STATUS

Jeg er fortsatt i dårlig form og hører faktisk ikke en dritt på det venstre øret mitt. Selve verkingen i ørene har gitt seg, men jeg føler meg skikkelig tung i hodet og det sliter meg helt ut. Jeg tror og håper at jeg er på bedringens vei, men kan ikke si at det har gått så mye fremover de siste dagene. I stad skjedde det til og med et eller annet vemmelig med synet mitt som varte i over flere timer, så jeg vurderer å gå til legen på mandag om dette ikke snart blir bedre. Jeg er ikke en person som går så mye til legen og mener ikke at det er positivt, men det skal liksom så mye til for meg å ta det steget når det gjelder meg selv. Når det gjelder Severin tenker jeg selvfølgelig helt annerledes. Da blir jeg mye fortere nervøs og bekymret.

Ellers er jeg heldig å ha Ulrik her i dag. Regien har nemlig fått fri i dag og i morgen, så det er bare Severin, Ulrik, hundene og meg i huset. Eller, i går hadde vi faktisk besøk av Benedicte og John Adrian (storesøsteren min og tantungen min) og tanten min, og i morgen får vi besøk av Charlotte og Anton (kusinen min og kjæresten hennes). Denne helgen ble brått mye koseligere enn planlagt med tanke på alle besøkene av familie.

I går så vi forresten på Sex and the City 2 for tusende gang. Hehe! Jeg har et stort ønske om å ta med meg mamma, tante, Vic, Loppa (kusinene mine) og Benedicte uten menn og barn til Abu Dhabi/Dubai og leve som Carrie, Charlotte, Miranda og Samanta i noen dager på en ferie, minus alt dramaet til Carrie og Samanta såklart.. Vi får se!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg