TI TANKER FØR HELGEN

..Jeg tenker på søvn og på hvor blakk jeg hadde vært hvis søvn var til salgs.

..Jeg tenker på neste ukes episoder av Bloggerne. For en time siden fikk vi tilsendt påsynskopier på mail og ved en rask skumlesing av innholdet ser jeg at det er noe stort jeg ikke har fortalt dere som kommer allerede i episode 9.

..Jeg tenker på at tiden snart er ute og det stresser meg siden jeg bare er på tredje punkt i dette blogginnlegget. Ulrik er nemlig på trilletur med Severin og han ga meg en klokketime til rådighet for å blogge før vi skal ta helg sammen som familie. I og med at jeg har litt skrivesperre om dagen prioriterte jeg å bruke den første halvtimen til å rydde og skrolle meg gjennom dagens nyheter fordi jeg ikke klarte å komme i gang. Ikke lurt, men gjort er gjort.

..Jeg tenker på at jeg allerede har brutt nyttårsforsettet mitt med å si mer nei.. Fader altså. Jeg tar på meg alt for mye ved siden av denne bloggen nå som jeg egentlig ikke har tid til annet enn Severin. Når skal jeg lære? Kanskje aldri.

..Jeg tenker på etterveksten min. Den er rett og slett forstyrrende. Før jeg ble mamma hadde jeg nesten alltid alt “on fleek”. Nå må jeg velge om jeg skal ta meg tid til hår eller negler eller annet og forrige uke prioriterte jeg negler.

..Jeg tenker på alt det usunne jeg har spist i dag. Vi hadde nemlig besøk av en journalist og en fotograf fra VG i stad og de hadde med seg kanelboller (min store svakhet) og blåbærmuffins. Ettersom at jeg ammet Severin under nesten hele intervjuet hadde jeg ingen hender frie, men så fort jeg ble alene skal jeg love dere at restene gikk ned på høykant. Huff.. Det er godt det er fredag og helg 🙂

..Jeg tenker på at det ikke er enkelt å rømme landet. Ulrik og jeg hadde planer om å fikse pass til Severin i dag, men oppdaget at timen Ulrik bestilte i går som var “første ledige” på Sandvika  politistasjon er 11. februar, ikke januar. Jeg satser på bedre hell med dropin et annet sted til uken. Vi fikk heldigvis tatt verdens søteste passbilde av klumpelumpen vår.

..Jeg tenker på Dubai. Ja, det er umulig å la være å drømme seg bort til sol og varme i disse dager. Herregud, som jeg gleder meg til å gå ut av døren i bare kjole og sandaler!

..Jeg tenker på at mamma tenker på føflekkene mine og stadig minner (les: maser) på meg om å bestille time til hudlege for å sjekke meg før jeg utsettes for mer sol. Jeg er heldig som har en mamma som bryr seg om meg selv om jeg er voksen og i utgangspunktet burde klare å ta vare på meg selv. Hehe! I love mamsen <3

..Jeg tenker på Vixen. I fjor ble jeg ikke invitert. Eller, jeg fikk en invitasjon i siste liten etter at Anette Marie tok kontakt med de for meg, men endte opp med ikke å dra fordi jeg synes hele opplegget var litt tullete. I år hadde jeg egentlig glemt bort hele arrangementet fordi jeg ikke har fått invitasjon. Eller, det ramlet inn en invitasjon med en prislapp på nesten 400 kroner først i går som er lovlig sent etter min mening. Og ja, den prislappen. Ikke for å være gjerrig, men er ikke det litt rart å betale for en personlig invitasjon?

0 kommentarer

Siste innlegg