SOMMERIDYLL PÅ SANDØ

Hei dere. Her er noen bilder fra dagen i dag som vi har tilbragt på stranden og i vannet sammen med gode venner som også har båt. Siden sist har vi nemlig dratt ut med båten igjen for en siste sammenhengende uke på sjøen i sommer før Severin starter i barnehagen. Første stopp var Tønsberg havn fra i går til i dag og i natt sover vi på svai her på vakre Sandø før turen går videre til Herføl og så Sverige. Planen er Grebbestad, men vi får se hvor langt vi kommer og om ikke planen endrer seg underveis. Alt går etter hva vi føler for fra dag til dag i denne familien og selvfølgelig litt etter været, men det er jo superbra nesten overalt om dagen så alternativene er heldigvis mange.

Vi ble forresten kjent med de som kjøpte den gamle båten vår tidligere i sommer, altså den båten vi hadde i fjor og i forfjor. Det var tilfeldigvis en utrolig herlig familie som overtok “Askepott” med to sønner og to små hunder. På bildene over ser dere den nye båten vår “Ghost” til høyre og den gamle båten vår i midten. Helt til venstre ligger båten “Aquaholik” til et annet vennepar av oss fra Oslo.

Nå venter reker hvitvin og voksentid med de andre, men først må Severin legges og det kan bli bittelitt vanskelig etter alt sukkeret han har fått i seg. Hehe!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg