THE OFFICE

Reklame// Tapetgalleriet.no & Royal Design

Jeg sa at jeg skulle vise dere kontoret vårt denne uken og nå klarer jeg rett og slett ikke å vente lenger. Velkommen inn til kontoret til Ulrik og meg! Fra dette rommet driver vi Julianne Nygård AS.

Først og fremst.. HVOR kul er ikke denne tapeten? Jeg dør! Virkelig. Den gjør hele rommet og hver gang jeg ser på den blir jeg litt tøffere og i skikkelig godt humør, noe som passer ypperlig med tanke på at det er her jeg stort sett sitter og jobber. Tapeten vi har valgt er av merket Elitis (Formentera VP 722 01 – VP 722 02) og er kjøpt på Tapetgalleriet.no.

Visste du at Tapetgalleriet er Norges største butikk innen tapet og tekstil? De har ikke bare nettbutikk, men også en butikk i Oslo og en butikk i Sandvika på Rud. I de fysiske butikkene finner du godt over 10 000 tapeter som du kan se og ta på, og nesten like mange tekstiler å velge mellom. Jeg var blant annet innom butikken i Oslo som ligger i Kirkegata 17 for å se tapeten jeg ønsket meg i virkeligheten før jeg bestemte meg. Der ble jeg møtt med fantastisk god service, mange gode råd og nødvendig hjelp for en som aldri har lagt tapet før av butikksjefen selv.

Tapetgalleriet er forresten en av få nisjeforretninger innen tapet og tekstil. Alle de ansatte er superdyktige og hjelper til med både store og små prosjekter. Alt fra å velge en tapet til en vegg på kontoret vårt eller farge til en enkelt vegg, til å sette sammen en pakke med tapet, maling og tekstil som harmonerer for et helt hjem. I og med at de jobber med et bredt spekter av leverandører og importerer endel selv kan de tilby et enormt utvalg i flere ulike prisklasser uten at dette går på bekostning av kvalitet.

Tapetgalleriet fører også interiørmaling fra eksklusive merker som Farrow & Ball, Zoffany og Designers Guild. Jeg anbefaler dere som skal pusse opp hjemme å ta en titt på det store utvalget av tapeter HER. Hvis du ikke bor i nærheten av noen av butikkene er det enkelt og billig å bestille små eller store prøver hjem. På nettsiden finner du også en kalkulator som du kan bruke for å finne ut hvor mange ruller du trenger og hva totalprisen blir. Helt genialt!

Tapeten er lagt av: @aanestadas

(annonselenker Royal Design) Du finner den grønne sjenken HER// Den grønne loungestolen HER// Det sorte marmorbordet HER// Den hvite vasen med blomster i HER// Gulvteppet HER. Skrivepultene er utsolgt, men du finner lignende HER.

Sofaen, lenestolene og kontorstolene er fra Ellos (se gårsdagens innlegg HER).

Hva synes dere om kontoret vårt? 😀

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg