TILBAKE TIL HVERDAGEN

Det er veldig godt å være i gang med hverdagen. Jeg merker at jeg har mye å ta igjen både når det kommer til ting her hjemme i huset og jobbmessig, men sånn er det vel for alle på starten av året. Noe som også er sykt digg er å være i gang med treningen igjen. Fy søren, så støl jeg er! Det er jo et sikkert tegn på at det er lenge siden jeg har anstregt meg fysisk. Det gjør liksom så vondt når jeg beveger meg nå at det er morsomt. Skjønner dere? Hehe! En god følelse av smerte som kommer av god samvittighet, men nok om det..

Bortsett fra en sabla bra treningsøkt har dagen i dag gått til sånne kjedelige kontorting, som å scanne bilag til regnskapsfører, besvare mailer, sette opp noen viktige møter og planlegge kalenderen i forhold til ulike samarbeid jeg skal ha fremover. Altså ting som tar tid, men som ikke synes for noen andre enn meg selv når det er gjort. Jeg pleier derfor å sette opp sånne to do-lister for at jeg skal ha litt oversikt over hva jeg bruker dagene mine på. Det er nemlig ofte jeg ikke forstår hvor timene mine blir av og siden jeg har hukommelse som en gullfisk er det kjekt med alt som står i svart på hvitt.

Over til dagens høydepunkt.. Snille mamsen har nemlig vært på besøk og hun tok med sushi til middag som vi har kost oss med. Mamma og jeg har som regel en superdeal (for min del) hvor jeg ringer og bestiller og hun plukker opp å betaler. Hehe! Neida, joda.. Jeg pleier forresten alltid å bestille sushi på Nesbru Sushi og kan virkelig anbefale maten der videre. Nei, dette er ikke reklame. Dette er kun et godt tips til deg som leser og litt skryt til de flinke folkene som jobber der.

Nå skal jeg snart hoppe i seng, men først må jeg skrive ned noen stikkord til morgendagens innspilling. I morgen kommer nemlig ny episode av Ulrik og Julianne – Uten filter, og episoden som slippes i 12/13-tiden blir altså rykende fersk. Legger ved et søtt bilde av minsten som jeg tok rett før leggetid. Han har blitt sååå glad i å perle de siste ukene <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg