UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan går det med Severin?

– Severin har det veldig bra om dagen. Han stortrives i barnehagen og blir bare morsommere å være rundt for hver uke som går med tanke på alt han lærer og sier. Herlighet, så gøy det er å være mamma!

Hvordan går det med søvnen til Severin?

– Severin sover fra ca 19 om kvelden til mellom 04 og 05 om morgenen. Jeg drømmer om at han skal sove til minimum 06 i fremtiden, men inntil det skal vi ikke klage så lenge han ikke begynner å våkne flere ganger om nettene igjen..

Fikk dere en unskyldning fra de frekke ungdommene?

– Nei, de var for feige til å be om unnskyldning.

Hva skjer med Jentesnakk?

– Det kommer dessverre ingen flere sesonger av Jentesnakk. Det er tydelig at mange ikke har fått med seg at vi valgte å gi oss etter en sesong. Nå har jeg som sagt startet en ny podkast sammen med Ulrik. Håper du vil “følge Julianne & Ulrik – Uten filter” videre 🙂

Hvor skal dere feire jul?

– Vi skal tilbringe julen, romjulen og nyttår hjemme i år. Tradisjonen med romjul og nyttår på Geilo er dessverre over. Jeg vet at jeg sa at vi skulle endel på Geilo denne høsten og vinteren, men det blir ikke sånn ettersom at vi ikke har noe tilhørighet der lenger. Jeg skal innrømme at det føles litt vemodig siden vi har elsket å være på Geilo i så mange år. Men livet skjer og livet går videre. Jeg er sikker på at Ulrik, Severin og jeg får mange nye og fine tradisjoner sammen andre steder <3

Når skal dere til Måløy?

– Vi reiser til Måløy om to uker og gleder oss veldig til det!

Har dere noen planlagte utenlandsreiser?

– Nei, men jeg kjenner at tiden er inne for å legge nye reiseplaner og skal holde dere oppdatert.

Hvordan går det med oppussingen?

– Det går sakte, men sikkert fremover. Blir man noen gang ferdig med oppussing i et hus? Hehe! Neste prosjekt er trappen.. Jeg har lyst til å pusse ned trappen og sette den inn med noe oljegreier for å gjøre fargen kaldere.

Synes du ikke at det er litt drøyt å kjøpe så mange gaver til Severin og fortelle det til hele Norge?

– Jeg antar at du sikter til reklameinnlegget som jeg gjorde i samarbeid med Lekekassen.no.. Nei, jeg synes ikke det er drøyt å kjøpe julegaver til sønnen sin for 5000 kroner om man har råd til det. Når det er sagt så må du huske at produktene i et reklameinnlegg på en blogg som oftest er sponset, som det også var i dette tilfelle. Det betyr at jeg kun betaler skatt av verdien på 5000 kroner for alle disse lekene, som er ca 2000 kroner.

Trenger Severin så mange gaver til jul?

Nei. Er han heldig fordi mammaen hans får goder i sin jobb som blogger? Ja. Derfor kommer det også noen myke pakker til han under treet i år 🙂

Er du redd for at Severin skal bli bortskjemt?

– Severin er allerede bortskjemt med tanke på kjærlighet og materialistiske ting. Derfor kommer Ulrik og jeg til å være ekstra strenge når det gjelder oppførselen hans og ikke minst nøye med å lære han om gode verdier. Våre gode verdier.

Kan du kjøre en runde med spørsmål og svar med deg og Ulrik sammen?

– I og med at vi har startet podkast sammen må det bli spørsmålsrunde i podkasten og ikke her på bloggen. Men ja.. Vi kan sikkert det! Er det noe spesielt du lurer på så kan du sende en dm på Facebook her og vi kan ta med spørsmålet ditt i neste episode.

Skal dere bo i Vollen resten av livet?

– Jeg tror det. Vi trives utrolig godt her og kan ikke se for oss noe annet sted vi heller vil bo i Norge. Det eneste jeg ofte tenker på er at jeg ønsker meg et familieeventyr i løpet av livet. Med et familieeventyr så mener jeg å flytte til et annet land i et eller noen år for å få en spennende opplevelse sammen som familie. Dersom vi får muligheten til det gjennom Ulrik sin jobb foreksempel, så er jeg åpen for mye.

Synes du ikke selv at du bidrar til kjøpepress?

– Jeg tror og håper at leserne mine benytter seg av de tilbudene jeg fronter fordi de vil spare penger og fordi de har bruk for det jeg markedsfører. De aller fleste som leser denne bloggen er mellom 25 og 34 år, noe jeg anser som en voksen målgruppe og som jeg overhodet ikke undervurderer. Men ja, jeg er en påvirker og noen blir helt sikkert påvirket negativt av meg selv om jeg ikke skulle ønske det.

Trives du som brunette og med langt hår igjen?

Ja, jeg trives skikkelig godt med brunt hår. Men som dere ser har jeg allerede klippet extensionet litt kortere. Akkurat nå har jeg den perfekte lengden for “langt hår” i mine øyne. Altså den lengden jeg kler aller best når jeg ikke har bobb.

Husk at du kan stille spørsmål til ukens spørsmål og svar på facebooksiden min her eller på Instagram @pilotfrue når jeg åpner opp for det en gang i uken 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg