fet sparekonto. Hehe! Etter det vil jeg spare til en ny og eksotisk familieferie. Åh, som jeg savner å reise!

Hvorfor skal Regien bare være hos dere i 2 år?

– Aupairordningen gjelder i utgangspunktet bare to år av gangen her i Norge. I Sverige er det kun 1 år av gangen.. Det er visstnok mulig å søke om flere år i Norge, men i og med at Regien fyller 30 i år så er hun “for gammel” i følge regmementet til å fortsette som aupair etter at kontrakten vår er ferdig.

Hvordan jobber du og Ulrik med forholdet nå som dere begge er hjemme hele tiden?

– Jeg vil ikke si at vi “jobber” med forholdet fordi vi har det bra, men vi tar begge litt ekstra initsiativ i disse dager på hver vår måte med å si fine ting til hverandre og ved å gjøre hyggelige ting for hverandre for å holde på gnisten.

Prater Severin mye?

– Ja, VELDIG mye og det er utrolig gøy 😀

Hvor ofte synes du det er nødvendig med husvask?

– Jeg synes det er nødvendig med en grunndig husvask en gang i uken og støvsuging hver dag. Vi har jo hunder og en soon to be 2-åring i huset så det blir mye hår og smuss på gulvene.

Hva slags planer har dere for sommeren som kommer?

– I sommer skal vi bruke båten mest mulig og nyte landet vårt på kryss og tvers. Dersom grensene åpner vil vi bevege oss til Sverige og muligens Danmark. Ellers skal vi være så sosiale som mulig med venner og familie som vi har savnet lenge.

Når skal dere starte opp podkasten igjen?

– Jeg tror ikke vi starter opp før Ulrik er tilbake i jobb igjen. Det høres kanskje litt rart ut, men det er planen per i dag.

Når tror du Ulrik kan begynne å fly igjen?

– Vet ikke. Spør Erna 😉

Har du tapt mye inntekt på grunn av Corona?

– Jeg har heldigvis klart å beholde lønnen min på 60 000 (før skatt), men det har vært mindre annonser og endel planlagte  samarbeid som har blitt avlyst og satt på vent de siste månedene, og det merkes med at det kommer mindre penger inn i firmaet.

Hvordan er økonomien deres i disse dager?

– Den er naturligvis dårligere enn før, men vi har jo noen oppsparte midler så vi klarer oss.

Skal dere være med i neste sesong av Bloggerne?

– Nei, det skal vi ikke.

Hva skjedde med Jentesnakk?

– Vi bestemte oss for å avslutte Jentesnakk fordi vi var tre jenter med veldig ulik timeplan og dermed ble det vanskeligere og vanskeligere å planlegge innspillingene. Hvis du lurer på hvordan det går med Kaja og Desiree fra Jentesnakk kan du stalke de her –> @kejhj & @yvonnedesiree. <3 <3

Er du fornøyd med kroppen din?

– Ja og nei. Ja, fordi den er frisk og fungerer bra. Nei fordi jeg har kommet ut av de gode rutinene mine som gjør at jeg føler meg på mitt beste.

Hvordan har du det i denne spesielle tiden?

– Jeg har det heldigvis bra og føler ikke at jeg har noe som helst å klage over selv om det selvfølgelig er trist at Ulrik er permittert fordi jeg vet hvor glad han er i jobben sin og ser hvor mye han savner den vanlige hverdagen.

Hva er det negative med jobben din som blogger/influencer?

– Det eneste negative med min jobb som jeg kommer på nå er at jeg ofte blir misforstått og dømt ut ifra misforståelser.

Skal du slutte å blogge?

– Jeg har ingen planer om å slutte og blogge fordi jeg fortsatt synes det er gøy og givende. Men det er ikke lenger bloggen som er min største inntektskilde, det er Instagram @pilotfrue.

⎟ Kjole HER (-20%)⎟ Hatt  HER (kun 89,-)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg