UKENS PLANER

Jeg har begynt å bli veldig glad i mandager og denne mandagen har ikke vært noe unntak. Først og fremst takket være dette fantastiske høstværet som jeg fikk nyte ute med hundene på en gåtur langs kysten, men også fordi dagen har inneholdt alt det jeg mener en mandag bør inneholde for å få den perfekte starten på uken.

En perfekt mandag for meg inneholder en sunn og deilig frokost (les: gjerne sen) etterfulgt av en lang gåtur med hundene. Dette skjer selvfølgelig etter at Severin er levert i barnehagen og gjerne sammen med Ulrik når han er hjemme. Min perfekte start på uken inneholder også det å bli ajour med alt av jobb etter helgen og ikke minst å komme i gang med treningen. Dersom jeg ikke trener på mandager er det en stor sannsynlighet for at jeg spiser usunt og for at jeg heller ikke trener tirsdag, onsdag eller resten av uken. Det er bare sånn jeg er. Jeg må ha en god start. En perfekt mandag for meg inneholder ikke stress og helst ikke sminke selv om det ble litt sminke i dag. Jeg elsker å pynte meg i hverdagen, men jeg foretrekker å bruke tiden min på andre ting enn å se meg i speilet på mandager og jeg pleier å legge opp timeplanen så behagelig som mulig. Mandag er min nye dag hvor jeg lar huden puste så mye som mulig, tar hårkur og ansiktsmasker. Før jeg fikk barn satt jeg av tid til slik egenpleie på søndager. Nå er søndag en familiedag for meg som egentlig ligner mye på lørdag, men nok om det og over til resten av ukens planer..

I morgen er programmet mer hektisk. Da står fiksing av negler og pedikyr på planen, levering av bil til skift av dekk, jobb med samarbeidpartnere og trening på planen.

På onsdag har jeg avtaler med Ulrik i Oslo hele dagen. Vi skal i møter og jobbe med et felles prosjekt som jeg skal fortelle dere mer om veldig snart. Jeg håper at jeg får presset inne en treningsøkt før eller etter avtalene våre.

På torsdag har jeg PT-time på morgenen også får jeg besøk av bonusstoresøsteren min på dagen som gjør at jeg flytter all jobb til kvelden etter at Severin har lagt seg.

På fredag jobber jeg sansynligvis fra mitt nye kontor i toppetasjen som vi holder på å ferdigstille denne uken i tillegg til alt annet, og som en fin avslutning før enda en helg får Severin og jeg besøk av mamma som skal være med å hente i barnehagen for første gang. Jeg satser på at jeg starter fredagen med trening slik at jeg bare kan kose meg når mamma kommer, hente tidlig i barnehagen og tjuvstarte helgen i kjent stil. Jeg elsker nemlig å tjuvstarte helger akkurat like mye som jeg elsker mandager!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg