SLUTTE Å BLOGGE?

Jeg er kjent for å være ganske impulsiv. Det kan ha sine fordeler med tanke på at det impulsive i meg gjør meg veldig positiv og spontan. Men det kan også ha sine ulemper med tanke på at jeg fort gir opp eller at jeg legger nye planer som en løsning når jeg står litt fast. Ulrik blir ofte oppgitt over at jeg vil en ting en dag og noe helt annet neste dag. Jeg forstår at det kan være frustrerende å henge med på til tider. Derfor prøver jeg å forklare han at ideene mine er gjennomtenkte selv om det ikke alltid virker sånn. Tanken min er bare at han skal få slippe å være med på den slitsomme prosessen som hele tiden skjer inne i hodet mitt.

Jeg er på et punkt i livet hvor jeg kunne blitt med på mye rart. Det høres kanskje ikke så seriøst ut, men jeg mener det seriøst. Jeg er klar for noe nytt og føler meg litt rastløs. Kanskje er dette bare en reaksjon jeg har ved at det er blitt mørkere og kaldere ute. Det er typisk meg og sikkert mange andre å stille seg selv endel spørsmål rundt disse tider. Ikke om våren og sommeren når alt er enkelt. Men nå. Nå som hverdagen virkelig er hverdag. Jeg er ikke deprimert altså. Ikke misforstå! Men jeg er mulig noe demotivert.

Jeg er lykkelig som mamma til Severin, har det bedre enn best med Ulrik som ektemann og med de andre få personene i livet mitt som betyr mye for meg. Jeg føler meg ekstremt heldig og har ingen verdens ting å klage på. Likevel må det være innafor å være sulten på nye utfordringer..

Det er flere som står meg nær som har spurt meg om jeg skal slutte å blogge. Jeg har alltid svart et klart nei på det spørsmålet, men nå er svaret mitt annerledes. Nå vet jeg ikke hva jeg skal svare. Jeg vet ikke lenger om jeg vil gi meg eller om jeg ønsker å fortsette. Jeg vet bare at jeg har lyst til å tenke nytt fremover. I hvertfall mer nytt.

Høydepunktet i jobbhverdagen min akkurat nå er definitivt podkasten som Ulrik og jeg har startet. Julianne & Ulrik – Uten filter. Kanskje jeg skal drive med podkast på fulltid? Vi var faktisk på innspilling av ny episode tidligere i dag og morgen slipper vi ny episode som jeg håper at du vil høre. P.s. Husk at du må være abonnent for å se nye episoder og at det er GRATIS å abonnere på podkasten vår 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg