SKJØNNHET KOMMER FRA INNSIDEN

Reklame// SKINREPAIR

For snart tre måneder siden begynte jeg med kosttilskudd igjen fordi jeg var ganske fortvilet over urenheter som stadig dukket opp rundt hakepartiet. Etter et år som småbarnsmor med lite søvn følte jeg meg også ganske blass og livløs i ansiktet, noe jeg naturligvis ikke var så fornøyd med. Jeg bestemte meg derfor for å gi SKINREPAIR en ny sjanse siden jeg har fått gode resultater av det tidligere. Faktisk startet jeg med SKINREPAIR første gang i juli 2015 og brukte det fast i 2016 og i starten av 2017, men så kuttet jeg det ut over en lengre periode på grunn av prøveperioden som var ganske altoppslukende, så kom graviditeten hvor fokuset ikke akkurat var på utseendet eller egenpleie og det første året som mamma ble de fleste av mine rutiner lagt på hyllen. Men nå er jeg klar for å fokusere litt mer på meg selv igjen og ikke minst motivert til å fortsette med et sunt kosthold de gode rutinene mine..

Her ser dere to bilder av meg som jeg ikke synes det er spesielt gøy å vise dere, men som jeg likevel velger å vise frem for at dere skal skjønne at jeg ikke tuller. Kort fortalt så er SKINREPAIR et kostilskudd som består av kollagen, sink, vitamin A, vitamin C, granateple og tomatekstrakt. Sammensetningen bidrar til renere hud, motvirker og demper dannelse av rynker. Rett og slett en pakke med fordeler for huden.. Grunnen til at jeg kommer med denne oppdateringen nå er fordi jeg aldri har vært mer komfortabel med huden min. Både med og uten sminke. Jeg er faktisk så fornøyd med huden min akkurat nå at jeg ønsker å anbefale disse tablettene videre til deg som vil opprettholde en sunn og fin hud i tiden fremover, eller for deg som sliter med urenheter og tenker at 2020 er året du skal gjøre noe med nettopp det ubehaget.

FORDELENE MED SKINREPAIR

♥ Motvirker dannelse av rynker

♥ Opprettholder normal hud

♥ Inneholder Peptan (kollagen)

♥ Bidrar til normal kollagendannelse

Nå tar jeg 2 tabletter daglig til frokost for å forebygge akne og for å opprettholde den gløden jeg endelig har fått tilbake. SKINREPAIR har rett og slett blitt en god start på dagen for meg. Vil du også teste SKINREPAIR? Bestill HER!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg