UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Reklame// NA-KD

Hvordan har du det?

– Jeg kunne ikke hatt det bedre enn jeg har det nå. Livet behandler meg virkelig bra om dagen. Jeg føler meg ekstremt heldig som har det så fint med familien min, som har så mange fine venner rundt meg og som trives så godt med jobbhvedagen min.

Kan du skrive litt om hvordan du ble kjent med mannen din?

– Ulrik og jeg ble kjent gjennom en felles venn da vi møttes tilfeldig på Hanami i januar 2014. Derfor er det kanskje ikke så rart at Hanami er blitt vår favorittrestaurant i Oslo? 😀

Hvordan kan du forsvare at blogging er en ordentlig jobb?

– Jeg er eier og daglig leder av Julianne Nygård AS som går veldig bra på bakgrunn av blant annet pilotfrue.blogg.no. Mer enn det føler jeg ikke at jeg trenger å si om denne saken.

Kan du beskrive en vanlig hverdag for deg nå som Severin går i barnehagen?

– Jeg står opp når Severin står opp, spiser frokost sammen med han, gjør han klar til barnehagen og leverer han i barnehagen. Når Ulrik er hjemme er det stort sett Ulrik som leverer i barnehagen også tar vi morgenstuden med frokost og stell sammen alle tre.

Etter at Severin er levert pleier jeg å jobbe meg gjennom mailboksen ved at jeg besvarer henvendelser, tar kontakt med samarbeidspartnere, selger annonser og så videre. Når det som haster mest er gjort tar jeg meg en times tid til trening og en lengre tur med hundene, dusjer og gjør meg i stand for bilder før jeg setter meg ned og blogger eller drar i møter. Bloggingen skjer før, mellom eller etter dagens viktigste avtaler. Alt etter hva som passer meg best. Noen dager har jeg ingen møter eller bare telefonmøter herv hjemme, mens andre dager drar jeg foreksempel til Oslo i møter eller andre avtaler. Når kontoret blir klart her hjemme er tanken å invitere samarbeidspartnere oftere hjem på møter.

Hvordan varmer dere opp det store huset deres?

– Vi har vannbåren varme i hele huset og er veldig fornøyde med det. Det er ikke billig å holde dette huset varmt gjennom vinteren, men den varmen vi får av dette oppvarmingssystemet er virkelig verdt det.

Slanker du deg?

– Nei. Men jeg prøver å spise så sunt jeg kan i hverdagen også skeier jeg ofte ut i helgene, slik jeg vil anta at de aller fleste lever.

Hva er målet ditt med treningen?
– Jeg ønsker å få bedre kondisjon og bli synlig godt trent igjen. Jeg savner den stramme kroppen jeg hadde for noen år siden! Er det lov å si det? Hehe!

Har du en favorittgenser denne høsten?
– (annonselenke NA-KD) Genseren jeg har på meg i dette innlegget er definitivt min favorittgenser denne høsten. Den er superdeilig og jeg elsker beige-fargen! Du finner genseren min HER.

Har du noen nye favorittjeans denne høsten?

– (annonselenke NA-KD) Denne olabuksen er min favorittbukse akkurat nå. Jeg har den faktisk på meg på bildene under, men den synes ikke så godt.

Trives du godt med kort hår?

– JA! Men jeg trives godt med langt hår også, og det jeg trives aller best med er å variere såpass mye som man kan med hair extensions.

Hvorfor sluttet du med vippeextensions?

– Først og fremst fordi Ulrik ikke likte hvordan jeg så ut med vippeextensions, men også fordi det var litt styrete å følge det opp hver andre uke. Det tok rett og slett for mye tid å holde det fint, også ble jeg til slutt enig med Ulrik om at jeg var finere uten.

Er du stolt over innholdet på bloggen for tiden?

– Jeg er kjempestolt over alt jeg får til og bloggen er ingen unntak. Tenk at jeg kan leve av å blogge <3

Er det noen grunn til at dere blir lite vist på tv i den nye sesongen av Bloggerne?

– Jeg tror vi blir vist litt mindre i denne sesongen fordi vi har vært med såpass lenge. Det er jo mange fine profiler med i år og noen av profilene er nye. Derfor er det naturlig at fokuset kanskje ikke er mest på oss denne gangen. Jeg er likevel fornøyd med det som har blitt vist 🙂

Hvilken person i livet ditt inspirerer deg mest akkurat nå?

– Det er kanskje litt kleint å si det, men Ulrik er faktisk den personen i livet mitt som inspirerer meg aller mest akkurat nå. Mest fordi han aldri gir seg når han setter et mål og ikke minst fordi at han er så stabil. Jeg føler meg noen ganger som en vinglepetter ved hans side fordi jeg hele tiden får nye ideer og nye mål. Hehe! Kombinasjonen av oss sammen er derfor veldig bra. Han holder fokus og orden på det som er viktig og jeg inspirerer og motiverer oss videre.

Er du gravid igjen?

– Nope. Jeg hadde akkurat mensen.

Kunne du tenke deg å være med på Skal Vi Danse?

– Min første tanke er alltid JA på dette spørsmålet, men det må selvfølgelig passe inn i hverdagen. Denne høsten hadde jeg nok ikke klart å gjennomføre med tanke på hvor lite søvn jeg får her hjemme.

Hvem tror du vinner Skal Vi Danse i år?

– Det er selvfølgelig vanskelig å si såpass tidlig i sesongen, men jeg har stor tro på Emilie “VOE” Nereng. Fy søren, for en start hun hadde!

Kan dere fortsette med Jentesnakk?

– Jentesnakk er dessverre et tilbakelagt kapittel. Det er hyggelig at du savner oss og jeg skal innrømme at jeg savner Jentesnakk jeg også.

Hvorfor har du så mye reklame på bloggen?

– Jeg lever av å markedsføre ting jeg liker og er god på å merke all reklame i mine sosiale medier, noe som er grunnen til at det kan se ut at jeg har mer reklame enn enkelte andre som ikke er like flinke til slik merking. Håper du som leser setter pris på at jeg ikke driver med skjult reklame 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg